- Konu Sahibi zorbirhayattayim
-
hayatımda sadece 1 tane sevgilim olmadı sonuçta başka kişiye yorum yazamaz mıyım hesap mı vericem pardon daBaşka bir konuya yazmış olduğun trajikomik cevabın Merakımdan soruyorum eline neee geçiyor?? Hobi olarak mı forumlarda gezip uyduruk hikayeler yazıyorsun?
hayat 50 yaşında başlıyor sanırım 50 mizde sonra kınadıklarımızı yaşıcaz çok çok pardon20 yaşında ne kadar şey kınadın da başına geldi. 20 yaa.. saka gibi
Yakisikli sevgilim yamzissin ya ondan didi. Sen de hemen sey yapma.hayatımda sadece 1 tane sevgilim olmadı sonuçta başka kişiye yorum yazamaz mıyım hesap mı vericem pardon da
Evet sen erken baslamissin onu kastettim.50 yi degil canim. 20 yasinda ne kinadiysan basina gelmis onu dedm. Kinamak iyi değil tabihayat 50 yaşında başlıyor sanırım 50 mizde sonra kınadıklarımızı yaşıcaz çok çok pardon
teşekkürler türkçemin ne kadar iyi olduğunu öğrenmiş oldum sayenizdeGayet açık ve güzel Türkçeyle yazılmış. Hata yok yani. Bana uydurma gibi geldi.
yakışıklı sevgilim yazma sebebim o kızın kel ve yaşlı bi adamla aldatmasıYakisikli sevgilim yamzissin ya ondan didi. Sen de hemen sey yapma.
zaten soğuktu bana 3 4 gün önce söyledim1 aylık hamilelik yeni öğrenilir. Ne zaman söylediniz de sevgiliniz kaçtı. Uydurmayın. İnanmadım.
Safım, gerizekaliyim diyorsun ama gayet akıllısın. Hiç panik belirtisi yok. Verdiğin cevaplarda maşallah 20 yaşına göre gayet de zekice. Forum da hamileyim eşim boşanmak istiyor diye yazan bir üye var. Telaşı okurken bile belli oluyor. Bu kadar insanla dalga geçiyorsan çok ayıp ama eğer ben yanlış anladıysam gönülden özür dilerim. Kürtaj için tavsiye veremem ben karşıyım ama sen de sevgilini ikna edecek potansiyel var.teşekkürler türkçemin ne kadar iyi olduğunu öğrenmiş oldum sayenizde
Of of içim yandı 10 aylık oğlum var dogurana kadar neler yaşadım önce bir düşük yaptım hamileligim çok zor geçti düşük riski erken doğum riski derken piskoljm bozuldu resmen doğum yaptım şu anda o bnm canım onun canı yanınca bn ölüyorum keske böyle olmasaydı bnde 21 yaşındayım o sevgilin tam bir şerefsiz mis Allah'ın belası pislik peki ailesini filan tanıyor musun git soyle bi çare bulsunlar hiç değilse para versinler aldirman için onlarda elini taşın altına koysunlarzaten soğuktu bana 3 4 gün önce söyledim
anladım da bence siz yanlış anladınız tamam mutsuzum moralim bozuk ama 7 24 yas tutacak halde değilim ya hem öfkeiyim hem mutsuz karmasık duygulardayım yazım tarzım benim böyleSafım, gerizekaliyim diyorsun ama gayet akıllısın. Hiç panik belirtisi yok. Verdiğin cevaplarda maşallah 20 yaşına göre gayet de zekice. Forum da hamileyim eşim boşanmak istiyor diye yazan bir üye var. Telaşı okurken bile belli oluyor. Bu kadar insanla dalga geçiyorsan çok ayıp ama eğer ben yanlış anladıysam gönülden özür dilerim. Kürtaj için tavsiye veremem ben karşıyım ama sen de sevgilini ikna edecek potansiyel var.
Bence saf degil fazla cesaretli. Hamile diye doverek oldurecek bir ailesi var ama erkek arkadasiyla sevisiyor hadi sevisti.neyse ailesiyle yaşıyormuş aldirdiginda hastanede kalacak bu ne diyecek bi arkadas eee demeyecekmi geri kafali ailesi nerde kalacan kalamazsin kir dizini otur diye? Bence oturup buna bi care bulmaliSafım, gerizekaliyim diyorsun ama gayet akıllısın. Hiç panik belirtisi yok. Verdiğin cevaplarda maşallah 20 yaşına göre gayet de zekice. Forum da hamileyim eşim boşanmak istiyor diye yazan bir üye var. Telaşı okurken bile belli oluyor. Bu kadar insanla dalga geçiyorsan çok ayıp ama eğer ben yanlış anladıysam gönülden özür dilerim. Kürtaj için tavsiye veremem ben karşıyım ama sen de sevgilini ikna edecek potansiyel var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?