- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bundan 2 yıl önce bu hale geleceğimi söyleseler de get der söverdim.
Ama hayatımda öyle bir hırto vardı ki,gençliğime vurulmuş bir kambur gibi.Zaten uzaktaydı,ne diye telefon kavgalarında o kadar yıprattıysam kendimi.
Öyle bir geçiyor ki...İnsan günden güne anlıyor,hafifliyor.Bana kızıyorsunuz biliyorum ama zaman gelecek hak vereceksiniz.
Ne diyor Marilyn Monroe...''Bazen iyi şeyler biter ki daha iyileri başlayabilsin.''
ne güzel dedin..
işte senin başta dediklerini anlayabilmek için önce bu tür şeyler duymaya ihtiyacı var hem arkadaşın hemde ne yalan diyeyim benim..
sende yaşamışsın bizim şu anki zamanlarımızı, aslında sende çok iyi anlıyorsun bizi.. bence sende bi zamanlar kimseyi dinlemiyor eleştirenlere kızıyordun, en doğru seninkiydi onlar ne bilirdi ki? dimi ama?
ama pişmişsin bunu anlayabiliyorum belki denk düşer birbirine acılar ama asla kıyaslanmaz.
Umarım gönlümüze göre olur her şey, hepimizin..
Ben babamı kaybetmiş bir insanım Aslıcığım... Haklısın.
Nasıl geçtiğini bir ben bilirim o günlerin... Kalbin nasıl yanar da bir çare bulamazsın... İçten içe alevler soğur ama, ''nasıl geçtiğini bir de yüreğime sorun'' dersin....
Bu da geçecektir eminim ki....
Aslı ben birden kestirip attım.Düzelsin diye bekledim 2 yıl.Adam olsun,çalışsın,meslek sahibi olsun diye.
Baktım yok.Benim kazanacağım paraya kadar göz dikti,o kadar düştü.
Sana yemin ederim içim öyle soğumuş ki 1 ayda eseri kalmadı içimde.
Ama yaşananlara bağlı bu işte.
işte o iç soğuması çok önemli.. ama benim için mesela çokta zor. o olunca gecelerce ağladığın insan kapında yatsa anca acıyorsun başka da zerre duygu hissetmiyorsun.
benim meselem de şuan tam olarak ona ihtiyacım var. çünkü sevdiğine, değer verdiğine dair en ufak bi inancım yok kalmadı.. kendimi tutma, değerimi düşürmeme aşamasındayım ama bunu bile bile de olsa zorlanıyorum.
Çok küçük bir meseleden ayrılmışsınız gerçekten ama belli ki bir yıpranma dönemine girmişsiniz mesele aslında o küçük problem değil. Muhtemelen yıpranan sadece siz değilsiniz iki taraf içinde aynı şey geçerli. Biraz ayrı kalıp huzur bulduğunuzda tekrar biraraya gelmek isteyebilirsiniz ikinizde. Bence bunu kesin bir ayrılık gibi değil de bir ara gibi düşünün. Bir süre sadece kendinize odaklanın, sevdiğiniz eskiden yapmaya fırsat bulamadığınız şeyleri yapın, bol bol arkadaşlarınızla görüşün yeni şeyler deneyin. Bir-iki hafta sonra sevgilinizi düşündüğünüzde sıkıntı değil de özlem hissediyorsanız tekrar birleşmeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Erkekler zaten uzun süreli bir ilişkinin bitimininde sudan çıkmış balığa dönerler uzun süre -eğer kendileri bitirmediyse tabi-
Merhaba canm öncelikle geçmiş olsun. Biliyorum şimdi hayat sana boş anlamsız onsuz nefes alamıcakmış gibi sanki hep o varmış gibi geliyor.Uzun sürede böyle devam edecek.Amacım seni kırmak incitmek değil ama gerçek olan bunlar. Aksine seni anladığım için bunları yazıyorum. Kangren olan bi ilişkinin hergün acı çekmesindense kesip atmak daha mantklı geliyor bana.Ayrılık sebebin küçük değil,ilgisizlik.. Seni çok çok iyi anlıyorum bence otur düşün,tekrar başlarsan aynı şeyler mi olacak?Sen bunları kaldırabilecekmisin. Cevabın evetse bence başlama canm. İlerde daha acı şekilde ayrlmaktansa bu daha mantıklı.
Cok üzüleceksin evet zamanla alışacak hatta unutcak kıymetını cok daha fazla bilen insanlarla karşılaşacaksın.. İnşallah cok mutlu olursun
O da belki şuan yazsa senin tepkili olacağını düşünüyordur...
Soğuması lazım her şeyin apaçık çıkması için. Ben bunu bir yerde okumuştum insanlar farklıdır ama duygular aynı. Seven insan davranışı herkeste aynı ondandır işte görüyoruz delikanlı abi diye tasvir edilen kişiler bile bi kadının kapısında yatıyor, ağlıyor... olmuyor mu?
İş yerinde patron, altında yüzlerce adam çalışan adam geliyor eşinin karnı ağrıyor diye sıcak sür ısıtıp elleriyle içiriyor.. İnsanızz...
Sabret arkadaşım sende , vallahi bak, eğer duygularınız karşılıklıysa bu iş çözülür.
Musmutlu olursun inşallah.
Buraya gir yaz iyi geliyor insana anlık duygularını çok çok uzun zaman sonra okuma şansında var kendi gelişimlerini de izlemiş oluyorsun böylece.
Aynen.Karşımda ağladı,zerre umursamadım.Ben çok ağlamıştım 2 yıl,yani tren kaçmıştı.
Aslında biraz da bu yüzden sert yazıyorum,her acıyı yaşayarak öğrenmesin herkes.
Ben çok mutlu olacağınıza inanıyorum.En fazla 6 ay.
