Sevgilimden ayrılmalı mıyım?haksızlık mı yaptığım?

Bu insanlarin derdi nedir neden böyle seyler yapma ihtiyaci duyarlar ki hayir yani ne keyif alirsiniz boyle seylerden
Biz bir şeyler anlatmak için kendimizi paraladıkça kahvelerinden bir yudum alıp bir patron edasıyla arkalarına yaslanarak kötü adam gülüşü yapıyorlar kesin
Psikolojik problemleri vardır ya da ağır işsizdir ne olacak, normal insan uğraşır mı böyle şeylerle

daha evlenmeden kıyaslama yapmaya başlamışsınız. Evlendikten sonra şu kuzenimin kocasının maaşı daha dolgun, şunun kocasının arabası daha iyi model, şu arkadaşımın kocasının boyu daha uzun ...diye bu böyle gider .Siz de o da mutsuz olursunuz. Ama iyi huylu ,çalışkan,dürüst ,sizi seven ve değer veren biriyse bu herşeyden daha kıymetli aslında. Zengin diye evlenirsiniz iki gün sonra aldatabilir, şiddet uygulayabilir vs.(tabi bu bir örnek)

evlenmiş olmak için evlenmek gibi bi hata yapmayın

ahaha istemsizce güldüm valla

Gel gel İstanbul açtı kollarını, bu dönemde çok güzel iş bulur çok güzel hayatın olur birde zengin koca bulursun kendine.

İnşallah sevgilin senden ayrılır. Onu hiç haketmiyorsun.

Eğitim durumunu merak ettim bu arada kıyaslama yaptığın kişilerin birbiriyle eğitim durumları belli durumları aynı olabilir. Zira öyle bu devirde zengin kocalar pat diye size bakmaz onlarda kendilerine denk birini istiyor. Yani onlar bakalım sizi beğenecek mi sanmıyorum

Insan sevmediği kişiden bile ayrılırken üzülür ya da merhamet eder. Bu aşkla ilgili degil karakterinle alakali demek ki merhametli birisin. Ben olsaydım bir kere sorguladigim kişiyle asla evlenmezdim. Ileride yuva kurup cocuk yapıp ayrılmak daha bir vahim olur. Ona da yazık sanada. Birisini sevmiyor ya da daha iyisini istiyorsun diye kötü birisi olmazsın. Bence sen zaten onunla evlenmek değil anne evinden kaçmak istiyorsun. Bu yüzden istanbul fikri sıcak geldi. Bence evlenmeyi ertele istanbula git. Sevgili olarak devam et sonra özlemiyorsan ya da başkasına gözün kayıyorsa uygun yolla ayrıl. Bu hayat senin hata yapmaktan korkma. Helal yoldan hata yap. Birini terk etmek haram değil umut verme yeter

Bir kadın bir erkeği ya acıdığı için sever ya da sevdiği için acır derler

Lütfen bir insanın en değerli varlığı yani zamanını çalarak ona daha fazla kötülük yapmayın.Siz bu düşüncelerinizden vazgeçmedikçe asla huzurlu olamayacaksınız.Nişanlınızın size en mükemmel en zengin en kariyerli hayat yaşatma sorumluluğu yok.En başında bunu bilerek ilişkiye başlayıp,sonra insanları değiştirmeye çalışmayın.Evet bitirmeye yer arıyorsunuz ve lütfen bitirin ki karşısınızdaki insanı daha fazla oyalamayın.Ayrıca onerim bu dusunceleriniz için tedavi olmanız.Hayat sürekli birileriyle karşılaştırılarak geçmez

Ayrıl ayrıl 5 sene sonra evlencem ama düzgün erkek bulamıyom diye konu açarsın,tren kaçarrr arkasından bakarsın

Psikoloğa gidin bir danışın kıyaslama çok büyük bir sorun ilerde içiniz rahat etmez

Kardeşinizin öğretmen maaşı ve sizin asgari ücret aylığınızla Nişantaşı'nda falan oturacağınızı ve orada da zengin birini kapacağınızı düşünüyorsanız çok beklersiniz. Orta halli bir semtte anca bulursunuz ev. Bulunduğunuz yerde de aylığı 7000 olan biriyle tanışsanız, aklınız aylığı 20000 olana gider. Bu yüzden siz bu kafayla evlenmeyin kimseyle. Ayrıca kendi alın teriyle zengin olan erkek genelde şartları kendisi gibi olan kadını tercih eder. Neden sizin gibi şu an sadece isim olarak bir mesleğe sahip olup, çalışıp üretmeyen ve hayatını zengin koca beklemekle geçirmek isteyen biriyle evlensin ki?

