sevgilimden hamileyim benden ayrıldı çaresizim :(

Bilmiyorum can sonuçta evlat sahibi olmak icin insanlar neler çekiyor kizada yazık belki başka çarem yok diye bunu yapacak insanlar hata yapabilir ama çözüm bulunmazsa daha büyük hatalar çıkar ortaya
Yazık tabi daha çok küçük aklına ilk gelen aldırmak. Kim bilir nasıl bi ailede yaşıyo burada ne aileler okuyoruz.. Allahım en doğrunolaanı yaptırsın.. Ama demk geçmişe dönmek çözüm değil malesef

Disaridan bakilinca kolay ama iceriden daha kolay aslinda alti ustu gidecektiniz bir eczaneye dogum kontrol hapi alacaktiniz madem sevisme niyetiniz var. Yada sevistiginiz sahis kondom kullanacakti. Olmus bitmis kim size yasa disi kurtaj merkezi onersin ki. Ayrica domates mi bu ucuzunu arayacaksınız sonunda vir daha cocuk sahibi olamamak kan kaybindan hayatinizi kaybetmek gibi riskleriniz var duzgun bir yer secmez iseniz

Bi cahillik yapmışsın keşke yapmasaymışın ama olan olmuş başkada çare yok aldıracaksanda düzgün bi doktora git kliniği olan,merak etme kürtaj yapan doktorların önceliği para zaten hemen o eski sevgilin bozuntusunu sert bi dille uyar ve gereken ücreti al aksi taktirde karakola gideceğini ve şikayetçi olacağını söyle hemen yusuf yusuf eder tecavüzden içeri atacaklarını düşünür şuan öyle çünkü,yemiş bi b.. sahip çıkmıyo bari temizlesin pislik herif.. sende bundan sonra aklını başına al

Konuya yazanlar yine vurun kahpeye modunda.
Dogur yetristirme yurduna ver demisler iyi hos da, bu kiz karni belirginlesince ailesi doverek sokaga atmayacak mi?? Cocugu gizlice fark ettirmeden nasil doguracak??

Simdi sevgili konu sahibesi, bekarsaniz baba onayi olmadan devlet hastanesinde kurtaj yaptirabilirsiniz. 10 haftayi gecmeyecek sekilde. Yarin hemen bir devlet hastanesine gidin. Kayitdisi olma devlet veya ozel hastane olma sansiniz yok maalesef.

Aynen
Ben 15 kızın sevişmesine vesile olmuşum mesela kkda
Gelip elimi falan öptüler
İnş halayımız var
Tüm konu ahalisi davetlidir

Ps. Vicdan sorgulayan önce kendi baskıcı zihniyetinin vicdanını sorgulamalı.

Değil
24. haftaya kadar bebek değil hatta
Çünkü rahim dışında hayatını sürdürebilmesi ancak 24. haftadan sonra mümkün
Bazı ülkelerde 24. haftaya kadar kürtaj seçeneği vardır hatta bu yüzden

Hı hı tamam! Kolay gelsin size.

bir evladim var büyüdüğünde olurda biriyle cinsellik yasarsa şu caresizliği yaşamasin diye sonuna kadar arkasinda duracağım
benimle herşeyi paylasabilmesi icin cabalayacagim gerekirse korunma yontemlerini kendim anlatacağım
burda kacinci bu sekilde konu
olan yine kadina olmuş olan yine minicik gunahsiz sabiye olacak her zaman ki gibi
allah yardimcin olsun ne diyeyim

Hiçkimseyi hiçbir şeyi kınamamak lazım. Ayrıca hiçbir korunma yöntemi yüzde 100 garanti vermiyor. Durumunuz üzücü size tek önerim ucuz olsun diye saçmasapan bir yere gitmeyin Allah korusun neler duyuyoruz görüyoruz. Eğer güvendiğiniz bir ablanız varsa paylaşın omunda yalnız gitmeyin. Eğer yapabiliyorsanız eski sevgilinizin yakasına yapışın hiç değilse para versin size sonuçta bu durum sadece sizin kabahatiniz değil, daha çok küçüksünüz Allah yardımcınız olsun

Ben kolay mi dedim? Degil. Ama hem suçlusun hemde güçlü. Hangi aile ister ki evladi başını eğdirsin? Lafım sadece kız ailesine değil burda. Ama sen bide tutmuş ailem geri kafalı diyorsun. Onların suçu ne?

Kizlarina ask ve seks'in normal oldugunu ögretseler, bu kiz hemen sevgilisine kanmazdi? Hadi kandi diyelim, bu süreci tek basina gecirmek zorunda kalmazdi? Kiz travma geciriyor fakat ailesine anlatamiyor. Niye? Namus önemli cünkü! Evet ailesi geri kapali. Bunu söylemek niye hata olsun?

Herkes burda konu sahibine yükleniyor, ama kimse ailede, bu kültüre suc bulmuyor. Burdaki kadinlar bile vurun ka**eyi modunda. Yani bu topraklarda asla birsey degismez ne yazikki.

Z zorbirhayattayim Umarim burda yine iyi tavsiyeler alirsin. Ayni zamanda bir psikologa gitmeni öneriyorum. Devlette sanirim ücretsiz. Bu vesile ile artik umarim kendi hayatina konsantre olursun. Okula gidip, meslek edin. Kendi ayaklarin üstüne dur. Yaptigin sey bu arada kötü degil. Seks tüh kaka degil. Sadece korunmaliydin.

