sevgilime iyi yapmış mıyım hatalı mıyım?

Lisede öğretmen gelince teli kapatan ergenler geldi aklıma. Sevgilim böyle bir tip olsa ayrılırdım. Müdürüm geldi kapatıyorum diyebilirsiniz ya da doğru düzgün bir vakitte arayabilirsiniz. İşte aramayın diyerek epey kibar davranmış.

ikincisinde dediğinizi duymamış sanırım siz de hemen kapatmışsınız. bu durumda iki kere suratına kapatmışsınız gibi olmuş. sevgilin haklı gibi. mesai saatinde konuşmayın, mesajlaşın. akşam konuşursunuz.

Büyütülecek bir durum yok. Siz fazla telaş yapıyorsunuz erkek arkadaşınız da söylediklerinizi anlamamış sinirlenmiş. O kadar.

Bu profesyonellikten uzaklik niye? Yani hiçmi is ahlakiniz yok? Bunu çesitli konularda okuyorum burada ve hep soka giriyorum. Is yerinde acil durumlar yada mola saatler hariç telefonda tabiki görüsülmez.

Amirin sanirim acil durumlar için ofisini sana açiyor ve tabiki el verildikçe, kol kapiliyor.

Bence sevgilin alinmak ile hakli degil ama is yerinde telefon görüsmenin olmamasi ile çok hakli.

Eğer bir konuşma bitmeden telefon görüşmesi sonlandırılıyorsa, telefonu kapatmak zorunda olan taraf ilk fırsatta arar. Hatta afedersin kapatmak zorunda kaldım şimdi rahat konuşabiliriz diye açıklama yapar. Nezakettir bu. Bu kişinin sevgiliniz olması bir şeyi değiştirmez. Üstelik siz 2 kere yüzüne kapatmışsınız ama akşam hâlâ onun aramasını bekliyorsunuz bir de üste çıkıyorsunuz.

Ay adam haklı falan değil. Müsait olmazsan kapatırsın bu ne ya? Ben nişanlımı aramam mesela işteyken. Çok acil bir şey olmadıkça. Benim ofisim daha rahat o beni arar hep.

hastam gelince kapamak zorunda kalabileceğimi flörtüme en baştan söyledim. o da çalışan insan bunu kendisi de belirtti. bazen konuşamıyor insan kapamak durumunda kalıyor. canım kapamalıyım dendiğinde ikimiz de anlayıp kapıyoruz. işteyken bu sıkıntılar oluyor malesef. karşılıklı anlayışla çözülebilir. ancak beni arama diyip 2 gündür ortadan yok olması tek bu konu yüzünden olmasa gerek...

AYYY şu an pişmanlıktan ne yapacağımı bilmiyorum..

kötü bir gün geçirmiştim gereksiz tepki gösterdim..
alel acele kapattığımın farkında değildim dikkat ederim özledim yazdım

dünden beri watsaba girmemiş görmedi de offff

hastam gelince kapamak zorunda kalabileceğimi flörtüme en baştan söyledim. o da çalışan insan bunu kendisi de belirtti. bazen konuşamıyor insan kapamak durumunda kalıyor. canım kapamalıyım dendiğinde ikimiz de anlayıp kapıyoruz. işteyken bu sıkıntılar oluyor malesef. karşılıklı anlayışla çözülebilir. ancak beni arama diyip 2 gündür ortadan yok olması tek bu konu yüzünden olmasa gerek...

bu durum iki kere oldu bidaha beni iş yerindeyken arama yazmış

ben sen bilirsin aramam diye çıkıştım galiba aramız dsa gayet iyiydi ama o gün gerçekten kötü bir gündü ailemle tatsızlık yaşamıştık üstüne bu mesaj bana sert geldi açıkçası

AYYY şu an pişmanlıktan ne yapacağımı bilmiyorum..

kötü bir gün geçirmiştim gereksiz tepki gösterdim..
alel acele kapattığımın farkında değildim dikkat ederim özledim yazdım

dünden beri watsaba girmemiş görmedi de offff
Yazmakla iyi yaptınız. Basit bir konu yüzünden sevgilinizle aranıza boş yere mesafe girmesin. Bende yüzüme çat diye telefon kapatılmasından hoşlanmam. Erkek arkadaşınız bu konuda haklı

merhaba

güzel giden bir ilişkim var gün içinde telefonlaşıyoruz tabi bazen iş yerinde müsait olmadıgım durumlar olabiliyor aynı şekilde onunda..

geçen ay telefon konuşmamızda amirim yokken odasına girip konuştum ses duyuluyor çünkü o arada amirim geldi bi anda kapattım telefonu hemen mesaj yazdım böyle böyle oldu kapatmak zorunda kaldım diye (sekreterim ve odalarımız iç içe sürekli giriyorum odasına ve müsadesi var oranın düzeni ve sorumluluğu bende tepki çekmesin oraya girmem zaten de söyledim telefonla konuşuyorum siz yokken odanızda diye müsadesi var)

dün ise telefon çaldı ben de ; 'canım telefon çalıyor ben arıcam seni' diyerek kapattım.. iş çıkışı aradı servisteydim 'canım rahat konuşamıyorum inince konuşsak dedim' güzel güzel kapattık..

akşam baktım aramıyor o günde iş yerinde önemli gelişmeler oldu onu konuşacaktık o yüzden aramıştı zaten normalde güzde bir veya 2 kere konuşuruz iş saatine denk gelmez.

o : ben sana söyleyip kapatıyorum panik yapmadan sakince sen kapatırken dediğin bile anlaşılmıyor pata küte birşeyler yapıyorsun sonra çat.

ben: telefon çalıyor canım arıcam demiştim duydun sandım.

o:neyse bir daha beni iş yerindeyken arama.

ben: kusura bakma gizli saklı konuşmaya alışkın değilim müdürün odasında yakalanınca mahçup oldum bi anda kapattım.bile bile yüzüne kapatmayacağımı bildiğin halde bu tepkine şaşırdım.sen bilirsin bu saatten sonra aramam yazdım

2 gündür görüşmüyoruz. çok sinirlendim tepkisine.. hatalı mıyım anlamadım bu ne rahatlık bidaha beni arama demek.. cepte olmuşum öyle hissettim

Bence gündüz mesai saatinde telefonda konuşma işini karşılıklı rafa kaldırın , herkes işine baksın. İnsan anne babasından gizli sevgilisiyle konuşur da iş yerindekilerden gizli konuşmak gerçekten mahcup olunacak bir durum. Bence yaptığınız yanlış bir durum yok , benim de elim ayağıma dolanırdı kesin ve bir süre telefonu çantamdan dışarı çıkaramazdım ama karşı tarafı üzmemek ve tedirgin etmemek açısından iş yerindeyken konuşmamak daha mantıklı.

acısını çıkartır gibime geliyor
ozaman bekle biraz çünkü seni arayıp neden demiş sende düşünücem demişsin oda peki demiş biraz sessiz kal mutlaka düşündünmü karar verdin mi gibi bi zarf atıcaktır. ozaman da durumu duzeltmek istiyosan ona göre kararını belirtirsin azıcık beklesin oda bakalım :)

Back
X