sevgilimden hamileyim benden ayrıldı çaresizim :(

Belkide ama bence en mantıklı si bu
Vallah allah korusun benim başına gelseydi .benim hayatım maf olacağına o sevgili dediği kuş benimkinin kini maf ederim madem o karaları bağladı bende bağlardım yok benim değil diye bisey de diyemez dna testleri falan herşey var elimden geleni ardına koymazdim:)

Doğru söylüyorsun canım belki ailesi vicdanlidir şerefsizin bilemeyiz çok üzüldüm valla

Öncelikle sizi kınıyorum hatta daha fazlası.. ama bu kadarını söylüyeceğim.
Bir devlet hastanesine, kadın doğuma gidin. 1 aylık bebek olduğu için sen istemeyince alırlar diye düşünüyorum.

Boyle birseye kim medenice karşılar?
"Sen o haltı yemeden önce düşünecektin" sozu geldi aklima...
Bebek aldirmaya karşiyim! Madem oldu doğur ve kaderin neyse onu yaşa. Öldurecek kadar ailen var ise.. kaç evden yapacak bisey yok ! Boylece sevgilinde belki senle evlenir.. ilerdede boşanirsiniz ne diyeyim...

Geçmiş olsun, öncelikle sağlam dur
O itin ailesine git ve durumu anlat, kürtaj için iyi bir hastane ayarlayın, sakın merdiven altı yerlere gitme
Senin ödedin bedelin yanında onların ödeyecekleri hiç bir şey, ailem öldürür moduna falan girme, destek olmazlar ise konuyu ailene açacağını onlarla çözmelerinin daha zor olduğunu söyle

Doğru söylüyorsun canım belki ailesi vicdanlidir şerefsizin bilemeyiz çok üzüldüm valla
Bende üzüldüm ama 20 yasinda bir kız bu kadar saf olmamalı hani 16 yaşında bir ergen kız değil 20 yaşında insanalar meclise giriyor d be biliyim ev gecindiriyor ya hiç mi koruma yöntemi bilmiyor hiç mi

Kaç senelik bi ilişkinin ve güvenin ardından ilişki yaşandı ve hamile kalındı merak ediyorum zira 9 senelik ilişkisi olan arkadaşım evlendi geçenlerde böyle bi durum yaşamadılar 9 sene durabildilrrse sizde durabilrdnz diye düşünüyorm ...

Olay kınamak falan değil. İstediğini yap gıkım çıkmaz ama bunları yapabiliyorsan korunmayı da öğrenmiş olman gerekiyordu. Özel hastanelerde bu işlem çok pahalı. Devlet hastanelerinde durum nedir bilmiyorum.

Yargilamak istemiyorum tabiki malesef sevgisiz yetisen cocuklarin hazin sonu bu kizlar 2 lafa inaniyorlar Qllahin verdigi cana kiy yada kiyma diyemem evlerden uzak olsun durumun sanada Allah yardim etsin

Ailenin tepki gostermesi olagan birsey ama dovmek sokaga atmak bunlar normal degil vicdansiz insanlarin yapacagi sey keske ailen daha anlayisli olsa bebegi kabullenseler ama olmayacak birsey gibi gorunuyor evli olmadiginiz icin sanirim cok ugrastirmazlar kurtaj icin ama illaki kayitlara gecer bu durum diye biliyorum

Yadırgamak haddime düşmez
Ama bu kadar teknolojinin kullanıldıgı herşeyi bildiginiz bu devirde korunmadan ilişkiye neden girdiniz neye güvendiniz ?
Beraber olmak yada olmamak senin tercihin kimse bişey diyemez bu konuda ancak sen zaten kendinin en büyük düşmanısın cahilliğin yüzünden gencliğinin baharında kendi kendine yaptığını kimse sana yapmaz
Sakın tekrar buna yenik düşüp merdiven altı bi yerde kürtaj olup gelecekte anne olma ihtimalini veya enfeksiyon kapma riskini hatta kansızlıktan vefat etmeyi göze alma

Ailen geri kafalı değil. Ben de yirmi yaşındaki evladımın evlilik dışı hamile kalmasını istemezdim. Hoş, evlilik olunca da yirmi yaşında hamile kalmasını istemezdim.

Neyse konuya döneyim. Benim kızım olsa gelip bana söylemesini isterdim. Kızarım, yıkılırım ama asla sokağa atmam. Ancak ben böyle bir şey yaşasam asla aileme söulemezdim. O yüzden ailene söylemiyor olmanı anlarım.

Yapman gereken şu. Hemen o vasıfsız elemanı arıyor ve eğer hemen kürtaj yapacak parayı ayarlamaz ise ailesine her şeyi anlatacağını, bu sorunun sadece senin sorunun olmadığını söylüyorsun. Bu tipler genelde çekinirler ailelerinden. Merak etme bu iş bittikten sonra senin lanet sıfatını görmek dahi istemiyorum diye belirtin.

Sakın merdiven altı ucuz bir yere gitmeyin. Aileniz öldürsün daha iyi. En azından kanamadan ölmezsiniz. İyi bir doktorda kürtaj yaptırın.

Son olarak prezervatif denen bir şey var. Marketlerde dahi satılıyor. Bir dahaki deneyim için onu satın alın.

Geçiniz efendim. Cümlelerden yapaylık akıyor. Olmamış. Biraz kitap okuyun zira olay örgüsü, kurgu yerlerde.
İlk cümleden başlıyor falsolar.
"Buraya hesap açacağım aklıma gelmezdi" ne yahuu?

Geçiniz efendim. Cümlelerden yapaylık akıyor. Olmamış. Biraz kitap okuyun zira olay örgüsü, kurgu yerlerde.
İlk cümleden başlıyor falsolar.
"Buraya hesap açacağım aklıma gelmezdi" ne yahuu?

Ben bu tür içeriğe sahip konulara detaylı yorum yazıyorum. Fake olup olmaması umurumda olmuyor. Çünkü biliyorum ki bir yerlerde gencecik kızlar konu bile açmaya utanıp böyle konuları araştırıyor cevap bulmak için. Sadece konu sahibine değil, genele yazıyorum ki belki yardımım olur. Konu kaynım bana kaydı konusu olsa geyik yapar geçerim ama maalesef bunlar yaşanıyor bu ülkede.

Ya uzun zamandır ım yeh konuları açılmıyor değil mi?
Kaçırdım mı yoksa,

Maalesef yaşanıyor.
Ben de dalga konusu edip, sıradan bir olay gibi aksettirenlere kızıyorum. İnsan kendini tutamıyor sinir oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…