sevgilime iyi yapmış mıyım hatalı mıyım?

fatimazehra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
25
3
1
40
merhaba

güzel giden bir ilişkim var gün içinde telefonlaşıyoruz tabi bazen iş yerinde müsait olmadıgım durumlar olabiliyor aynı şekilde onunda..

geçen ay telefon konuşmamızda amirim yokken odasına girip konuştum ses duyuluyor çünkü o arada amirim geldi bi anda kapattım telefonu hemen mesaj yazdım böyle böyle oldu kapatmak zorunda kaldım diye (sekreterim ve odalarımız iç içe sürekli giriyorum odasına ve müsadesi var oranın düzeni ve sorumluluğu bende tepki çekmesin oraya girmem zaten de söyledim telefonla konuşuyorum siz yokken odanızda diye müsadesi var)

dün ise telefon çaldı ben de ; 'canım telefon çalıyor ben arıcam seni' diyerek kapattım.. iş çıkışı aradı servisteydim 'canım rahat konuşamıyorum inince konuşsak dedim' güzel güzel kapattık..

akşam baktım aramıyor o günde iş yerinde önemli gelişmeler oldu onu konuşacaktık o yüzden aramıştı zaten normalde güzde bir veya 2 kere konuşuruz iş saatine denk gelmez.

o : ben sana söyleyip kapatıyorum panik yapmadan sakince sen kapatırken dediğin bile anlaşılmıyor pata küte birşeyler yapıyorsun sonra çat.

ben: telefon çalıyor canım arıcam demiştim duydun sandım.

o:neyse bir daha beni iş yerindeyken arama.

ben: kusura bakma gizli saklı konuşmaya alışkın değilim müdürün odasında yakalanınca mahçup oldum bi anda kapattım.bile bile yüzüne kapatmayacağımı bildiğin halde bu tepkine şaşırdım.sen bilirsin bu saatten sonra aramam yazdım

2 gündür görüşmüyoruz. çok sinirlendim tepkisine.. hatalı mıyım anlamadım bu ne rahatlık bidaha beni arama demek.. cepte olmuşum öyle hissettim

Mesai saatinde neden arıyorsunuz?
Yasak değil mi?
Ben öğretmenim ders saatinde telefonla konuşsam ciddi tepki çeker.o yüzden anlam veremedim

önce ben arayabilir misin dedim önemli bi gelişme vardı onu söyliyecektim ama yogundu görmedi bikaç saat sonra dönüş yaptı ve öğle tatilim bitti haliyle konuşamadım.

öğretmen değilim sakin bi ofis ortamında çalışıyorum

merhaba

güzel giden bir ilişkim var gün içinde telefonlaşıyoruz tabi bazen iş yerinde müsait olmadıgım durumlar olabiliyor aynı şekilde onunda..

geçen ay telefon konuşmamızda amirim yokken odasına girip konuştum ses duyuluyor çünkü o arada amirim geldi bi anda kapattım telefonu hemen mesaj yazdım böyle böyle oldu kapatmak zorunda kaldım diye (sekreterim ve odalarımız iç içe sürekli giriyorum odasına ve müsadesi var oranın düzeni ve sorumluluğu bende tepki çekmesin oraya girmem zaten de söyledim telefonla konuşuyorum siz yokken odanızda diye müsadesi var)

dün ise telefon çaldı ben de ; 'canım telefon çalıyor ben arıcam seni' diyerek kapattım.. iş çıkışı aradı servisteydim 'canım rahat konuşamıyorum inince konuşsak dedim' güzel güzel kapattık..

akşam baktım aramıyor o günde iş yerinde önemli gelişmeler oldu onu konuşacaktık o yüzden aramıştı zaten normalde güzde bir veya 2 kere konuşuruz iş saatine denk gelmez.

o : ben sana söyleyip kapatıyorum panik yapmadan sakince sen kapatırken dediğin bile anlaşılmıyor pata küte birşeyler yapıyorsun sonra çat.

ben: telefon çalıyor canım arıcam demiştim duydun sandım.

o:neyse bir daha beni iş yerindeyken arama.

