• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime dediğim şeyden sonra benden uzaklaşmış nasıl düzeltirim bu durumu?

ben o zamanlar cok zor gunler geçiriyordum o da benim yanımda olmak için her şeyi kenara bırakıp benimle ilgilendi karantinadayiz yanimada gelemiyordu oyun oynardık sohbet ederdik bi gece aradı yine beni gel oyun oynayalım dedi falan bende istemedim konuşmadım prk telefonu kapatti yalniz kalmak istiyorsun diye. üzerine mesaj attım bi anlık sinirle sen anca oyunnoynamak istediignde beni ara gibisindne bir şey söyledim o her şeyini bırakıp yok sayıp yanimda oldu ama ben böyle bir laf edince olannoldu
Bence bu kadar masum konuşmadiniz. Gizlediginiz bir şey olmadığına emin misiniz? Ayrılacak kadar büyük sebep görmedim. Eğer konu sadece oyun oynamak degilse

ben o zamanlar cok zor gunler geçiriyordum o da benim yanımda olmak için her şeyi kenara bırakıp benimle ilgilendi karantinadayiz yanimada gelemiyordu oyun oynardık sohbet ederdik bi gece aradı yine beni gel oyun oynayalım dedi falan bende istemedim konuşmadım prk telefonu kapatti yalniz kalmak istiyorsun diye. üzerine mesaj attım bi anlık sinirle sen anca oyunnoynamak istediignde beni ara gibisindne bir şey söyledim o her şeyini bırakıp yok sayıp yanimda oldu ama ben böyle bir laf edince olannoldu

bu lafla mı yarısını kaybetmişsin :KK53:
bence tümünü kaybet sen bunun.

O değil de çok heyecanlı gidiyor bu topik konusu, konu sahibi hala açıklamadın bence. Hala tam olarak kendisine ne söylediğini yazmadın. Bir adam bunları diyorsa epey ağır bir cümle kurmuş olmalısın ki yoksa durduk yere bu takılmayacak seyler yüzünden beynimi, yarımı, böbreğimi, gözümü kaybettim demez elbette.

Ha canı sıkılmıştır, artık bu ilişki yürümüyordur bıkmıştır belki de o söylediğin seyi bahane ederek bu davranışları sergiliyor olabilir.

Yok ya bi’ dur. En sonunda manas destanı yazacam. Bence açıklamalısın. Ergenokon mit müsteşarı değiliz ki nasıl çözelim.

ben zor zamanlar geçiyorken her zaman yanimda oluyordu arayıp kafami dağıtmaya çalışıyordu o sırada her şeyi geçiştirdi benimle ilgilendi ama ben bunlari gormezdenngelip o an ağzımdan sanki bu yüzdenyapmiyormus gibi bir şey söyledim
Hala ne dediğinizi anlamadm.. direk söyler misiniz ? Ona göne yorum yaparız

Yaşlar 15 ise şu diyaloglar anlamlı...

Ben tahmin edeyim...Cinsel içerikli bişeyler konuşuyordunuz falan, o da seni bu sebeple arayınca bozulup sırf bunun için arıyorsun dedin...Ve o da gerçeklerin yüzüne vurulmasına dayanamadı...Ama merak etme bidaha bu konuda arıza çıkarmaman için gidecek gibi yapıyor, döndüğünde aman ayrılmasın siye ona hiç.sorun çıkarmayacak bir kıza dönüşeceksin zaten

sevgilime bir ay önce falan anlık sinirle çok kötü bir şey demiştim ayrılığa kadar gidebilirdi ama bir şekilde toparlamaya çalıştık. ama özellikle bu son 1-2 hafta çok fazla tartışmaya başladık neredeyse her gün ufak şeylerden tartışma çıktı. ben gereksiz uzattım sürekli boş boş soru sorup duruyordum ağzımdan çıkana dikkat etmiyordum o da fazla sinirleniyordu. bugün yine aynısı oldu bu sefer düzeltelim diye uzattım ama bana bir sure konuşmayalım kafami dinlemem gerekiyor dedi. konuştuk öyle ilk başka ollmuyor artık falan dedi zaten benim yarım senden bir ay önce o dediklerinden sonra uzaklaştı zaten sen benim yarımı kaybetmiştin ben bunu düşüncelerimi düzeltmek için çok uğraştım ama olmadi dedi yarımdan kastım beynim dedi düşüncelerim bu şekilde uzaklastirdi ama kalbim doğru kişi olduğunu söylüyor dedi. daha sonra düzeltmemiz için bir şans daha verdi bize. 4-5 gün konuşmayalım yasak kalkınca buluşur konuşuruz her şeyi madem öyle sen bana bir yol göster düzeltelim dedi, tartışma sorununu hallederiz ama benim ona o dediğim şeyden sonra benden uzaklaşması söylediklerimin kafasindan cikmamasi bunu nasıl duzeltiriz bilmiyorum, daha önce buna benzer bir şey yaşayan veya öneride bulunabilecek akıl verecek biri var mı?
Bana sinirle sen çöp yığınından başka birşey değilsin demişti 2011 yılı. O kadar sevmeme rağmen o sözle herşey bitti. Yıllarca peşimden koştu ama ben birkaç yıl sonra başka birine aşık oldum ve onunla evlenmek istedim. Bana çöp yığını dediği gün herşey bitti. Şuan çok mutluyum diğer aşık olduğum adama. Evlendik ve eşiml e çok mutluyum. O da rezil bir hayat yaşıyor

