sevgilimden hamileyim benden ayrıldı çaresizim :(

Olay fake gibi duruyor 1 ayda hamileliğini öğrenip, terk edilmek, üslup vs ama
Kurtaj cinayettir bu kadar kolay tavsiye vermemeli
Gerçekten bu durumda olan insanlar olup burayı okuyor olabilirler. Sizin sözünüzle vicdanlarına ekstra bir ağırlık bindirmeleri gerekmiyor.

Evlenmeden önce ilişki savunucusu kıdemli üyesi olarak alakaya maydonoz demek istiyorum.
Evlenmeden önce cinsellik tabu olmasaydı “ne olduğunu bilmeden birden oldu, birden hamile kaldım” gibi şeyler demezlerdi yaşadıklarından pişman olanlar. Sonuçta iki tane elin dışarıda birbirine çarpması kadar kolay olan bir iş değil bu. Birden “aa nasıl oldu anlamadım” lafına sığınalacak hiçbir şey değil. Tabu olmasaydı ve eğitim olsaydı en azından korumayı başarabilirlerdi. Doğum kontrol yöntemine de gözü kapalı güvenmemek gerektiğini onların da düzenli takibi yapılması gerektiğini bilirlerdi veya ertesi gün hapı almayı bilirlerdi.

Efsane bir konu idi.
Eşi çıplak dolaşmasını mı istiyormuş ne,
Im yeh demesini de istiyormuş,
Fake tabi ki de , ım yeh ne demek diye deli gibi sormuştum
Zevk inlemesi imiş meğerse.
Ahahahahha nasıl güleceğimi şaşırdım
Ben de başka bir şey yazacaktınız da yanlış yazdınız sanmıştım.

İşte tam olarak ondan diyorum bu popüler hareketler herkese gelmiyo eğitim seviyesi düşük cinselliğin ne olduğunu bilmeyen hala leyleklere falan inanan insanlar bu evlilik öncesi cinselik yaşanıyormuş ne olacak deyip yapıyorlar sonra ne oldu anlamadımdeyip baygın numarası yapıyorlar. Aklı naşında insanlar olsalar prezervatif kullanırlar ertesi gün hapı kullanırlar.. Devlet bedava dağıtıyo hapları prezervatifleri. Ama ona rağmen eğitimsizlikleri kulaktan dolma cinsellik tabu değil lafları yüzünden kendilerine de karınlarında büyüyen minicik canlara da yazık ediyorlar. Tecavüze uğrayıp hamile kalsa anlarım da bile bile niyetlendin madem en azından ertesi gün hapı al da sıkıntı yaşama ama büyük ihtimal ne olduğundan nile haberi yoktur konu sahibinin..

Cinayettir demenizden belli
Evet ve bunun icin bircok etkinlik de gerceklesitildi. Slogani da cinayettir di. Sizi ilgilendiren bir durum yok zira sizin kac kez kurtaj oldugunuzla ilgili bir sorun yok

Direkt mesajimi alıntılayıp saldirmaniz da yersiz yani. Hayirdir bugun sizi pispislayan yok mu ?

Cinayettir demenizden belli
Değilmidir bu cınayettir ...burd bu tur tartışmalara girmek ıstemıuorum ama sen o ben siz sısunca bu cınyetlikten cıkmıyor..kimin vicdanı sızlarsa sızlasın bu kendi evladını kendi ellerınle öldürmektir..o suan bı canlı kucucuk büyümeye calısn ...görmezden geldiğimiz için bu toplum suan bu hlde

Cinayettir % 100 ama bu kız aldıracak kesin. Çünkü gerçekten bilmiyor. Burda söylenenler hiçbir işe yaramayacak. O minicik evladına kıyacak. Sesini duymadı emzirmedi gözlerine bakmadı kokusunu duymadı diye kıyacak ona.. Sonra hiçbir şey olmamış gibi başka biriyle daha aynı şeyleri yaşayacak belki.. Biz ne desek boş.. Ben bi anneyim. Evladım geliyo aklıma elim titriyor. H onu şimdi öldürmüşüm ha karnımdayken.. Allahım aklım almıyor

Walla ne acayip dünya kimileri anne baba olabilmek için çırpınıyo milyarlar döküyo olmuyo kimiside gençliğin verdiği hatayla nolacağını düşünmeden böyle şeylerle karşılaşıyo.kınamak değil bnmki ne kadar acımasız bir dünya olduğunu söylemek.

Haklısın ama doğurup sokaga atmaktan sa bu daha adil sanki bnm de 10 aylık oğlum var neler yaşadım dogurana kadar cok zor geçti günler belki doğurup sokaga atacak sonra biz haberde 3 günlük bebek ölü bulundu diye izleyeceğiz öyle olmasindansa aldirmasi daha iyi ama en baştan çare bulmak lazım prezarvatif kullansınlar ertesi gün hapı kullansınlar hiç değilse böyle günaha girmezler ama olmuş artık yazık insan ne diyeceğini şaşırıyor bilmiyorum hayırlısı ne ise o olsun

Bunda kınayacak birsey yok ailenın agzını arasan kendını soylemeden bır arkadasının basına gelmıs gıbı anlatsan bır baksan yanıtlarına. Ben şuan hamıleyım ve 1 aylık bıle olsa ıcınden bır can var o cana kıymanı sonradan pişman olmanı istemem ama yasında cok genc hakkında hayırlısı neyse o olsun ama aklında bulunsun erkeklere cok güvenme kocan bıle olsa kayıtsız şartsız ınanma.

Bu konuya ağlıyorum şu an.. Benim doğurmama kimse ihtimal vermiyodu. O kadar zor oldu ki hamileliğim doğumum. Ama kızımın kokusunu hiçbir maddi varlığa değişmem.. Evlat bu canından çıkıyo.. Sokağa bırakacğına belki kadın sığınma evine gitse orada doğum yapsa yine bakmazsa devlete bıraksa.. Ailesi de belki kabul eder hemen kestirip atmaması lazım her şeyin çözümü olur Allah vermiş ama isteyenler gözü yaşlıyken öldürmek isteyen insanlara allahım nasip etmesin nokta

Keske iliski yasamadan once korunsaydiniz ama olan olmus artik.Kayida gecmesin falan diye gidip sacma sapan bir yerlerde kurtaj olmayin.Sonucta sağlık bu.İsin hukuki boyutunu bilemem ama eski sevgiliniz icin yapabileceğiniz birsey varsa yapin yasal olarak.Bundan sonrasi icinde lutfen ama lutfen okuyun ve meslek edinin.

Aynen canım kimileri evlat sahibi olmak icin neler yapıyor ama Allah nasip etmiyor kimileri de nasıl aldiririm diye dusunuyo

bence genç kızımıza yüklenmemek lazım, tecrübesiz olduğu için hamile kalmış belli...kaç yıllık evli kadınlar bile kazayla hamile kalabiliyor...aslında, başına böyle birşey geldiğinde, annesine gidip derdini anlatabilmeli, ama anlatamıyor, derdi bu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…