Sevgilimden Ayrıldım ...

Evet... Ben de çok şaşırmadım, çünkü son zamanlarda sürekli tartışma halindeydik......
Ayrılmakla doğru yaptığımı fark ediyorum; işte bunları düşündükçe...
İyi oldu diyorum; zaten yeterince yıprandık, daha fazla yıpratmadan kestirip atmak en iyisiydi belki de.. Bilmiyorum...
Yorum için teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşım; güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum, yaralarımı işte böyle yorumlarla sağaltmaya çalışıyorum.....
Bir başkasıyla evlenecek olma düşüncesi bile şu an kabul edemeyeceğim bir şey...
O kadar hayal kurarken... Niye böyle oldu... Diye diye her gece ağlayarak uykulara dalıyorum....
Bu duygu çok başkaymış.....
Beni anlayanlar olduğunu görünce mutlu oluyorum, iyi ki varsınız...

Uzak mesafe ilişkisi yaşayan tek insan değilsin,benim de sevgilimle aramda 2000 km var.Yaptıklarının bahanesi değil bu.

Senin yaşadığını yazdıkların kadarıyla bilirim.Saygı duy ya da duyma umrumda da değil.

Evet yazdıklarım kadarıyla bilebilirsin...
O yüzden ahkam kesmekten vazgeçmeni öneririm, en azından benim konumda...
Ben sadece uzak mesafe ilişkisinden bahsetmiyorum ki burda, o kadar çok sebep var ki..
2 küsür yılın yorgunluğu belki de...
Bir kere, ne olursa olsun bir konuya yorum yaparken konu sahibinin psikolojisini de düşünmemiz gerek -kendim için de durum aynı-
O yüzden gurur kırıcı mesajları kaale almıyorum...
İyi geceler.

Hayir hic birsey degismiyor daha tepene cikiyor ezmeye calismalar daha sonra aileler ben suan neler yasiyorum nelerin pismanligindayim keske en basinda bitseydi diyorum ama gec oldu..

Hayir hic birsey degismiyor daha tepene cikiyor ezmeye calismalar daha sonra aileler ben suan neler yasiyorum nelerin pismanligindayim keske en basinda bitseydi diyorum ama gec oldu..

Sende mi ayrılıp barıştın arkadaşım?
Sorunların neler?
Anlatmak ister misin?
Eğer istersen içini dök, rahatla... Çözüm bulmaya çalışalım hep birlikte..

Mesajımda şikayetlik bir durum yok,duymak istemediğin gerçekleri yazdım ben.

Arkadaşım merhaba,

evet cidden mesajında şikayetlik yada kırılacak falan bişey yoktu ama bunu ben görebilirim sen görebilirsin. Ben şuan konu sahibini anlıyorum ya biz insanız, deli gibi acı çekiyor oda şuan, özlüyor, acaba? diyor, arayım mı diyor?, ağlıyor.... kalbi acıyor midesi ağrıyor.. şuan aynı durumdayım onunla.
İnsan böyle bir durumda sosyal bir ağa girip dert anlatınca klasik sözler bile olsa bişeyler duymak için giriyor, eleştiriyi hatta ve hatta gerçekleri şu döneminde kaldıramıyor, üzmeyin anlamaya çalışın. Yada bırakın yorum yapmayın. Söyledikleriniz yanlış demiyorum ama arkadaş şu dönemde daha acısı sıcacıkken bunları duymayı kaldıramayabilir. ben kaldıramıyorum mesela. sinirleniyorum, idare edemeyip çatıyorum en kötüsü de daha daha çok üzülüyorum..

Aslı merhaba öncelikle.Senin konunda da uzun uzun yazıştık.Oradan az çok bilirsin beni.

Eski konularından da biliyorum arkadaşı,o yüzden bana kızacağına kendini sorgulasın.

Aslı merhaba öncelikle.Senin konunda da uzun uzun yazıştık.Oradan az çok bilirsin beni.

Eski konularından da biliyorum arkadaşı,o yüzden bana kızacağına kendini sorgulasın.

Biliyorum ya bilmem mi? kötü niyetle yada kötülüğe yazmadın hiç yazmazsın. Dönemsel sadece diyorum. Sonra gerçeği görme dönemi geldiğinde seni anlayacak şimdi anlamaması doğal bunu belirtmek istedim.

Bugün yakın bi arkadaşımı kırdım bu sebeple ama allahtan anlayabiliyor beni işte ben üzgünken, yanlış bişey yapıp üstelik sonucu kötü olunca yani benim suçumsa bi süre eleştiri kaldıramam, çatarım karşıdakine. en kötü huyum bu.

