sevgilime ne oluyor?

Sizden soğumuş ya da başkasından hoşlanıyor olabilir. Belli ki ayrılmaya da cesaret edemiyor. Kendinizi çekin kapatın tamamen. Bir bakın bakalım ne olacak.

uzaktan ilişki yürütmek zordur
muhtemelen bu mesafe onu sıktı ve bahaneler bulmaya çalışıyor

Aklına en kötüsünü düşürme
Sen öğrencisin o çalışan, aranızda yaş farkı var mı bilmiyorum ama statülerden dolayı kaygılarınız farklı.
Kafasında neler var bilemezsin.
Bazı erkekler sorunlarını en son anda paylaşıp karşısındakini kudurtmaktan haz alıyor.
Derslerin başlamasına az kaldı, üzerine düşme akışına bırak.

Ben daha yeni mezun oldum. Yani işler ciddileşene kadr belki ayda bir görüşebiliriz artık.

Üzülmeyin ama . Çok tanıdık geldi bu durumlar . Ayrılık yolunu yapmaya çalışıyor bence
Bu durumda yapılması gereken kendi haline bırakmak diye düşünüyorum .

Yani ben gitmeden önce de mezheple ilgili fark var diye Napcaz tarzında bişeyler söyledi. Ailesi mi acaba sürekli bunu söylüyor bilemiyorum. Günahlarını da almak istemem.

Ben daha yeni mezun oldum. Yani işler ciddileşene kadr belki ayda bir görüşebiliriz artık.
İyi ihtimal: çocuğun omuzlarına yük binmiş durumda şu an, streslenmiş olabilir, evlilik düşünüyorsa tabii.
Kötü ihtimal: konunun seninle alakalı olup olmadığını sor, belki vicdan yapıyor sen sürekli ilgi gösterdikçe açılamıyor olabilir.

Yani ben gitmeden önce de mezheple ilgili fark var diye Napcaz tarzında bişeyler söyledi. Ailesi mi acaba sürekli bunu söylüyor bilemiyorum. Günahlarını da almak istemem.

Napıcaz diye soruyorsa o adam adam değildir...

Ne demek ne yapacağız ? Allah aşkına ?

İnsanız biz ya insan hepimiz nedendir bu ayrım ya, nedendir ? Hepimiz aynıyız...

1.5 yıllık ilişki üstelik... yeni mi aklına geldi ? Mezhepmiş... Farkmış...

Yeter ya, şu ötekileştirmeyi bırakalım.

Kesinlikle, hadi biz saf salak oluyoruz o anın büyüsüne kapılıyoruz
Be adam sen ne b.kuma başta düşüneceğin şeyi sonda düşünüp zaman kaybı oluyorsun di mi ama.

İşte bu ramazan ayında ben oruç tutmuyorum diye aileden tepki geldi. Ben anlattım herkesin kişisel tercihi falan filan tamam Dedi ama ailesi ne konuşuyor onu bilemiyorum.

Kesinlikle, hadi biz saf salak oluyoruz o anın büyüsüne kapılıyoruz
Be adam sen ne b.kuma başta düşüneceğin şeyi sonda düşünüp zaman kaybı oluyorsun di mi ama.

Ben başta söylemiştim oysaki.. ailesinden kopuktu ben tanıdığım zaman şimdi işte içli dışlı olmaya başladılar. ilk zamanlar problem olmayan şey şimdi karşıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…