sevgilime ne oluyor?

Ben başta söylemiştim oysaki.. ailesinden kopuktu ben tanıdığım zaman şimdi işte içli dışlı olmaya başladılar. ilk zamanlar problem olmayan şey şimdi karşıma geldi.
Belki bahanesidir?
Sözünün eri olmayan bi adamın nazıyla tribiyle, anlayışsız ailesiyle uğraşma, kariyerine odaklan..

Felaket tellalı olmak istemiyorum,moralini de bozmak istemiyorum ama kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunlar ayrılık sinyali

Benimde sevgilim bu ara böyle.
Bugün patladı, maddi kaygıları varmış bana bi gelecek kurabilir miymis bilmiyomus vs vs. Böyle bi sey olabilir seninki de. Bu ara erkekler kafayı yedi.

Yok benimki hiç bir sebebim Yok diyo şımarık çocuklar gibi hiçbir şeyden mutlu olmuyormuş..

Şu erkekler azıcık yürekli olup da ailesini şunu bunu bahane etmeden ayrılmak istiyorum diyebilse

Bunun bir sonraki adımı sen iyi bir insansın ben sana layık değilim olacak hazırlan

Öyle eteklere yapışacak bi insan da değilim. Yani benimki de aile benim ailem de istemeyebilir ama ben güçlü durmaya çalışıyorum. Bakalım sonumuz ne olcak

Aynı bahaneler,bunaldım,ailem vs.bir anda her şey bence yolundayken çekti gitti 1hafta önce. Şımarıklar!

Dürüstlük her şeyden önemli bu hayatta. Bahanelerin arkasına mı sığınmak yoksa vicdanını mı bastırmak bilemiyorum. Ama olmuyorsa bu da olduğu gibi söylenmeli bence.

Dürüstlük her şeyden önemli bu hayatta. Bahanelerin arkasına mı sığınmak yoksa vicdanını mı bastırmak bilemiyorum. Ama olmuyorsa bu da olduğu gibi söylenmeli bence.
Bir anda hiçbir şey yokken söyledi ve gitti. Hala sindiremiyorum,kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. Ama şimdiden ailesinin sözünden çıkmayan, fikirlerinde diretmeyen insandan hayır gelir miydi bilemiyorum. Sizin için de hayırlısı olsun, şimdiden karamsar konuşmuş gibi oldum ama keşke ben de bu fikre öncesinden alışsaydım, çok ani oldu gidişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…