• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden dayak yedim:(

hahaahah hani bı gazetede haydar dumenın köşesi varya yazdığın cvp aynı ona benzemiş haydar dümen olsa ancak boyle yorumlardı helal olsun bu arada banada hiç inandırıcı gelmedi rastgele açılmış konu gıbı geldi bence yönetimin birşeyler yapması gerek yeni üyelikler hakkında iki konu acmıs iki satır yazmış gitmiş arkadaş sevgilim bana yalanmı soyluyor sevgılımden dayak yedim sıradaki konu ne çok merak ettim doğrusu :36::36:

Maalesef var böyle durumlar sırf aile çevre öğrenmesin diye oluyor aman kimse duymasında diye kalan tehdit edene koşan çok maalesef arkadaş gerçi yazdı gitti sabah bi posta daha yese dayak yani belki tekrar düşünme mekanizması çalışır.

belki ailen duyar korkusuna belki de sevgilin polisi ararsan sana daha sonra daha da beterini yapar korkusuna polisi arayamıyorsun ama bu dayak yemiş olduğunu yutman anlamına gelmiyor.. polisi arayamıyorsan da ara bir çilingiri gelsinler kapını açsınlar ve git.. ya deprem olsa ya yangın çıksa ya hastalansan sana bir şey olsa.. adam olan adam zaten bunları düşünür sana kıyamaz ödü kopar sana bir şey olur diye.. kendi değerinizi anlayın biraz!

Böyle sorular sorulan konularda doğal olarak aklıma ilkönce ..birisi gece gece canı sıkıldı da konu açtı..diye geliyor..

kusurabakmayın..
sevgilinizden tekme tokat dayak yemişsiniz üstüne bir de kaçmayasınız diye kapıyı üstünüze kilitlmiş:53: ve siz ne yapayım diye soruyorsunuz...ilginç..:51:

Samimiyetinize inanarak yorum yapayım yine de:

yaşınız kaç okumadım ama bu kadar rahat olduğunuza göre 16-17 falandır..

dövmenin yanısıra kapıyı üstünüze kilitleyen psikopat birisinin elinde mahsursunuz bu gece...

bir yakınınızı arayın ya da polisi , yardım isteyin..

bu kadar psikopat biriisinin sabah size ne yapacağı belli olmaz..başka ne denir ki?:51:

aynen ya.. ben dayak yiyeceğim sonra gelip burada konu açıp napayım diyeceğim... :31::31::31:

kitli evde mışıl mışıl uyuyor sanırım biz endişelenmeyelim, sabah da çeker kapıyı çıkar "bitti" der. erkek arkadaşı ardından göz yaşlarına boğulur, arkada dramatik müzik girer. bu son varken polis aranır mı yani bizimki de iş.

Benim de hiç inanasım gelmedi. :/
Üslubun da öyle gevşek ki.
Bu kadar rahat nasıl durabilir dayak yedikten sonra eve hapsedilen bir kadın?!
Ne yapmalıyım diye sorulacak yer mi burası olay sıcağı sıcağınayken üstelik!
İnsan bir arkadaşını falan arar, yardım ister. Polisi arar kilitli kaldım der vs.
Olmamış bu. :19:

sizi sizden baska kimse kurtaramaz arkadasim. evlenmeye niyetiniz varsa en yakin zamanda savunma sanatlari kursuna yazilin derim ya da daha kolayi size el kaldirmayacak,saygi duyacak, sizi insan yerine koyacak bir es bulun.

Arkadaşlar siz bu dayağı kabullenecek misin diye soruyorsunuz ama zaten kabullenmiş.. :)
Olayın sıcaklığıyla tekme tokat dayak yedim diyor.
Gelen sorular üzerine tekme attı diyor..
Çocuk musun niye blöf yapıyorsun diyince de sinirliydim, o da biliyordu gerçek olmadığını diyor.
Allah'tan adam da biliyormuş blöf yaptığını, maazallah gerçek olduğunu falan düşünse demekki.. :)

Şiddet hiçbir insan evladına yakışmaz ne kadın ne erkek.. Ama öyle insanlar çıkıyor ki karşımıza, "ulan bu da hak ediyor ama ya" diyorum kendimi tutamayarak. Bir tepki göstermezse konu sahibi de bunlardan biri olacak benim için. Üzgünüm.

kitli evde mışıl mışıl uyuyor sanırım biz endişelenmeyelim, sabah da çeker kapıyı çıkar "bitti" der. erkek arkadaşı ardından göz yaşlarına boğulur, arkada dramatik müzik girer. bu son varken polis aranır mı yani bizimki de iş.