O yüzden maydonoz oldum biraz konuya :)

Gözlerim dolu dolu okudum yorumunu
Ben buraya dertleşmek için yazıyorum ama insanların gurur kırıcı yorumlarını görünce ister istemez daha mutsuz oluyorum...
Hele hele suçu bende buldukları zaman...
Ben en çok geçen vakte acıyorum... Şu an yanımda olsa diyorum... Neler yapardık birlikte olsaydık?...
Arayayım mı diyorum... Sonra vazgeçiyorum.... Çünkü o da yazmıyor...
Çünkü o da benim gibi yaralı...
Beni en iyi sen anlarsın şimdi arkadaşım...

bazı şeylerin nedeni olmaz..birikimlerde ayrılık için yeterli bir sebep bence.. umarım hayırlısı olur sizin için

Ben de diyorum ki bazen ' ne vardı da bitirdin be aslı katlansaydın, deli gibi seviyorsun işte yaoamıyorsun onsuz, dayansaydın. varsın ilgisiz olsun aramasın sormasın ama canım demesi bile yeterdi' ( sorunumuz ilgisizlikti) diyorum, ağlıyorum, ağlıyorum ama sonra...

sonra işte o arkadaşın dediklerini anlayabilecek duruma gelebiliyorum. sende geleceksin. çok ciddiyim, sen severken nasılsın? oda seviyorsa öyledir. ve emin ol dayanamaz. bir süre geçsin bekle ... yapamaz ya seven insan duramaz. bu zamanı vermek zorundasın olay sıcakken dokunma, soğusun geçsin. bu ikiniz içinde geçerli. sabır canım.. olacaksa olur. buna inan sadece.

Aslı ben bazı konularda çok gaddarlaştım artık.Geçmişte yaşadıklarımın etkisi bir hayli fazla elbette.Yani bir şey olmuyorsa olmuyordur.Bunu uzatmanın anlamı yok.Ama bir şeyler bitecek diye korkuyoruz sürekli.Bu yüzden acı da çeksek,mutsuz da olsak sürsün diye uğraşıyoruz.Ama bu sadece bize acı veriyor.Evet ayrılık çok kötü,çok zor ama öyle büyük acılar var ki... Ne bileyim,en azından bence böyle.

bende o gaddarlaşmadan istiyorum ya inan istiyorum..
evet evlat acısı var en başta Allah korusun insan doğurduğunu, beslediğini, büyüttüğünü yıllar sonra kaybediyor.. ana baba acısı var... Allah korusun. Aşk acısı tabii böyle şeylerin yanında sıfır. buda bir teselli aslında insan nelere katlanabiliyor hatta alışıyor ya.. insan annesizliğe, babasızlığa, evlatsızlığa alışıyor ne güçlüyüz aslında

Ama nede güçsüsüz aslında, kalbimiz kırılıyor, ilgisizleri seviyoruz ağrıyor, kıskanınca üzülüyoruz ağlıyoruz, sevilmiyoruz canımız yanıyor .. her şey bizde gizli.. tüm acılar bizim için. napalım

Birden bitemez hiçbir şey.... Değil mi...
Yani eminim ki o da şu an benim gibidir... Ki o benden çok daha duygusal bir insandır, o da geceleri beni düşünerek uyuyakalıyordur...
Ne doğru dedin ama...
Ben severken nasılım... Şu an acı içinde kıvranıyorum yatağımda cenin pozisyonunda...
O da öyledir... Belki yazsa bundan emin olabilirdim ama belki de bana içten içe kin besliyordur kim bilir....

Bundan 2 yıl önce bu hale geleceğimi söyleseler de get der söverdim.

Ama hayatımda öyle bir hırto vardı ki,gençliğime vurulmuş bir kambur gibi.Zaten uzaktaydı,ne diye telefon kavgalarında o kadar yıprattıysam kendimi.

Öyle bir geçiyor ki...İnsan günden güne anlıyor,hafifliyor.Bana kızıyorsunuz biliyorum ama zaman gelecek hak vereceksiniz.

Ne diyor Marilyn Monroe...''Bazen iyi şeyler biter ki daha iyileri başlayabilsin.''

Ben babamı kaybetmiş bir insanım Aslıcığım... Haklısın.
Nasıl geçtiğini bir ben bilirim o günlerin... Kalbin nasıl yanar da bir çare bulamazsın... İçten içe alevler soğur ama, ''nasıl geçtiğini bir de yüreğime sorun'' dersin....
Bu da geçecektir eminim ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…