Sevgilimden ayrılmalı mıyım?haksızlık mı yaptığım?

Kardeşim olsun oğlana çok üzüldüm, inşallah maddiyata değer vermeyen onu başkalarının eşleriyle kıyaslamayan biri ile tanışır çok mutlu olur

Insallah ya. Cocuk benim dairem var senin yok olayına girmiyor kızımızın hesabına bak şöyle insanlar güzel kişilerle karşılaşsın

E şu da var zengin adamı buldunuz diyelim sanki sizi isteyecek mi mesela?
Sanki biri var da sizi bekliyor garanti mi bulacağınız?
Ha zaten zengin oldugu icin kapılmış oluyorlar rakibin cokkkkk olur

Ayrılık söz konusu olunca seni üzüntü sarmasinin bir sebebi var. Oda daha iyi bir aday henüz elinde yok. Daha iyi adayı bulduğun an üzüntü falan kalmaz sende. Haksızlık yapiyorsun.ayril çocuktan oda yoluna baksin

Tamam korkuyorsun anlıyorum ama bu kıyaslamalar hiç bitmez ki. Ohooo ne hayatlar var yani bu işin sonu yok, kıyaslamanın. İyi düşünün derim.

Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.kardeşinizin yanına gidip daha iyi bir hayat yaşayabileceksiniz ama evlendiğiniz adamla olmayacak öyle mi?

Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.kardeşinizin yanına gidip daha iyi bir hayat yaşayabileceksiniz ama evlendiğiniz adamla olmayacak öyle mi?
İstanbul da yaşamak çok kolay sanki? Alınan paranın yarısından fazlası yol ihtiyaca gidiyor ev araba almak hakgetire. Sizi nasıl kandırıyorlar burda yaşamak için anlamadım

Canım insan gerçekten kendisine değer veren biri ile evlenmek istiyor. Misal ben ve ilk eşim aynı mesleğe sahiptik ama kafaların biri edirne ise diğeri kars o kadar uçurum var hayata bakış açımız çok farklı. Boşandık. Sonra bir eczacı ile görüştüm gerçekten çok sevdik birbirimizi ama özgüveni hiç yoktu ailesi beni istemedi karşı çıkamadı. Çok varlıklı olmasına, benden ayrıldığı için çok çok üzülmesine vs rağmen.Hala evlenmemiş 3 yıl geçti ara ara yokluyordu engelledim önünü kestim. Sonra bir doktorla görüştüm kısa idi o görücü usulü oldu acaba olabilir mi dedik baktım yok aşırı kompleksli, problemli ne yaptığı, ne istediği belli değil, çapkın. 2 ay sonra dedim böyle bir ilişki istemiyorum ayrıldım. Bu doktor biri ile evlendi 10. Ayında boşanma kararı aldılar. Dedim verilmiş sadakam varmış çok şükür. Sonra karşıma şu anki erkek arkadaşım çıktı o da benimle aynı meslekte evi var arabası var çok varlıklı değil yani. Ama huzurluyum. Çok aşık değilim o da bana değil ama birbirimizi seviyoruz. Demek istediğim o varlıklı kişilerle görüştükten sonra anladım ki yok her şey boş. Huzur olsun. Saygı sadakat olsun.

İstanbul a giderseniz en dolgun maaşlı, en yakışıklı, en iyi adamı bulacak mısınız? Sonu var mı "iyinin"?
Soğumuşsunuz sevgilinizden. Ayrılık fikrini bile onu üzmemek için uygulamıyorsunuz, kendinizi değil.

Ya da zengin ve yakışıklı biri ile evlense ve adam çok cimri ve çapkın çıksa. Eskiyi mumla aramak da var.

Konu fake çıktı. Martta kocasından dert yanan konu açmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…