Sonra buraya gelip "Ya kızlar napayım seviyorum, o da söz verdi bi daha böyle bi şey yapmayacağına. Zaten bi daha yaparsa kesin biter." yazar mı dersin? :9:

Sonra buraya gelip "Ya kızlar napayım seviyorum, o da söz verdi bi daha böyle bi şey yapmayacağına. Zaten bi daha yaparsa kesin biter." yazar mı dersin? :9:

şüphesiz... ya da terk ettim kızlar sabah çok ağladı geri dönüyorum ona diyecek birkaç gün içinde.

Maalesef var böyle durumlar sırf aile çevre öğrenmesin diye oluyor aman kimse duymasında diye kalan tehdit edene koşan çok maalesef arkadaş gerçi yazdı gitti sabah bi posta daha yese dayak yani belki tekrar düşünme mekanizması çalışır.

düzgün konuş.nasıl da güzel biliiyosun dalga gecmesini.size sadece bi sru sordum.dalga gecesiniz diye yazmadım bunları

"Zaten dışarı çıkıp ne yapacaktım ki iyi ki kitledi kapıyı hem haklıda dövmekte bende az değilim çenemi çok açtım zaten tam olarak dövme sus ya diye omzuma dokundu kapıya çarpmışım bende sağlam duramıyorum ki hem aramızda anlaştık bir daha böyle şeyler yaşamayacağız ben çok konuşmayacağımm oda çok dövmeyecek. Hem yuvayı dişi kuş yapar sonuçta değil mi?" Herkese yorumları adına çok teşekkür ediyorum çok sağ olun."

Diye yazabilir mi acaba ? Dalga geçiyorum evet ama aklımda bu arkadaşımda kaldı uyuyup kalmıştır inşallah da bir şey olmasın bari daha beter.

--------------------------------------------

Son düzenleme:
düzgün konuş.nasıl da güzel biliiyosun dalga gecmesini.size sadece bi sru sordum.dalga gecesiniz diye yazmadım bunları

Dalga geçilmesini onayladığımdan falan değil ama ben de tutamadım kendimi bak. Çünkü bu konunun birine danışılacak bir yanı bile yok. Evli olursun ve kavga edersiniz, şiddet görürsün o zaman bi nebze anlarım. O bile kabul edilemez tabii ama evlilik kolay değil, yıkmak istemiyor diye düşünürüm. Ama be canım sen sevgiliyken dayak yiyebiliyorsan bunun sonu nereye gider? Hiçkimsenin bir şey demesine gerek duymadan çıkıp gideceksin o kapıdan. Soru işareti kalıyorsa aklında, zaten burda boşa konuştu bunca insan. Otur, erkektir yapar de.

Bir arkadaşın konunun doğruluğu hakkında yazmış olduğu yoruma yorum yaptım yok mu böyle olanlar ? Neden bu kadar kızdın sen ? Ayrıca ben sana düzgünce de asıl yapman gerekeni yazdım eğer yapamıyorsan demek ki seninde kaçtığın bir şeyler var ! yarın çıakrımla öbür gün giderim ile olmuyor bu gün böyleysen yarında böyle devam eder karşındaki adamın yapısı bu.

arkadaşım...sizden sadece yorumlarınızı almak istedim.bende biliyorum bazı şeyleri.sadece yorum yorum.herkezin hayatı kendine.bir kere yorum yaparsın biter ama böyle durmadan aynı şeyleri söylyceksen yazma hiç birşey

arkadaşım...sizden sadece yorumlarınızı almak istedim.bende biliyorum bazı şeyleri.sadece yorum yorum.herkezin hayatı kendine.bir kere yorum yaparsın biter ama böyle durmadan aynı şeyleri söylyceksen yazma hiç birşey

gücünü ve sesini bizlere harcamamanı tavsiye ederim. gerekli yerlerde kullanmanı da diliyorum. burada insanlar yardımcı olmaya çalıştıkça alay eder gibi cevap verdiğiniz için insanlar da ediyor haliyle. yoksa başka olan biten bir şey yok. bir kere yazdın sus gibi bir emir verme lüksünüz de yok bana sanırım. sınırları zorlamayalım. açık bir konuya isteyen istediği kadar yazabilir. açmadan düşünebilirdiniz kaldıramayacaksanız.

Bence napalım biliyor musun konu sahibi?
Sen yazılanlara laf yetiştirmeden önce napmak istediğini açıkla.
Bitti mi diyeceksin, dayanamadım affettim mi diyeceksin?
Biz de tahmin etmekle yormayalım kendimizi, olaysız dağılalım. :9::10:

Back
X