- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Önceki konularını biliyorum. Sizin bazı farklılıklardan daha büyük, daha ciddi sorunlarınız vardı. Ben ilişkinizin uzun ömürlü olmayacağını biliyordum. Şaşırmadım. Bir daha birbirinize dönmemeniz daha hayırlı bence. Alışkanlık da bir süre sonra geçer. Alışırsın yeni duruma.
Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir... Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür...
Hz. Mevlana
Bu güzel sözle başlama istedim Canım.
Bu kadar basit sebeple bitti demişsin ya belki de gercekten bitmesi gerektiği icindir.
Rabbim nasip etmediği icindir.
Şimdi nasıl canının yandığını en iyi ben anlarım.
Ben hic bir sebep yoktu 2 saat mesaj atmadı diye ayrılmıştım o günden beri bu söz dilime takılıp durur.
Cünkü cok doğru.
Zamanla acının yoğunluğu azalacak, başka birine heyecan duyacaksın seveceksin aşık olacaksın ve evleneceksin ...
Şimdi imkansız ve ötesi gelsse de böyle olacak canım.
Eğer uğraşmaya değecek bir sevgi ise uğraş derim, ama elinden geleni yaptıysan herşeyi oluruna bırakmanda fayda var ...
Pardon da, ikili ilişkilerde bütün suçu kadınlara yükleyenlere çok kızıyorum...
Arkadaşım sen benim ne yaşadığımı nasıl bileceksin ki?.
Sevgilim bana ilgi göstermiyorsa suçlusu ben miyim?
Yaklaşık 7 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum..
İlgi beklediğim için sürekli öyle davrandım...
Haklı mıydım? Evet değildim..
Ama şunu bilin ki; hiç kimse tek başına delirmez...
Sizin yaptığınız yaftalamak...
Ve lütfen kusura bakmayın; yorumunuza saygı duymuyorum...
Uzak mesafe ilişkisi yaşayan tek insan değilsin,benim de sevgilimle aramda 2000 km var.Yaptıklarının bahanesi değil bu.
Senin yaşadığını yazdıkların kadarıyla bilirim.Saygı duy ya da duyma umrumda da değil.
Çok teşekkür ederim...
Evet! Tam da dediğiniz gibi sanki pişmanlık duyar gibiyim... Ya diyorum bitirmeseydim...
Ya devam etseydik, mutlu olabilecek miydik...
İkimiz de çok seviyorduk, ve evet hala seviyorum ama bizi yıpratan bir şeyler var...
Hayir hic birsey degismiyor daha tepene cikiyor ezmeye calismalar daha sonra aileler ben suan neler yasiyorum nelerin pismanligindayim keske en basinda bitseydi diyorum ama gec oldu..
Mesajımda şikayetlik bir durum yok,duymak istemediğin gerçekleri yazdım ben.
Arkadaşım merhaba,
evet cidden mesajında şikayetlik yada kırılacak falan bişey yoktu ama bunu ben görebilirim sen görebilirsin. Ben şuan konu sahibini anlıyorum ya biz insanız, deli gibi acı çekiyor oda şuan, özlüyor, acaba? diyor, arayım mı diyor?, ağlıyor.... kalbi acıyor midesi ağrıyor.. şuan aynı durumdayım onunla.
İnsan böyle bir durumda sosyal bir ağa girip dert anlatınca klasik sözler bile olsa bişeyler duymak için giriyor, eleştiriyi hatta ve hatta gerçekleri şu döneminde kaldıramıyor, üzmeyin anlamaya çalışın. Yada bırakın yorum yapmayın. Söyledikleriniz yanlış demiyorum ama arkadaş şu dönemde daha acısı sıcacıkken bunları duymayı kaldıramayabilir. ben kaldıramıyorum mesela. sinirleniyorum, idare edemeyip çatıyorum en kötüsü de daha daha çok üzülüyorum..
Aslı merhaba öncelikle.Senin konunda da uzun uzun yazıştık.Oradan az çok bilirsin beni.
Eski konularından da biliyorum arkadaşı,o yüzden bana kızacağına kendini sorgulasın.
Arkadaşım merhaba,
evet cidden mesajında şikayetlik yada kırılacak falan bişey yoktu ama bunu ben görebilirim sen görebilirsin. Ben şuan konu sahibini anlıyorum ya biz insanız, deli gibi acı çekiyor oda şuan, özlüyor, acaba? diyor, arayım mı diyor?, ağlıyor.... kalbi acıyor midesi ağrıyor.. şuan aynı durumdayım onunla.
İnsan böyle bir durumda sosyal bir ağa girip dert anlatınca klasik sözler bile olsa bişeyler duymak için giriyor, eleştiriyi hatta ve hatta gerçekleri şu döneminde kaldıramıyor, üzmeyin anlamaya çalışın. Yada bırakın yorum yapmayın. Söyledikleriniz yanlış demiyorum ama arkadaş şu dönemde daha acısı sıcacıkken bunları duymayı kaldıramayabilir. ben kaldıramıyorum mesela. sinirleniyorum, idare edemeyip çatıyorum en kötüsü de daha daha çok üzülüyorum..
Ayrıldım arkadaşlar, bitti ... Hem de belki de birçoğunuzun ''sebep bu muydu yani?'' diyeceği bir konudan dolayı bitirdim.
Her şeyimiz ayrıydı, memleketlerimiz, ailelerimiz, mezheplerimiz, inançlarımız, mesafeler....
Sadece hafta sonları görüşüyorduk, o hem okulu, hem işi bir arada yürütürken beni çok ihmal etti...
Bu yüzden de kıskançlık baş gösterdi....
Bir akrabasını bana tercih etti, bu olay bardağın son damlasıydı...
