Sabah ola hayır ola mı şimdi ? Senin fikrin nedir ne yapmayı planlıyorsun
sabah kapıyı açtığı anda evi terketmeyi planlıyorum bende.ama biliyorum bırakmıycak gideemezsin falan filan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah kapıyı açtığı anda evi terketmeyi planlıyorum bende.ama biliyorum bırakmıycak gideemezsin falan filan...
ya anlamiyorum vallahi billahi ben anlamiyorum
evli degisin birsey degilsin ne isin var senin orda
adam seni sakat biraksa yada öldürse ne olucak
ne cesarettir bu sizdeki yarabbim anlamiyorum
farkli dünyalardami yasiyoruz neler oluyor bilmiyormusunuz
duymuyormusunuz okumuyormusunuz oooff offffff
tabi arayamaz polisi ararsa aileside haberdar olabilir
su hale bak yazik ya sana birsey ola ailenin halini düsünebiliyormusun![]()
Cocukmusun kardesim ciddi olmadigin seyi neden soyluyorsun birde ugruna dayak yiyorsun
Bu forumdada bunu gordum kadinlarin yarisi blorf yapa yapa baslarina getirmediklerini birakmiyolar valla iyiki erkek degilim yani hic cekemezdim kadinlari .
Evlenince her kavgada bosancam dersin adam defol simdi git der blorf yapmaz o olur ders olur
Kulagina kupe olsun yapmayacagin seyleri soyleme icinde kalsin.
Ay kıyamamazmışta aşkına gidemezsin felan kusura bakma ama sen kendin kaşınıyorsun ya kapıyı açtı gidemedin dayak yedin ne olacak he bide kocam değilmi döverde severde de buraya bağla tam olsun. Bak arkadaşım bu iş öyle darp raporu alamayacak kadar dayak ile bitmez ya.
selam arkadaşlar.sevgilimin yanındayım bi kaç günlüğüne.bugün kavga ettik evlenmicem seninle dedim dememle tekme tokat dayak yedim.akşam evi terketmiym diye kapıyı kilitledi gitti nöbete(çalışmaya).sabah gelcek.yardım edin lütfen şimdi ben napıcam![]()
canım sen anlamıyo musun.sinirle dedim diyorum sinirle.onun gercek olmadıgını o da biliyodu.
senin $u an polisi aramaman için 3 sebep var
1. si ,konu sahte sen bizimle kafa buluyorsun
2. si yedigin tekme yetmedi akillanman için , sevgilinin biraz daha yorulmasi lazim vede ellerine saglik diycem bunun için ona, çunku hakediyorsun orda durarak
3. sude sevgilin tekmeyi kafana atti senin devreler yandi, olayin vahimiyetini anlamiyorsun, anlayamiyorsun, olay ani muhakemesi,savunma , akil mantik vs hepsi uçmu$ durumda $u an sende ..
seç uçunden birini ..