• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime kızdım..

sizi çok iyi anlıyorum :)
erkek arkadaşım polis.. bizimde iş sebebiyle buluşmalarımız sürekli ertelenebiliyor...
planlarımız son dakikalarda değişebiliyor...
hatta saçım makyajım hazır halde beklerken izninin iptal olduğunu öğrendiğim zamanlar bile oldu...
düşünün artık yaşayabileceğim sinir harbini :KK62::KK53::KK53:

amaa elden ne gelir :)

sizinde şimdi dinlenmeye ihtiyacı varsa maalesef geçirdiği operasyondan dolayı itiraz edebilme hakkınız da yok :KK43:

üzüntünüzü anlıyorum gerçekten fakat elden bir şey gelmeyecek durumlar için üzülmek faydasız ...
minik bir pasta alarak kendisini evinde ziyaret edin , bence çok da sevimli bir gün olur :KK68:
hayal ettiğiniz günden bile güzel olabilir.
offf öyle bişey olsa günlerce konuşmazdım buluşmazdım herhalde hazırlanıpta buluşmamak çok fenaymış..evine gidemiyorum ne yazıkki resmiyet olmadan ailesiyle tanışmak istemiyorum o yüzden bi hafta daha beklemeye devam eger haftayada bişey çıkmazsa tabi

Bence kızmamalısınız. Sağlık durumu bu neyin ne olacağı belli olmaz.Bir gün iyi hissedersin diğer gün kötü. Dediğinize göre de operasyon geçirmiş.Ben kızılacak pek bir şey göremedim. Planlanan her şey yolunda gitmeyebilir.
Sevgilinize böyle davranmayın. Yoksa soğutursunuz kendinizden. Çünkü keyfi bir buluşamama değil.
Biraz sevgilinizin yerine de koyun kendinizi.. :)
haklısınız teşekkür ederim başka bakış açıları görmek güzel oluyo

aslında biraz özel ürolojik bişey hassas bi mevzuymuş yani..

Aaaa evet o zaman tamam. Hani erkekler bazen tırnağı kırılsa bahane olur çıkmamaları için ya öyle bir şey mi diye sordum ? :) Meğer ilerisi için sizi de ilgilendirecek bir mevzu ile ilgiliymiş hassaslığı :oops:

Aaaa evet o zaman tamam. Hani erkekler bazen tırnağı kırılsa bahane olur çıkmamaları için ya öyle bir şey mi diye sordum ? :) Meğer ilerisi için sizi de ilgilendirecek bir mevzu ile ilgiliymiş hassaslığı :oops:
şimdi yazmış tamam ne olursa olsun görüşelim diye bende asla görüşmücem yarın dedim..fazlamı üstüne gidiyorum bilmiyorum

Canım eğer arkadaşları ile futbol maçına gitmek için seni iki defa üst üste ekiyorsa buna bir nebze tepki gösterebilirsin ama adamcağızın dinlenmesi lazımmış bunda keyfi bir durum yok, biraz anlayış göster. Ben olsam evine giderim hasta ziyaretine.

şimdi yazmış tamam ne olursa olsun görüşelim diye bende asla görüşmücem yarın dedim..fazlamı üstüne gidiyorum bilmiyorum

Bence çocukluk ediyorsun. Adamın orasıyla ilgili operasyon geçirmiş ve doktor dinlenmen gerekiyor demiş. ALLAH korusun bunlar önemli şeyler. Bir hafta daha görüşmezsen ölmezsin ama sağlık bu hem de üreme.
Normalde tlfonda konuşmanız mesajlaşmanız nasıl ? İlgili mi ? Bence yapma yani böyle. Hasta olan o.

Canım eğer arkadaşları ile futbol maçına gitmek için seni iki defa üst üste ekiyorsa buna bir nebze tepki gösterebilirsin ama adamcağızın dinlenmesi lazımmış bunda keyfi bir durum yok, biraz anlayış göster. Ben olsam evine giderim hasta ziyaretine.
haklısın canım onu diğer arkadaşlarda söyledi ama herhangi bi resmiyet olmadan evlerine gitmeyi ailesiyle görüşmek istemiyorum çekiniyorum biraz

Bence çocukluk ediyorsun. Adamın orasıyla ilgili operasyon geçirmiş ve doktor dinlenmen gerekiyor demiş. ALLAH korusun bunlar önemli şeyler. Bir hafta daha görüşmezsen ölmezsin ama sağlık bu hem de üreme.
Normalde tlfonda konuşmanız mesajlaşmanız nasıl ? İlgili mi ? Bence yapma yani böyle. Hasta olan o.
doğru söylüyosun canım bundan sonrası artık şımarıklıga giricek..henüz 6 aylık bir ilişki şimdilik ilgi konusunda bi problemim yok fırsat buldukça mesajlaşırız konuşuruz..senin sevgilin varmı acaba?

çagırıyo ama ailesiyle bi resmiyet olmadıgından gitmek istemiyorum kendini iyi hissetmiyo bunu anladım o kadar heveslendiripte olmaması üzdü sadece

herhalde bütün heveslendiğin şeylerin olmasına alışmışsın o yüzden garip gelmiştir. bu kadar küçük şeylere kapris yapma hasta ameliyatlı adam gelemiyo diye soğuk konuşmuşsun resmen böyle birşey olabilir mi? sabah kendini iyi hissediyodu şimdi ağrısı vardır ne yapalım yani ağrısı var diye mi suçluyosun

herhalde bütün heveslendiğin şeylerin olmasına alışmışsın o yüzden garip gelmiştir. bu kadar küçük şeylere kapris yapma hasta ameliyatlı adam gelemiyo diye soğuk konuşmuşsun resmen böyle birşey olabilir mi? sabah kendini iyi hissediyodu şimdi ağrısı vardır ne yapalım yani ağrısı var diye mi suçluyosun
yok ben suçlamıyorum istemsiz böyleyim haftada bir görüşüyoruz oda ertelenince engel olamadım tepkime..

doğru söylüyosun canım bundan sonrası artık şımarıklıga giricek..henüz 6 aylık bir ilişki şimdilik ilgi konusunda bi problemim yok fırsat buldukça mesajlaşırız konuşuruz..senin sevgilin varmı acaba?

Benim de senin gibi böyle çocukluk ettiğim oldu çok kere. Niyetimiz kötü değil ama işte sevgi açlığından mı özlemden mi olsa gerek çok üsteliyoruz. İlgi olarak iyi ise sorun yok. Ama şımarıklık yaparsan senden soğuyabilir. Uzatma bence boşver. Onsuz nasılsan öyle davran.
Benim sevgilim yok. Yeni bitti sayılır. Çok zor geçen 1,5 yıl atlattım . O yüzden hiçbiri değer hak etmiyor bence. Üstüne giderek çok değer veren taraf olma. Böyle böyle şımarıyor bunlar. :KK11:

Back
X