- 5 Mart 2019
- 484
- 768
- 18
- 27
- Konu Sahibi zorbirhayattayim
-
Bilmiyorum can sonuçta evlat sahibi olmak icin insanlar neler çekiyor kizada yazık belki başka çarem yok diye bunu yapacak insanlar hata yapabilir ama çözüm bulunmazsa daha büyük hatalar çıkar ortayaHarika bi insansın sen. Valla durumum şartlarım müsait olsa benim de aklımdan geçmedi değil
Yazık tabi daha çok küçük aklına ilk gelen aldırmak. Kim bilir nasıl bi ailede yaşıyo burada ne aileler okuyoruz.. Allahım en doğrunolaanı yaptırsın.. Ama demk geçmişe dönmek çözüm değil malesefBilmiyorum can sonuçta evlat sahibi olmak icin insanlar neler çekiyor kizada yazık belki başka çarem yok diye bunu yapacak insanlar hata yapabilir ama çözüm bulunmazsa daha büyük hatalar çıkar ortaya
Bende 21 oldum yeni bilmiyorum bn napardim Allah kimseyi zorda koymasinYazık tabi daha çok küçük aklına ilk gelen aldırmak. Kim bilir nasıl bi ailede yaşıyo burada ne aileler okuyoruz.. Allahım en doğrunolaanı yaptırsın.. Ama demk geçmişe dönmek çözüm değil malesef
Evlenmeden önce ilişkiyi normal görüp bunu her yerde haykıranlara gelsin... Bakın herkesin yaşantısı bunu kaldırmıyor kişiliği de. İnsanlar sizin beylik laflarınızla koşuyolar sevgili dedikleri şerf...zlerin peşinden ondan sonra olan gencecik kızlara doğmamış anasının babasının günahını canıyla ödemek zorunda kalan minicik ruhkara oluyor. Bi kere daha evlilik öncesi ilişki normal tabu değil diyen insanlar bakalım vicdanlarına hesap verebilecekler mi? Ha banane konu sahibinin kendi hatası korunmalıydı diyenler olabilir. 2 3 çeşit korunmayla bile hamilelik olabiliyor. Keşke hiç girişmeseydi bu işlere. Ama geç kalınmış.. Şimdi ne olacak.. Bebek sahibi olmak için inim inim inleyen anneler var Allahım sen gör
Değilmidir bu cınayettir ...burd bu tur tartışmalara girmek ıstemıuorum ama sen o ben siz sısunca bu cınyetlikten cıkmıyor..kimin vicdanı sızlarsa sızlasın bu kendi evladını kendi ellerınle öldürmektir..o suan bı canlı kucucuk büyümeye calısn ...görmezden geldiğimiz için bu toplum suan bu hlde
Hı hı tamam! Kolay gelsin size.Aynen
Ben 15 kızın sevişmesine vesile olmuşum mesela kkda
Gelip elimi falan öptüler
İnş halayımız var
Tüm konu ahalisi davetlidir
Ps. Vicdan sorgulayan önce kendi baskıcı zihniyetinin vicdanını sorgulamalı.
Ben kolay mi dedim? Degil. Ama hem suçlusun hemde güçlü. Hangi aile ister ki evladi başını eğdirsin? Lafım sadece kız ailesine değil burda. Ama sen bide tutmuş ailem geri kafalı diyorsun. Onların suçu ne?
Ya uzun zamandır ım yeh konuları açılmıyor değil mi?
Kaçırdım mı yoksa,
Maalesef yaşanıyor.
Ben de dalga konusu edip, sıradan bir olay gibi aksettirenlere kızıyorum. İnsan kendini tutamıyor sinir oluyor.
O kararnameyi yedin sonra ailen geri kafalı olsun.Ailen geri kafalı olsa zaten korkudan bunları yapamazdın olmuş bir kere çocuğun ailesine git herşeyi anlat belki onlar çözüm bulur buda sana ders olurmerhaba arkadaşlar siteye arada bakardım ama bir gün üye olacağım hiç aklıma gelmezdi hemde böyle bir konu..... ben 20 yaşında çok mu çok saf her güzel söze inanan gerizekalı mı gerizekalı bir kızım kendime çok öfkeliyim.... beni illa ki eleştiren de olucak ama emin olun sizin de başınıza gelebilir benim hiç aklımın ucundan bile geçmezdi.. sevgilim bana o kadar güzel şeyler söylerdi ki hele ki peşimden çok koşmuştu sonunda sevgili olduk ben onunla ilişkiye girme taraftarı değildim ama allem etti kallem etti oldu ve hamile kaldım.. benden ayrıldı ona söyledim ama hep bi bahaneler hep bişeyler hep benden kaçıyor hep beni kandırıyor hep dalga geçiyor. şimdi beni eleştirenler olucak illa ama şunu söyliyim kimin ne yaşadığını bilemezsiniz dışardan bakıp kınamak dışlamak dalga geçmek kolay ama olanlar oluyor bende eleştirirdim bu tür şeyleri yaşayanları ama gün gelir devran döner aynısını yaşıyor insan...şimdi sizden yardımım şu lütfen beni yargılamadan önce yardım etmeye çalışın. yargılayacaklar hiç yazmasın bile... ben ailemle yaşıyorum ve ailem geri kafalı yani bu olay duyulursa ben biterim ölüm yani ölüm... sevgilim de zaten beni bıraktı yapayalnız çaresizim bu bebeği aldırmam gerekiyor 1 aylık daha. maddi durumum biraz sıkışık sevgilim de destek olmuyor hala sevgilim diyorum ama değil artık... kayıtlara geçmeden yani özel hastane klinik vs imkan var mı ve ucuz fiyata ? hiç deneyimi olan var mı ucuz yoldan bu işi halletmek istiyorum burdan detay yazmak istemeyenler özel mesajlardan da yazabilir doktor adı ücreti klinik hastane vs vs lütfen yardımınıza ihtiyacım var... bu arada istanbul da yaşıyorum yani istanbul tercihim olur. bu arada ailem geri kafalı derken yanlış anlamayın kötülemiyorum beni öldürürler döverek sokağa atarlar. öyle medenice karşılayıp yardım etmeye çalışmazlar onu da söylim
Küçük bir Türkiye simülasyonu görüyoruz bu tip konularda. Bilgisiz ve eğitimsiz gençler, ilgisiz ve geri kafalı aileler, mahalle baskısının dibine vuran üyeler. Gerçekten işe yarar cevap veren 3 kişi falan var.
Güzel kardeşim, o embriyo senin karnına gökten inmedi. Şerefsiz eski sevgilinde sorumluluğu almak zorunda. Ya bu sorumluluğu benimle paylaşırsın ya da ben ailenle paylaşırım diyeceksin. Yemedi mi gidip ailesine ya bu sorumluluğu benimle paylaşır elimden tutarsınız ya da ben ailemle paylaşırım o zaman farklı olur diyeceksin. Dik dur kendine güven. Yapmışsın bir hata, ders olur bundan sonra sana. Korunma yöntemlerini öğren lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?