sevgilime iyi yapmış mıyım hatalı mıyım?

ozaman bekle biraz çünkü seni arayıp neden demiş sende düşünücem demişsin oda peki demiş biraz sessiz kal mutlaka düşündünmü karar verdin mi gibi bi zarf atıcaktır. ozaman da durumu duzeltmek istiyosan ona göre kararını belirtirsin azıcık beklesin oda bakalım :)

bu yorum arkadaşın konusunaydı galiba :))) hatlar karışmış

kötü bir gün geçirmiştim gereksiz tepki gösterdim..
alel acele kapattığımın farkında değildim dikkat ederim seni çok özledim yazdım :(

belliki sinirli bana
Tamam açıklamışsınız biraz sakin olun geri dönünce düzgünce konuşursunuz hatanızı telafi edin ama çok da ezilip büzülmeyin. Konuyu büyütmesine de fırsat vermeyin. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz olur biter.

Tamam açıklamışsınız biraz sakin olun geri dönünce düzgünce konuşursunuz hatanızı telafi edin ama çok da ezilip büzülmeyin. Konuyu büyütmesine de fırsat vermeyin. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz olur biter.

mesajı görmesini bekleyim değil mi?

mesai saati zaten aramam doğru olmaz heralde oy oyy

Ahh konu sahibi hâlâ mesai saati mi diyorsunuzz hayır aramayın ikinizin de müsait olduğu bir zamanda konuşun:KK20::KK70:

burda konu açana kadar haklıyım sanıyordum regl dönemim bir de o gün akşam ailemle tatsızlık oldu.. şimdi ise mesajımı gördü mü diye bakıp duruyorum oy oyy

Bence de hakli. Sürekli pat diye telefon yüzüne kapatilma. Ben de bir ara öyleydim ya konusurken pat diye kaoatiyordum ya da baskalarıyla konusuyordum bir yandan da erkek arkadasim cok sinirleniyordu. Sonra hakli olduğunu farkettim biri bana yapsa cok sinirlenirdim. Ayrıca izni olsa bile doğru değil. Bir şey kaybolsa senden bilinir. Mesai saatlerinde konuşman zaten ayrı bir durun

Back
X