Belki de canım.... Kim bilir...
Şu an diyorum; ''çok özlüyorum, sensiz nefes alamıyorum'' yazsa cevap verir miyim bilmiyorum.. Çünkü ona hem kırgınım, hem de özlem dolu....
Ah... Ama sizlerle çok daha iyi oldum canım, gerçekten...
Teselli belki de... Belki küçük bir avuntu ama insan anlık da olsa ufak bir rahatlama yaşıyor....
Canım öncelikle Allah sabır versin.
Bana kalırsa şahsi düşüncem, mezhep farklılıgı sorun degıl. İnsanları sınıflandrmak hoş olmaz. Kişinin karakteri kendi kişiliğidir mezhebi değil. Onun haricinde uzaklık demişsin. Hep mi uzaktınız? İlk baştan beri mi bilmıyorum ama eger öyleyse buna bılerek başlamışsın ztn hayıflanmayacaksın :) alışmışsındır. Birde inançlarımız farklı demişsin. Bunun detayını bılemem fakat inanç konusunda ben imanlı biriysem karsımdakınınde öyle olmasını isterim. Cnku ne bılım biz nazar olmuşsun nas felak okuyayım sana gel. Dedgmzde inancı baska insan bizle dalga gecer resmen. En basit örnegı bu. o yuzden inanca önem verırım. Ben bitiş nedenınde pek elle tutulur bi sebep göremedm açıkçası. Pisi pisinede bitmesin güzelim sevgiler. Katıksızca sevmek ve sevılmek herkesın harcı degıl. Kaybetmemek gerek böyle guzel duyguları. Bnce sen biraz daha düşün yaa. Ne blım içimden böyle yazmak geldi. Sanki barısacaksınız gbi. Hayırlısı neyse o olsun yınede arkadasım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yorumun için teşekkür ederim arkadaşım..
Uzaklık olayı şudur ki; ilk 1 buçuk yıl aynı şehirde hatta ve hatta aynı sınıftaydık... Ve öyle güzel giden bir ilişkimiz vardı ki; herkes imrenerek bakardı..
Ne zamanki okul bitti, o kendi memleketine gitti, asıl sorunlar ondan sonra başladı...
Ve en başta mezhebini, inancını biliyordum..
Ben buna rağmen başladım.. Benim için hiiiç önemli olmayan konular aileler için sorun olmaya başladı..... Ben de etkilendim tabiii.
Ve böyle böyle yıprandı ilişkimiz... İkinci yılımızı martta kutladık, ama uzakta olunca hafta sonları bile yetmiyor insana...
Doyamadık anlayacağın birbirimize..
En sonda da bitti işte, inşallah dilediğin gibi olur, hayırlısıysa olsun, hayırlı değilse olmasın, gerçekten böyle dualar ediyorum artık...
Hani bir şarkı vardı ya; ''hiç ayrılamam derken; kavuşmak hayal oldu'' diye..
İşte aynı hisleri yaşıyorum şu an.....
Bazen en son bitiriş çok basit gibi gözükür dışardan ama hiçbir kadın memnun olduğu,el üstünde tutulduğu,yıpranmadığı bir ilişkiyi basit bir sebepten bitirmez..o buz dağının görünen ucu..
Son damla olmuş sizin ki..ve bence ayrılmanız en doğrusu olmuş..bir ilişki yıpratmaya başlıyorsa o ilişki bitmeli..bende yakın zamanda ayrıldım ve hiçbirşekilde geri dönmeyi düşünmüyorum..sevmedim mi?deli gibi sevdim seviyorumda hala eskisi kadar olmasada sevgi bitmeden ayrıldık. Hayatımda ilkdefa aşık oldum bizimki romanlardaki/filmlerdeki o ütopik aşklardandı hatta :) özlemiyormuyum? Tabiki çok özlediğim zamanlar oluyor..herşeyden önce 2 senelik bir alışkanlık var..ama geçicek mi? Evet eninde sonunda geçicek..çünkü bir ilişki yürümüyorsa onu zorlamak sadece kendini yıpratmak demek..asla sadece sevgi yeterli değil..hayata aynı pencereden bakmadığın bir insanla ömür geçiremezsin..
Kk da aşkı yarım kalarak ayrılan,çok acılar çeken ama eninde sonunda unutan yoluna bakan birsürü insan var..sende bende onlardan biri olucaz bir zaman sonra :)
Mesele bu 2 küsür yılda birbirimizi ne kadar çok yıprattığımız...:2:
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuza... İçime su serpildi...
İnsan ne zaman vazgeçeceğini bilmiyor bu ilişkilerde....
Bardak taşıyor taşıyor, ama devam ediyoruz... Sonra da küçük bir olayda bitiriveriyoruz... Benim bitirmem de aynı böyle oldu işte...
Telefonunda p.rno yıldızının ismini görene dek beni çok sevdiğini sanıyordum ama o itiraf etmek yerine beni telefonculara götürdü virüs olduğunu ispatlamak için... Affettim... Dedim virüstür belki de...
Birkaç hafta geçmedi, bir akrabasınla ben istemememe rağmen görüştüğünü öğrendim... Film koptu tabiii.....
Bitirdim...
Şimdi üzgün müyüm... Belki eskisinden daha çok.... Ama zamanla atlatacağıma inanıyorum....
biz de her Allahın günü kavga ederdik
iyi ki bitmiş diyorum şahsen ben
ilk kez huzurluyum valla 3 senedir
her gün ağla ağla helak olmuştum
oh
Biz de son günlerde sürekli tartışma halindeydik.
İyi oldu belki de bitirmem ne bileyim... O kadar sert de olamıyorum işte...
Çok sinir bozucu bir süreçten geçiyoruz, Allah sabır selamet versin hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?