''Madem öyle'' dedim...
''Madem öyle beni ve ailemi bir daha sakın ola ki arama...''
''Bu kadar küçük bir mesele yüzünden mi bitereceksin yani?'' dedi...
Cevap yazmadım, ''abartıyorsun'' dedi, geri dönmedim...
O bilmiyordu ki... Bu bardağın son damlasıydı artık....
En ufak bir tartışmayı kaldıracak kadar bile gücüm yoktu...
O da bir yazdı, iki yazdı.. Sustu...
Evet, itiraf etmeliyim.. İnanılmaz derecede özledim... 1 haftadır iletişimimiz yok....
Ama tekrar başlayacak olsak, yine aynı kavgalar, gürültüler...
Bir yanım çok özlüyor, bir yanım ise ''aynı suda iki kez yıkanılmaz'' diyor......
Sadece içimi dökmek istedim, paylaşabileceğim çok kimsem yok şu an...
Benim gibi olanlar var mı?
Nasıl atlatıyorsunuz bu dönemi?
Alışkanlık ne menem bir şeymiş...
Kötüyüm kızlar... Çok kötü....
bazı şeylerin nedeni olmaz..birikimlerde ayrılık için yeterli bir sebep bence.. umarım hayırlısı olur sizin için
bir çok kişi gibi klişe ama tek ilaç zamann...Amin arkadaşım, teşekkür ederim...
Kalbim çok sancıyor... O ne olacak peki...
Gözlerim dolu dolu okudum yorumunu
Ben buraya dertleşmek için yazıyorum ama insanların gurur kırıcı yorumlarını görünce ister istemez daha mutsuz oluyorum...
Hele hele suçu bende buldukları zaman...
Ben en çok geçen vakte acıyorum... Şu an yanımda olsa diyorum... Neler yapardık birlikte olsaydık?...
Arayayım mı diyorum... Sonra vazgeçiyorum.... Çünkü o da yazmıyor...
Çünkü o da benim gibi yaralı...
Beni en iyi sen anlarsın şimdi arkadaşım...
Biliyorum ya bilmem mi? kötü niyetle yada kötülüğe yazmadın hiç yazmazsın. Dönemsel sadece diyorum. Sonra gerçeği görme dönemi geldiğinde seni anlayacak şimdi anlamaması doğal bunu belirtmek istedim.
Bugün yakın bi arkadaşımı kırdım bu sebeple ama allahtan anlayabiliyor beni işte ben üzgünken, yanlış bişey yapıp üstelik sonucu kötü olunca yani benim suçumsa bi süre eleştiri kaldıramam, çatarım karşıdakine. en kötü huyum bu.
O yüzden maydonoz oldum biraz konuya :)
Aslı ben bazı konularda çok gaddarlaştım artık.Geçmişte yaşadıklarımın etkisi bir hayli fazla elbette.Yani bir şey olmuyorsa olmuyordur.Bunu uzatmanın anlamı yok.Ama bir şeyler bitecek diye korkuyoruz sürekli.Bu yüzden acı da çeksek,mutsuz da olsak sürsün diye uğraşıyoruz.Ama bu sadece bize acı veriyor.Evet ayrılık çok kötü,çok zor ama öyle büyük acılar var ki...Ne bileyim,en azından bence böyle.
Ben de diyorum ki bazen ' ne vardı da bitirdin be aslı katlansaydın, deli gibi seviyorsun işte yaoamıyorsun onsuz, dayansaydın. varsın ilgisiz olsun aramasın sormasın ama canım demesi bile yeterdi' ( sorunumuz ilgisizlikti) diyorum, ağlıyorum, ağlıyorum ama sonra...
sonra işte o arkadaşın dediklerini anlayabilecek duruma gelebiliyorum. sende geleceksin. çok ciddiyim, sen severken nasılsın? oda seviyorsa öyledir. ve emin ol dayanamaz. bir süre geçsin bekle ... yapamaz ya seven insan duramaz. bu zamanı vermek zorundasın olay sıcakken dokunma, soğusun geçsin. bu ikiniz içinde geçerli. sabır canım.. olacaksa olur. buna inan sadece.
bende o gaddarlaşmadan istiyorum ya inan istiyorum..
evet evlat acısı var en başta Allah korusun insan doğurduğunu, beslediğini, büyüttüğünü yıllar sonra kaybediyor.. ana baba acısı var... Allah korusun. Aşk acısı tabii böyle şeylerin yanında sıfır. buda bir teselli aslında insan nelere katlanabiliyor hatta alışıyor ya.. insan annesizliğe, babasızlığa, evlatsızlığa alışıyor ne güçlüyüz aslında
Ama nede güçsüsüz aslında, kalbimiz kırılıyor, ilgisizleri seviyoruz ağrıyor, kıskanınca üzülüyoruz ağlıyoruz, sevilmiyoruz canımız yanıyor .. her şey bizde gizli.. tüm acılar bizim için. napalım
bende o gaddarlaşmadan istiyorum ya inan istiyorum..
evet evlat acısı var en başta Allah korusun insan doğurduğunu, beslediğini, büyüttüğünü yıllar sonra kaybediyor.. ana baba acısı var... Allah korusun. Aşk acısı tabii böyle şeylerin yanında sıfır. buda bir teselli aslında insan nelere katlanabiliyor hatta alışıyor ya.. insan annesizliğe, babasızlığa, evlatsızlığa alışıyor ne güçlüyüz aslında
Ama nede güçsüsüz aslında, kalbimiz kırılıyor, ilgisizleri seviyoruz ağrıyor, kıskanınca üzülüyoruz ağlıyoruz, sevilmiyoruz canımız yanıyor .. her şey bizde gizli.. tüm acılar bizim için. napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?