Maalesef yaşanıyor.
Ben de dalga konusu edip, sıradan bir olay gibi aksettirenlere kızıyorum. İnsan kendini tutamıyor sinir oluyor.

Ben genel olarak konularda çok ciddi yaklaşımlarda bulunmam konuya bağlı olarak. Ancak böyle konularda geyik yapmak içimden gelmiyor. Üzülüyorum birilerinin böyle şeyler yaşadığını düşününce.

Çok zor bir durum, o kişi artık geri dönse bile kabul etme, sen çocuğu aldırıp normal hayatına dönünce geri gelmek isteyecek kdr karaktersiz bence
Kınayacak yargılayacak bir durum yok herşey insanlar için bu dünyada
Bir sonraki ilişkilerinde daha temkinli ol

O kararnameyi yedin sonra ailen geri kafalı olsun.Ailen geri kafalı olsa zaten korkudan bunları yapamazdın olmuş bir kere çocuğun ailesine git herşeyi anlat belki onlar çözüm bulur buda sana ders olur

Konuya inanmadım ama bu konularda evlilik öncesi ilişki, bekaret, din konuşmanın gereği nedir? Bu konu gerçek olsa, korunman gerekiyordu şimdi bebeğin sorumluluğunu almak zorundasın derdim. Kadın sığınma evi vb destek al derdim.
Hanginizin kocası bakirdi. Erkeğe serbest kadına yasak olur mu? O zaman kiminle yapacaklar. Dinden bahsetmiyorum. Toplum bakış açısı yanlış. Önce bunu düzeltin. Bakışı iki taraf (Kadın-Erkek) için aynı olanlara sözüm yok.

Bak vallahi seni yargılamıyorum.
Ama kardeşim be yıl olmuş 2050 korunma yöntemleri desen gırla.
Ve sen daha 20 yaşındasın evlilik dışı çocuk yapmak...
Ben evliliğimi oturana kadar kendime dahil güvenmediğim için 1.5 yıl çocuk yapmaktan çekindim de sizdeki bu ne cesarettir yiğidim?
Ailene neden geri kafalı diyorsun? Ben onu yargılarım.
Şu zamanda hangi aile aferim kızım ne güzel bir iş başarmışsın getir çocuğa da biz bakalım diye kabul eder?

Küçük bir Türkiye simülasyonu görüyoruz bu tip konularda. Bilgisiz ve eğitimsiz gençler, ilgisiz ve geri kafalı aileler, mahalle baskısının dibine vuran üyeler. Gerçekten işe yarar cevap veren 3 kişi falan var.

Güzel kardeşim, o embriyo senin karnına gökten inmedi. Şerefsiz eski sevgilinde sorumluluğu almak zorunda. Ya bu sorumluluğu benimle paylaşırsın ya da ben ailenle paylaşırım diyeceksin. Yemedi mi gidip ailesine ya bu sorumluluğu benimle paylaşır elimden tutarsınız ya da ben ailemle paylaşırım o zaman farklı olur diyeceksin. Dik dur kendine güven. Yapmışsın bir hata, ders olur bundan sonra sana. Korunma yöntemlerini öğren lütfen.

Esasında fikirlerde bir sıkıntı yok bence. Sorun bunu ifade etme şeklinde. Zira nikahsız birlikteliğe; inancı, hayat görüşü ya da canı öyle istediği için karşı olanlar ve çocuklarını da bu görüş üzerine eğitmek isteyenler beni rahatsız etmiyor. Neden rahatsız etsin ki. Beni ilgilendirmiyor kimin ne şekilde yaşadığı.

Mesela ben böyle yorumlar görünce de dehşete kapılıyorum. Nikahsız birlikteliği kabul etmeyenlere de kin kusuluyor. Ne geri kafalılık kalıyor, ne yobazlık. İyi de niye? Gelişmişlik bel altı ile ölçülmez. Gelişmişlik, bel altını canı nasıl istiyorsa öyle kullanmak isteyene "eyvallah kardeşim bu da senin görüşün" diyebilme ile ölçülür. Bunu diyemiyorsa her iki taraf da, sıkıntı vardır. Büyük sıkıntı vardır.

Konu sahibinin ailesi belki hayat görüşleri gereği, böyle bir mevzuyu kaldıramazlar. Muhtemeldir ki evlatlarının da aynı şekilde düşünüp yaşamasını istiyorlar. Bugün en medeni, en eğitimli ebeveynler bile illa bir konuda psikolojik baskı uyguluyorlar çocuklarına. Konu cinsellik olmasa da, eğitimleri, evlilikleri, görünüşleri ile ilgili baskıcı tutum sergiliyorlar. Ben bunun çok fazla değişeceğini düşünmüyorum. Türklerde aşırı sahiplenme, koruyup kollama hali mevcuttur.

Diğer tarafa geçecek olursak, maalesef ki onlar da kendi hayat görüşlerini ve inançlarını her daim dayatmaya çalışıyorlar. Konu ile alakası olsun olmasın "doğrusu budur seni lanet kadın" diyorlar. Çünkü evet gelişmiyoruz bir türlü.

Dün bir konuda tam olarak bundan bahsediyordum. Objektif olmamakla, tarafımı dayatmakla suçlandım. Benim için konuşma o noktada bitti. Çünkü esasen bir taraf bile belirlememiştim. Derdim, insanın ve kadının değerini vurgulamaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…