• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden soğumam lazım lütfen yardım edin:(

mSsLaDy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
70
0
86
İstanbul
arkadaşlar geçen ay ayrıldığım sewgilimle barıştım ama halen çok acı çekiyorum çünkü min değilim sewgisinden oda sewdiğini söylemiyo..daha çok acı çekmemem için ondan soğumam lazım..ya beni bırakırsa..ozaman biterim bu düşünceler mahfediyo beni nolur ondan soğutun beni nolur nolur noluurr:( bide benim üst katımda oturuyor:( off oooff

Sebep neydı ayrıldınız acaba sevıorum dıemı ayrılmak ıstıosun tam anlayamadım..

barıştık eskisi gibi değiliz tek korkum beni bırakıp gitmesi..onu çok sewiyorum eğer bırakırsa mahfolurum..o yüzden ondan soğumak istiyorum..

benle kısasa kısas yapıyor herşeyi ilk benden duymak istiyor duyuncada havalara giriyo ve bu duruma çok üzülüyorum..önceden böyle değildi..içindekini çekinmeden anlatıyordu..

neden ayrıldınız ? nasıl barıstınız bunlar yorum yapmamız için önemli vereceğimiz taktikler içinde biraz bilgi sahibi olmamız gerekir

madem soğumak istiyorsun neden barıştınki?soğumak istiyorsan uzak durman gerek sen aksine barışmışsın:umursamaz:

madem soğumak istiyorsun neden barıştınki?soğumak istiyorsan uzak durman gerek sen aksine barışmışsın:umursamaz:

ilk zamanlar onu ben bırakıodum hep en son o beni bıraktı ama 1ay sonra döndü...beni çok sewiyodu ama artık sewgisinden emin değilim..bu yüzden ondan soğumak istiyorum..

sevgisinden emin değilsen nasıl seviyorsun ki..bu bile seni soğutamamış biz ne yapabiliriz ki...iş sadece sende bitiyo..

hıc kımse ask acısından ölmez canım bı sure aglar sonra hayatına bakarsın. hıc bı acı da sonsuza dek surmez... hem ınsan kendı kalbıne hukmedemez kı o ne oyle bosol bosol bosol dıyosun bosuyosun. bunuda sogudum sogudum sogudum dıye yapamazsın ya... zamanla olucak seyler bunlar...

e aranızda guc savası var kısasa kısasa sen sevdıgını solemezsen o hıc sölemıcek daha kotuye gıtcek kım bırakcak ona döncek iş
haklısın sımdıden sogumalısın

Anam sen de dereyi görmeden paçaları sıvamışsın
Ya terkederse diye soğuman gerek öyle mi,hey Allahım..
O zaman ya kocam beni boşarsa diye ben şimdiden soğuk tutayım arayı,kızımı da bana versin diye,ondan soğutayım olsun bitsin.
Olacağın önüne geçilmez,yaşa gör.
Aşk acısı da öldürmüyor hatırlatırım..:delphin:

arkadaşlar geçen ay ayrıldığım sewgilimle barıştım ama halen çok acı çekiyorum çünkü min değilim sewgisinden oda sewdiğini söylemiyo..daha çok acı çekmemem için ondan soğumam lazım..ya beni bırakırsa..ozaman biterim bu düşünceler mahfediyo beni nolur ondan soğutun beni nolur nolur noluurr:( bide benim üst katımda oturuyor:( off oooff

ya beni bırakırsa biterim falan demen ne kadar yanlış.dünyada tek erkek o değil.
bitme bitir.
hayatı kasma canım bu kada ya rahat ol,senin önce kendine güvenin olsun sonra varsın terketsin.
saplantılı olma sapla.

emin değilsen neden barıştınki?? :uhm: Ayrıca onunlamı geldin dünyayaki biterim diyorsun:olmaz: ondan önceki hayatın nasıldı nasıl yapıyordun

ilk zamanlar onu ben bırakıodum hep en son o beni bıraktı ama 1ay sonra döndü...beni çok sewiyodu ama artık sewgisinden emin değilim..bu yüzden ondan soğumak istiyorum..

sevmeseydi 1 ay sonra döner miydi?:uhm:

bence hayır

hazır kurtulmuş niye geri gelsin:lepi:

aranızdaki soğukluktan sana öyle geliyor zemuszemus

hayat bizim planladığımız gibi gitmez, sen ondan soğumak isterken ya o senle bi ömür beraber olmak istediğini söylerse cevabın "terkedeceğinden korktuğğum için bir müddettir senden soğumak için çabalıyorum" mu olacakCADIARZU

anı yaşa geleceği düşünmekle ilerlemiyor hayat:1closedeyes:

sen kararını ver de bi önce onu istiyor musun istemiyor musun?:uhm:

Anam sen de dereyi görmeden paçaları sıvamışsın
Ya terkederse diye soğuman gerek öyle mi,hey Allahım..
O zaman ya kocam beni boşarsa diye ben şimdiden soğuk tutayım arayı,kızımı da bana versin diye,ondan soğutayım olsun bitsin.
Olacağın önüne geçilmez,yaşa gör.
Aşk acısı da öldürmüyor hatırlatırım..:delphin:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X