Bana sinirle sen çöp yığınından başka birşey değilsin demişti 2011 yılı. O kadar sevmeme rağmen o sözle herşey bitti. Yıllarca peşimden koştu ama ben birkaç yıl sonra başka birine aşık oldum ve onunla evlenmek istedim. Bana çöp yığını dediği gün herşey bitti. Şuan çok mutluyum diğer aşık olduğum adama. Evlendik ve eşiml e çok mutluyum. O da rezil bir hayat yaşıyor
Ne kadar süredir sevgiliydiniz o sözü duyduğunuzda ve aşık mıydınız o kişiye?

her gün ufak şeylerden tartışma çıktı. ben gereksiz uzattım sürekli boş boş soru sorup duruyordum ağzımdan çıkana dikkat etmiyordum
Bu tarz ilişkileri ısrarla devam ettiren insanların akıl noksanligi olduğunu düşünüyorum.
Sevgiliniz soğuyup ayrılmak istemekle iyi yapmış.
Barışabiliriz, beni ikna et demekle hata yapmış

Ben tahmin edeyim...Cinsel içerikli bişeyler konuşuyordunuz falan, o da seni bu sebeple arayınca bozulup sırf bunun için arıyorsun dedin...Ve o da gerçeklerin yüzüne vurulmasına dayanamadı...Ama merak etme bidaha bu konuda arıza çıkarmaman için gidecek gibi yapıyor, döndüğünde aman ayrılmasın siye ona hiç.sorun çıkarmayacak bir kıza dönüşeceksin zaten
Kesinlikle olay bu ,benzer şeyler yazmaya gelmiştim ben de 😁

Ne kadar süredir sevgiliydiniz o sözü duyduğunuzda ve aşık mıydınız o kişiye?
İlk aşktı işte. İlk aşk nasıl olabilirse öyleydi. 9 -10 ay sanırım. Eşimle 6 yıl sonra evlenebildik ama üni iş filan ayrıca daha iyi tanımış oldum eşimi. Her insan dört dörtlük değildir Bissunicole Bissunicole sende bilirsin arkadaşım. Eşim de dört dörtlük değildir tabi ama o ilk aşkı düşünemiyorum. Zorba ahlaksız terbiyesiz küfürbaz. Ayrıldıktan sonra aşk gözüm kapanıp normal pencere den bakınca gördüm onu

İlk aşktı işte. İlk aşk nasıl olabilirse öyleydi. 9 -10 ay sanırım. Eşimle 6 yıl sonra evlenebildik ama üni iş filan ayrıca daha iyi tanımış oldum eşimi. Her insan dört dörtlük değildir Bissunicole Bissunicole sende bilirsin arkadaşım. Eşim de dört dörtlük değildir tabi ama o ilk aşkı düşünemiyorum. Zorba ahlaksız terbiyesiz küfürbaz. Ayrıldıktan sonra aşk gözüm kapanıp normal pencere den bakınca gördüm onu
Helal kız sana.Çoğu insan o lafı yutup devam ederdi.:olamaz: Hiç kimse dört dörtlük değil tabi ki.Ama saygi ve sevgi oldugu sürece sorunlar aşılır.O herif saygisizmis.Simdi ne yapıyor haberin var mı?

Ne söylediğinizi bilsek ona göre yorum yapıcaz

Sevgilisi hadi oyun oynayalım demiş, o da sırf bunun için aradın demiş...Olay bu

Adam, yarımı kaybettin demiş yani herif yarım yarım dolaşıyor....Tabi beyin de yarım kalmış oluo, zaten azdı ve çoğu aşağı bölgedeydi, iyice küçüldü o zaman

Son düzenleme:

Kardeş sen ne anlatıon anlamadım ki...Gidip ilişkiler bölümünde aç konunu allah alah

Back
X