Tanıdığım insan olamaz diyorum çünkü çok efendi ve çok aşık bana öyle biliyorum ama bu bulduklarım beni mahvetti evet önceden yalan söyledi ama ben gözü başkasını görmez diyordum çok emindim aylardır perişanım o yüzden laflarım için özür dilerim sosyal medyadan nefret ettim çünkü bunları görünceİşte soeun tam da burda. Böyle şeyler yapabilecek bir karakterdeyse. Yasaklayarak çözülemez bu. Aldatma konusunda güven duymuyorsanız zor da gelse ayrılmalısınız
Bu durumda kurcalamadan, olduğu kadarla yetinmeniz lazım. Ama 10 sene sonunda başka şeyler düşünüyor olmanız gerekirdi.Şifre vermektense hesap kapatan yok diyip gizli hesaplar açan birine evet güvenemiyorum güvensiz de nasıl olur bilmediğimden belki bir yolu vardır güveni onarmanın diye sordum ama yok sanırım.
Sorun da bu ya..eskiden gözüm kapalı güvenirdim tek beni seviyor gözü görmez derdim bu hesapları görünce mahvoldum ben toparlayamıyorum 1 senedir.Yalnız sosyal medya kapattırarak hiçbir şeyi çözemezsiniz ki. Uzaktan ilişki yürütüyormuşsunuz adam belki ohoo kimlerle buluşup görüşüyor. Başka sevgilisi dahi olabilir ve ruhunuz duymuyodur.
Bence gözü sizden başkasını görmeyen adam 900 kadın bulup eklemezdi.Tanıdığım insan olamaz diyorum çünkü çok efendi ve çok aşık bana öyle biliyorum ama bu bulduklarım beni mahvetti evet önceden yalan söyledi ama ben gözü başkasını görmez diyordum çok emindim aylardır perişanım o yüzden laflarım için özür dilerim sosyal medyadan nefret ettim çünkü bunları görünce
Şüpheyle yaşanmaz benceTanıdığım insan olamaz diyorum çünkü çok efendi ve çok aşık bana öyle biliyorum ama bu bulduklarım beni mahvetti evet önceden yalan söyledi ama ben gözü başkasını görmez diyordum çok emindim aylardır perişanım o yüzden laflarım için özür dilerim sosyal medyadan nefret ettim çünkü bunları görünce
Bu adamdan bir cacık olmaz. İşi yok gücü yok kadınlara musallat olmuş bence. Ayrılın gitsin vaktinize emeğinize yazık. Evlenirseniz daha büyük yıkım olur…Sorun da bu ya..eskiden gözüm kapalı güvenirdim tek beni seviyor gözü görmez derdim bu hesapları görünce mahvoldum ben toparlayamıyorum 1 senedir.
Bunu görünce anladım zaten ama tanıdığım için Hiç öyle birisi değil ya sessiz sakin evden bile çıkmaz tabi bu benim bildiğim de. ne yeminler etti ama işte yalan da söylediği için güvenim zaten yok.tek avuntum uzak mesafe ilişkisi ya diyorum aldatsa beni sevmese evlenecek olmasa benle işi ne diye..Bence gözü sizden başkasını görmeyen adam 900 kadın bulup eklemezdi.
Mezun atama bekliyot yıllardır.Sosyal medya kullanmasını sakıncalı buluyorum ben hiçbir zaman istemedim sadece bu. nedenleri söyleyip tepki almak istemiyorum ama kısacası güvenmiyorım
Biliyor musunuz sessiz durandan korkacaksın demişler. Benim eski sevgilim de sessiz sakin, efendi duran biriydi ama ayrıldıktan sonra öğrendim ruhum duymadan kimlere yazmış etmiş. Bazı erkeklerin huyu böyledir aldatmayı bir çeşit fantezi olarak görürler, yasak aşk tatlı gelir hesabı. Sizinle evlenir ama alttan alta yakalanma heyecanıyla başkalarıyla da beraber olur. Yol yakınken ayrılın bence, zaten işsiz güçsüzün tekiymiş ileride paranızı bile yer bu adam.Bunu görünce anladım zaten ama tanıdığım için Hiç öyle birisi değil ya sessiz sakin evden bile çıkmaz tabi bu benim bildiğim de. ne yeminler etti ama işte yalan da söylediği için güvenim zaten yok.tek avuntum uzak mesafe ilişkisi ya diyorum aldatsa beni sevmese evlenecekler olmasa benle işi ne diye..
Yılda 1 2 kere görüyoruz evet uzun bir süre iş arıyorum her yere bakıyorum diyor bana zorlaamıyorum ailesi de baskı yapıyormuş kendime bir şey yapacağım diyor Atanamayan öğretmenler intihar ediyor diyor pek birşey diyemiyorumSiz 32 yaşındasınız. Adam kaç yaşında ? Adam, 10 yıldır evde oturup atama mı bekliyor ? Siz 10 yıldır çalışıyor muydunuz ? 10 yıl bir ilişki için, hele de uzak mesafe ilişkisi için çok uzun bir süre değil mi?
Birbirinizi ne sıklıkta yüz yüze görüyorsunuz ?
Şimdi kapatınca tekrar yasaklayınca güvende mi sevgiliniz? Artık kadınlara yürüyemeyecek mi? Garantiye aldınız içiniz rahatladı mı?İyi tamam Ben birşey demiyorum o hesaplardan da kaç yüz tane kadın takip edilmiş oldu mu çok gerekli sosyal medya çünkü linç edin beni.
Yılda 1 2 kere görüyoruz evet uzun bir süre iş arıyorum her yere bakıyorum diyor bana zorlaamıyorum ailesi de baskı yapıyormuş kendime bir şey yapacağım diyor Atanamayan öğretmenler intihar ediyor diyor pek birşey diyemiyorum
Öğretmenler için tek çare atanmak değil ki, youtube da ders anlatan bir sürü hoca var, onu geçtim özelde öğretmenlik yapıp bir yandan kpss çalışan var. Bu adam çalışmamaya evde oturmaya bahane arıyor resmen üstelik 30 küsür yaşında.Yılda 1 2 kere görüyoruz evet uzun bir süre iş arıyorum her yere bakıyorum diyor bana zorlaamıyorum ailesi de baskı yapıyormuş kendime bir şey yapacağım diyor Atanamayan öğretmenler intihar ediyor diyor pek birşey diyemiyorum
Yılda 1-2 gördüğünüz adama sevgilim nasıl diyebiliyorsunuz ya? Ne paylaştınız on yıldır da sevgilisiniz?Yılda 1 2 kere görüyoruz evet uzun bir süre iş arıyorum her yere bakıyorum diyor bana zorlaamıyorum ailesi de baskı yapıyormuş kendime bir şey yapacağım diyor Atanamayan öğretmenler intihar ediyor diyor pek birşey diyemiyorum
Onu mu dedim ben şimdi o kadar anlattım ya neysr.sarkastik tavrınız için teşekürler çok ihtiyacım vardıŞimdi kapatınca tekrar yasaklayınca güvende mi sevgiliniz? Artık kadınlara yürüyemeyecek mi? Garantiye aldınız içiniz rahatladı mı?
Aldatacak adamın sosyal medyası olsa ne olur olmasa ne olur, aldatmak için sosyal medyaya gerek yok ki
Kaç yüüüüz kadını takibe alan adam sosyal medyası kapanınca ev kuşuna dönüştü, sadık bir işsiz güçsüz aylak olarak hayatına devam etti the son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?