ben: kusura bakma gizli saklı konuşmaya alışkın değilim müdürün odasında yakalanınca mahçup oldum bi anda kapattım.bile bile yüzüne kapatmayacağımı bildiğin halde bu tepkine şaşırdım.sen bilirsin bu saatten sonra aramam yazdım

2 gündür görüşmüyoruz. çok sinirlendim tepkisine.. hatalı mıyım anlamadım bu ne rahatlık bidaha beni arama demek.. cepte olmuşum öyle hissettim
Güzel güzel kapatamamışsınız demek ki. Biz bu sorunu (sevgiliyken) tamam canım bay bay diyerek çözmüştük. ☺️
Öglen ve akşam eve gidince konuşmak üzere anlaşabilirdiniz. Önemli bişey olursa mesaj yazılırdı. İki tarafta anlaşamadığı için fazla uzamış.

Bence erkek arkadaşınız haklı. Siz gereksiz alınganlık göstermişsiniz. Beni bir daha arama dememiş size iş yerinde beni bir daha arama demiş ikisi farklı şeyler. Cepte olmakla nasıl alaka kurdunuz anlamadım? Rahat konuşamıyorsanız işte aramazsınız olur biter. Öğle arasında ararsınız, iş çıkışı ararsınız, önemli bir şey söyleyecekseniz de mesaj atabilirsiniz aramak şart değil.

adam haklı mesai saatinde aramanız yanlış zaten.madem rahat rahat konuşacak bir ortam yok o zaman müsait bir zamanda arayın.mesaj atıp iş çıkışı arayacağınızı söylersiniz önemli birşey olduysa.fazla uzatılacak bir konu değil sürekli oluyorsa tepki verirdim 1-2 defa olsa insanlık hali der geçerdim.

Adam hakli ama sizin isyerinizdeki davranislariniz hic profesyonelce degil. Liseli kiz gibisiniz, bos buldugunuz yerlerde gizli kacamak sevgilinizi ariyorsunuz yakalaninca da eyvah yakalandim. kaldi ki gizli sakli yer mudurun odasi demissiniz yani siz cidden mudure sen yokken odanda ben telefonla konusayim mi dediniz ???

Vaktiniz yoksa aramazsiniz olur biter kendinizi isyerinde kucuk dusurmeyin. Adam hakli haksizdan cok bence isyerinizdeki hal ve haraketlerinize cekiduzen verin

Erkek arkadaşınız hakli. Surekli pat kut alelacele yüzüne kapatmis gibi olmuşsunuz bana yapilsa ki yapilmisti zamaninda cok kızardım. Çekindiği durum ne ki diyede supheye duserdim
Güzel güzel kapatamamışsınız demek ki. Biz bu sorunu (sevgiliyken) tamam canım bay bay diyerek çözmüştük. ☺
Öglen ve akşam eve gidince konuşmak üzere anlaşabilirdiniz. Önemli bişey olursa mesaj yazılırdı. İki tarafta anlaşamadığı için fazla uzamış.
Bence erkek arkadaşınız haklı. Siz gereksiz alınganlık göstermişsiniz. Beni bir daha arama dememiş size iş yerinde beni bir daha arama demiş ikisi farklı şeyler. Cepte olmakla nasıl alaka kurdunuz anlamadım? Rahat konuşamıyorsanız işte aramazsınız olur biter. Öğle arasında ararsınız, iş çıkışı ararsınız, önemli bir şey söyleyecekseniz de mesaj atabilirsiniz aramak şart değil.
Biri banada aynisini yapsa sanirim erkek arkadasiniz gibi alınıp bozulabilirim. Sanki bana o hakli geldi

ee şimdi napıcam ben ?

eyvahhh

ne yapsam bi mesaj yazsam mı?
Müsait oldugu vakitleri az cok bilirsin
O vakitlerde ara tabi kendinde müsait olki birdaha yüzüne kapatmak zorunda kalma tatlı dil ile özürünü dile eger ters giden birsey olursa ona göre yardımcı oluruz🤣

sizce üslubu sert değil mi? bidaha beni iş yerindeyken arama diye.. bundan hoşlanmıyorum deseydi keşke

O sana yapsa emin ol 3 gün konuşmazdın.
Burada ben haklıyım diye konu açardın.
Yüzüme kapatan birine küfür bile edilir.
Bu kadar nazik olmayın ya.

Back
X