Ayrılırsan çok üzüleceksin, o yanlışı bende yaptım şuanda keşke yapmasaydım diyorum benimki sizin gibi maddiyatı şöyle böyle diye değil üç yıllık evliliğe giden ilişkimi son zamanlarda beni fazlasıyla ilgisiz bıraktığı için bitirme kararı aldım. Erkek arkadaşımda hemen kabul etti. Daha iyisi cidden çıkmıyor, hem daha iyisinin olacağı ne malum sonra benim gibi keşkelerle oturur ağlarsın. Hoş ayrılık konuşmasına karşı çıkmayan napıyosun ne saçmalıyosun demeyen eski sevgilim için çokta pişman değilim o ayrı.

Reactions: 000
Bizde ev bile yoktu ya. Benim eşim işçi, lise terk, benim sülalenin ortalamasının ekonomik, statü ve tahsil anlamında bir tık altı. Ama dünyalara değişmem. 9 yıldır tanırım, bir dakika pişman olmadım. Şekilcilik yapıp gerçek anlamda mutluluk yakalayabileni görmedim. Dışarıdan öyle mutlu, her şeyi tam, her şeyi mükemmel görünen insanların içten içe nasıl kan ağladığına defalarca şahit oldum.

Bence ayril. Çünkü aklında daha güzel bir hayat yaşayacağına dair bir his var. Eğer evlenirsen yaşadığın sıkıntılarda, mutsuzluklarda 'her şey çok farklı olabilirdi,aptal' moduna girebilirsin.
Zamanında ben de evlilik düşkünü, çok romantik, Allah'ın bir dağında ogretmen, sevgi dolu ve çok fedakar bir çocukla beraberdim. İlk sevgilim değil ama ilk aşkimdi. Üni son zamanlarinda. Çocuk beni öyle manipüle etmişti ki, pembe panjurlu hayaller, ikimizin hikayesinin olduğu çocuk isimleri, beraber o zamanın modası pembik gelinlerin çeyiz dükkanlarını gezip birşeyler alma falan babamla bile tanışmıştı. Onun ailesi bana bayılmıştı...
Ama benim de içimde seninki gibi bir 'acaba' oluştu. Acaba ilk aşkımla evlenip Allah'ın dağında bir lojmanda iki çocuk dogurunca mutlu olacak miyim? Acaba hayatıma başka başka aşklar- romantik anlar girmeden defteri ilk aşkta kapatmak salaklık mi? Zaten bu evlilik hayatını elbet yaşatacağım,bu kadar erken,daha yirmilerimin başında bu sorumluluğa girmem doğru mu??'
Tabii bu sorular aklımı kurcaliyordu ama ilişkimde de mutluydum. Sonra (şükür) bana bir yanlış yaptı da ayrıldım. Ayrıldığıma hem cok üzüldüm, hem de üstümden derin bir yük kalktı.
Şimdi üstünden 7 ,5 sene geçti. Hayatıma bir sürü romantik anı girdi, 3 ayrı ülkeden sevgilim oldu, hiç merak etmediğim dilleri öğrendim (tabii ki minicik), 20ye yakın ülkeye tek başıma gittim, ülkenin yarısından çoğunu gördüm, bir başıma kamp yapıyorum,kendi kendime yeteceğimi kendime kanitladim. Kendi kazandığım paramı gönlümce harcıyorum...
Belki evlensem çok daha mutlu olurdum ama kendimi tanıyorum. İçimde hep 'acaba her şey çok farklı olur muydu?' hissi olurdu. Gençliğimi yasayamadan evlendigim için kavga anlarında, işlerin boka sardığı dönemlerde herşeyi bırakıp tek yön bilet alma arzuma karşı koyamazdim büyük ihtimalle...
O yüzden bence acele etme
Yaşın daha çok genç, 27 ne ya:)
İstanbul'a da git, bak bakalım orada tutunabilecek misin? Harika bir şehirdir,ben de orada yaşıyorum.
En azından denemiş olursun...

Uzun uzun yazmışsınız ama konu fake çıktı. Böyle insnalara vakit ayırdığımıza üzülüyorum. Konu sahibi aylar önce evliyim eşim cimri, başkasına aşıktım Ama babam vermedi. Bu adamla da mutlu değilim demiş. 4 ayda boşansa bile 2 yıllık ilişkisinin olması mümkün değil. Ya eşini aldattı biriyle ve boşandı şimdi onunla evlenecek. Ya da konu fake

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…