sevgilimden hamileyim benden ayrıldı çaresizim :(

Kurtaj cinayettir bu kadar kolay tavsiye vermemeli

Son bir haftadir kinama ile ilgili mesajlar var. Eleştirme kinama beni. Buraya yazma sebebin su hastaneye git denmesi mi yoksa ahh caniiim benim diye senin de kurdugun cumleler gibi samimiyetten uzak soguk teselliler mi?

Ailen geri kafalı neden? Çünkü 20 yasinda cocuk aldiracak kizlarna kizarlar.. vay anasini. Zaten baban ooo iyi iyi mi diyecekti? Nasil onun hatasina düştün diyesi geliyor insanin. Allah yardımcın olsun .

Ben sana kurtaj vs demem. Kurtaj cinayettir. Anlattiklarin dogruysa da yakışıklı sevgilini aldatan o kizla beraber bir cozum bulursunuz belki?

Hastane klinik vs kendin araştırıcan artık, paran yoksa kredi çek 20 yaşındasın kimsenin haberi olmaz, birdahada ona buna kanma, hayır yani çok mu zordu bi kondom almaz bunu herkes bilir neyse

20 yaşında ne kadar şey kınadın da başına geldi. 20 yaa.. saka gibi

yavrum bu kadar milletin ne yazacağını yönetmeye çalışacağına direkt derdini yazsaydın.
onu yazmayın, bunu kınamayın, yardımcı olan yazsın, olmayan sonsuza kadar sussun,
peki o zaman.

öyle ucuzunu bulacağım diye saçma sapan bir şey yapma. düzgün bir doktora git.
elindeki telefonu sat. kanalizasyona düşürdüm dersin.

bu konulara sonuna kadar karsıyım .hiçbir şekilde saygı duymuyorum da..ama su da bir gercek bu hayat senın ne yasarsın yasamassın sen bılırsın kımseyi ilgilendirmez beni hiç alakadar etmez...
Valla bende cok geri kafalıyım hatta bagnaz cok yobazım olduk ça ...benım de yvrum var birgün bu konuyla karsıma gelse sarsılırım ama öldürmek dövmek nedir...yavru atılır mı...yol gösterilir cözüm bulunur...
Cıngar cıkartacam ailene herseyı anlatacak de yakısıklına Belkıs korkar..gerçi Allah'tan korkmayan kuldan korkar mı ..oda ayrı ıronık konu...

Özel veya devlette kıurtaj yapmazlar. Evlıde olsan yapmazlar.
Klınık tarzı bıryer bulacaksın. Benım bıldıgım var ama basına bır ıs gelır vs vebal altında kalamam

Evlenmeden önce ilişkiyi normal görüp bunu her yerde haykıranlara gelsin... Bakın herkesin yaşantısı bunu kaldırmıyor kişiliği de. İnsanlar sizin beylik laflarınızla koşuyolar sevgili dedikleri şerf...zlerin peşinden ondan sonra olan gencecik kızlara doğmamış anasının babasının günahını canıyla ödemek zorunda kalan minicik ruhkara oluyor. Bi kere daha evlilik öncesi ilişki normal tabu değil diyen insanlar bakalım vicdanlarına hesap verebilecekler mi? Ha banane konu sahibinin kendi hatası korunmalıydı diyenler olabilir. 2 3 çeşit korunmayla bile hamilelik olabiliyor. Keşke hiç girişmeseydi bu işlere. Ama geç kalınmış.. Şimdi ne olacak.. Bebek sahibi olmak için inim inim inleyen anneler var Allahım sen gör

Oluyor malesef, tek ilişkiyle de olsa kalınabiliyor üzüldüm kızcağıza

Seni çok iyi anlıyorum.insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.asla da ben yapmam deyip büyük konuşmamak gerek.
Olan olmuş artık bundan sonra yapacaklarına odaklan.tövbe etmeyi de unutma.Allah affetsin insallah seni.bir daha da yapma böyle şeyler.

E nabızda tedavi geçmişinde falan çıkabilir. Doğum yaptığı zaman hastane kayıtlarında çıkabilir.. Aile araşturmasa eşi illa bi yerde denk gelebilir.. Ne bileyim ya her türlü kayıp

1 aylık hamilelik yeni öğrenilir. Ne zaman söylediniz de sevgiliniz kaçtı. Uydurmayın. İnanmadım.

Kayıtlara geçmesin diye sakın hijyenden yoksun bir yere gitmeyin. Kayıtlarda da kürtaj diye geçeceğini sanmıyorum zaten. Sağlık her şeyden önemli.

Devlet hastanelerinde çok zor ama yapan yerler var. İlk önce telefon açıp yapan doktor varmı diye öğrenmen gerekiyor. Bekar olduğun için durumunu anlatsan belki olabilir. Özeller hastaneler yapıyor fiyatlar yüksek uygun bir yer için tek tek arayıp fiyatları sor. Erkek arkadaşından parayı karşılamasını iste.

Daha sonrada aklını başına topla. Korunma yöntemlerini kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…