- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Konuyu anlamadim ama kultur ve yasam tarzi farkliliklari ciddi sonuclar dogurur isler ciddiye bindiginde. Hayirlara vesile olsun diyelim
Ayrıldım arkadaşlar, bitti ... Hem de belki de birçoğunuzun ''sebep bu muydu yani?'' diyeceği bir konudan dolayı bitirdim.
Her şeyimiz ayrıydı, memleketlerimiz, ailelerimiz, mezheplerimiz, inançlarımız, mesafeler....
Sadece hafta sonları görüşüyorduk, o hem okulu, hem işi bir arada yürütürken beni çok ihmal etti...
Bu yüzden de kıskançlık baş gösterdi....
Bir akrabasını bana tercih etti, bu olay bardağın son damlasıydı...
''Madem öyle'' dedim...
''Madem öyle beni ve ailemi bir daha sakın ola ki arama...''
''Bu kadar küçük bir mesele yüzünden mi bitereceksin yani?'' dedi...
Cevap yazmadım, ''abartıyorsun'' dedi, geri dönmedim...
O bilmiyordu ki... Bu bardağın son damlasıydı artık....
En ufak bir tartışmayı kaldıracak kadar bile gücüm yoktu...
O da bir yazdı, iki yazdı.. Sustu...
Evet, itiraf etmeliyim.. İnanılmaz derecede özledim... 1 haftadır iletişimimiz yok....
Ama tekrar başlayacak olsak, yine aynı kavgalar, gürültüler...
Bir yanım çok özlüyor, bir yanım ise ''aynı suda iki kez yıkanılmaz'' diyor......
Sadece içimi dökmek istedim, paylaşabileceğim çok kimsem yok şu an...
Benim gibi olanlar var mı?
Nasıl atlatıyorsunuz bu dönemi?
Alışkanlık ne menem bir şeymiş...
Kötüyüm kızlar... Çok kötü....
''Her şeyimiz ayrıydı, memleketlerimiz, ailelerimiz, mezheplerimiz, inançlarımız, mesafeler....''
Demişsiniz memleketlerin ve ailelerin farklı olması aşılabilir sorunlar ama mezhep ve inanç farklılığı 'bence' şimdi olmasa bile ileride çok büyük sorun yaratır..
Ayrılık kararı sizden çıkmış şu anda özlemeniz çok normal ve pişman olma haddine gelirseniz o da normal.Yapmasamıydım etmesemiydim diye kafanızı uzun süre kurcalayacaktır muhtemelen ama hakikaten ileriyi göremiyorsanız bitirmekle iyi yapmışsınız.Ama yok ben onunla tüm sıkıntılara varım hiç bir şey umrumda olmaz diyorsanız bir çok insanın yaptığı gibi ikinci kez yıkanabilirsiniz.Zamana bırakın bu sırada gerçekten ne istediğinize karar verin sonuçta bir paylaşım olmuş aşk sevgiden öte alışkanlık oluyor birileri birilerinin hayatında.Bile bile lades yapmayın mutsuz olacağınıza eminseniz geri dönüşte yapmayın.Umarım kararlarınızdan pişman olmaz ve mutlu olursunuz :)
bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum. bi yerim ağrıyo fiziksel acı kadar acıtıyo özlemek ya anlatamam....
geçecek diyorlar ama... geçiriyor da..
olmayacak biliyorsun en mantıklısı bu, ayrı olmak ama özlemek... offf deli oluyorum ağlayasım geliyor.
boş durmamaya çalış ne bileyim..
ama bilmen için yazdım tam da şuan, yalnız değilsin.
Arkadaşım...
Çok teşekkür ederim, her gece yazdığı mektupları koklayıp öyle uykuya dalıyorum... 1 haftadır her gece....
Ama ona bir şey yazamıyorum... Çünkü yazsam biliyorum; sonumuz yok..
O da yazmıyor gerçi...
Gurur mu yapıyor, yoksa benden mi bekliyor anlamadım....
Arkadaşım...
Çok teşekkür ederim, her gece yazdığı mektupları koklayıp öyle uykuya dalıyorum... 1 haftadır her gece....
O da yazmıyor gerçi...
Arkadaşım...
O da yazmıyor gerçi...
Benimki de yazmıyor, yazsa ne olur olur mu? tamam derim belki ama tamam desem ne olacak?
değişecek bişey yok ki.. yani acı çekiyorum bildiğin somut acı ..
çok zor Allah büyük şuan yazarken bile gözlerim dolu dolu..
Özledim çok çok özledim.
sadece Allah a inanıyorum ve O'nun ' seviyorsak gerçekten aşksa bigün mutlaka tekrar olur, yollarımız birleşir' diyorum.
Sanıyorum ki gerçek seven, gerçek aşk gurur murur dinlemiyor.
Ayrıldım arkadaşlar, bitti ... Hem de belki de birçoğunuzun ''sebep bu muydu yani?'' diyeceği bir konudan dolayı bitirdim.
Her şeyimiz ayrıydı, memleketlerimiz, ailelerimiz, mezheplerimiz, inançlarımız, mesafeler....
Sadece hafta sonları görüşüyorduk, o hem okulu, hem işi bir arada yürütürken beni çok ihmal etti...
''Madem öyle'' dedim...
Evet, itiraf etmeliyim.. İnanılmaz derecede özledim... 1 haftadır iletişimimiz yok....
Bir yanım çok özlüyor, bir yanım ise ''aynı suda iki kez yıkanılmaz'' diyor......
''Madem öyle'' dedim...
Burada bütün suçu sevgiline yüklemişsin de,çocuğu bu hale getiren sensin.Yok tokat atmalar,yok zorla yıldönümü tatili istemeler,maaş gününü hesaplamalar...Çocuk iyi bile dayandı bugüne kadar.Hiç ağlayıp sızlama,kendin ettin her şeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?