Sevgilime tekrar güvenebilmek için ne yapabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte soeun tam da burda. Böyle şeyler yapabilecek bir karakterdeyse. Yasaklayarak çözülemez bu. Aldatma konusunda güven duymuyorsanız zor da gelse ayrılmalısınız
Tanıdığım insan olamaz diyorum çünkü çok efendi ve çok aşık bana öyle biliyorum ama bu bulduklarım beni mahvetti evet önceden yalan söyledi ama ben gözü başkasını görmez diyordum çok emindim aylardır perişanım o yüzden laflarım için özür dilerim sosyal medyadan nefret ettim çünkü bunları görünce

Şifre vermektense hesap kapatan yok diyip gizli hesaplar açan birine evet güvenemiyorum güvensiz de nasıl olur bilmediğimden belki bir yolu vardır güveni onarmanın diye sordum ama yok sanırım.
Bu durumda kurcalamadan, olduğu kadarla yetinmeniz lazım. Ama 10 sene sonunda başka şeyler düşünüyor olmanız gerekirdi.

Yalnız sosyal medya kapattırarak hiçbir şeyi çözemezsiniz ki. Uzaktan ilişki yürütüyormuşsunuz adam belki ohoo kimlerle buluşup görüşüyor. Başka sevgilisi dahi olabilir ve ruhunuz duymuyodur.
Sorun da bu ya..eskiden gözüm kapalı güvenirdim tek beni seviyor gözü görmez derdim bu hesapları görünce mahvoldum ben toparlayamıyorum 1 senedir.

Bence gözü sizden başkasını görmeyen adam 900 kadın bulup eklemezdi.

Şüpheyle yaşanmaz bence

Öncelikle on yıl süren uzaktan ilişki olmaz. İlişkide ben şunu yasakladım buna izin verdim gibi bir yaklaşım hiç olamaz. Ebeveyn değiliz partneriz sonuçta. Eğilimleri, davranışları kafamıza yağıyorsa devam ederiz uyusmuyorsa ayrılırız. Güven ya vardır ya yoktur. Sonradan oluşmaz. Bir kere kırıldı mı telafisi yoktur.

Sorun da bu ya..eskiden gözüm kapalı güvenirdim tek beni seviyor gözü görmez derdim bu hesapları görünce mahvoldum ben toparlayamıyorum 1 senedir.
Bu adamdan bir cacık olmaz. İşi yok gücü yok kadınlara musallat olmuş bence. Ayrılın gitsin vaktinize emeğinize yazık. Evlenirseniz daha büyük yıkım olur…

Bence gözü sizden başkasını görmeyen adam 900 kadın bulup eklemezdi.
Bunu görünce anladım zaten ama tanıdığım için Hiç öyle birisi değil ya sessiz sakin evden bile çıkmaz tabi bu benim bildiğim de. ne yeminler etti ama işte yalan da söylediği için güvenim zaten yok.tek avuntum uzak mesafe ilişkisi ya diyorum aldatsa beni sevmese evlenecek olmasa benle işi ne diye..

Mezun atama bekliyot yıllardır.Sosyal medya kullanmasını sakıncalı buluyorum ben hiçbir zaman istemedim sadece bu. nedenleri söyleyip tepki almak istemiyorum ama kısacası güvenmiyorım

Siz 32 yaşındasınız. Adam kaç yaşında ? Adam, 10 yıldır evde oturup atama mı bekliyor ? Siz 10 yıldır çalışıyor muydunuz ? 10 yıl bir ilişki için, hele de uzak mesafe ilişkisi için çok uzun bir süre değil mi?

Birbirinizi ne sıklıkta yüz yüze görüyorsunuz ?

Bana güveneceksin yoksa bu konu kapanmaz kendini yer bitirirsin diyor bana bu kadar olaydan sonra ben nasıl güvenebilirim güven terk ettiği bedene geri dönmüyor ki

Biliyor musunuz sessiz durandan korkacaksın demişler. Benim eski sevgilim de sessiz sakin, efendi duran biriydi ama ayrıldıktan sonra öğrendim ruhum duymadan kimlere yazmış etmiş. Bazı erkeklerin huyu böyledir aldatmayı bir çeşit fantezi olarak görürler, yasak aşk tatlı gelir hesabı. Sizinle evlenir ama alttan alta yakalanma heyecanıyla başkalarıyla da beraber olur. Yol yakınken ayrılın bence, zaten işsiz güçsüzün tekiymiş ileride paranızı bile yer bu adam.

Yılda 1 2 kere görüyoruz evet uzun bir süre iş arıyorum her yere bakıyorum diyor bana zorlaamıyorum ailesi de baskı yapıyormuş kendime bir şey yapacağım diyor Atanamayan öğretmenler intihar ediyor diyor pek birşey diyemiyorum

İyi tamam Ben birşey demiyorum o hesaplardan da kaç yüz tane kadın takip edilmiş oldu mu çok gerekli sosyal medya çünkü linç edin beni.
Şimdi kapatınca tekrar yasaklayınca güvende mi sevgiliniz? Artık kadınlara yürüyemeyecek mi? Garantiye aldınız içiniz rahatladı mı?
Aldatacak adamın sosyal medyası olsa ne olur olmasa ne olur, aldatmak için sosyal medyaya gerek yok ki
Kaç yüüüüz kadını takibe alan adam sosyal medyası kapanınca ev kuşuna dönüştü, sadık bir işsiz güçsüz aylak olarak hayatına devam etti the son

Siz çalışıyor musunuz ? 10 yıldır atanamamış, daha kaç yıl beklemeyi düşünüyormuş ?

Hepsini geçtim 1 sene 2 sene değil 10 sene geçmiş. Bir yerden sonra insan hep bir adım sonrasını ister. Ayda1 görüşüyorsa hafta da bir ister sonra saha fazla ister.. Olan yetmez sonra ya evlenip aile olmak sürekli yanyana olmak ister. Ama 10 yıldır bu uzak mesafe rahatsız etmedi mi hiç onu veya sizi? 10 sevgili olmak çok uzun bir süre. İnsan bir yerden sonra artık aynı evde aynı hayatı yaşamak ister. Bu da bu iliikiye güvenmemek için yeterli. Yalanları da varmış baştan beri. Bence yıllarınızı daha fazla kaybetmeyin derim.. Giden yıllar geri gelmiyor

Öğretmenler için tek çare atanmak değil ki, youtube da ders anlatan bir sürü hoca var, onu geçtim özelde öğretmenlik yapıp bir yandan kpss çalışan var. Bu adam çalışmamaya evde oturmaya bahane arıyor resmen üstelik 30 küsür yaşında.

Yılda 1-2 gördüğünüz adama sevgilim nasıl diyebiliyorsunuz ya? Ne paylaştınız on yıldır da sevgilisiniz?
On yıldır on yaşında çocuğunuz olurdu be
Ailesi kazık kadar herifi doyurmaktan bıkmıştır doğal olarak, ye iç yat atanamadım tam paşa ya
Nasıl becermiş on yılda tek bir iş bulamamayı acaba, iş aramayıp kız aradığından asalak hayatından vazgeçemediğinden olmasın

Onu mu dedim ben şimdi o kadar anlattım ya neysr.sarkastik tavrınız için teşekürler çok ihtiyacım vardı

Son 10 senedir yaptıklarım;
Lise ve üniversite mezuniyeti
İş arama ve atama için sınav hazırlığı
İş bulma
İşe devam etme ve sınavdan vazgeçme
İş sahamı genişletmek için dil öğrenme ve akademi hazırlığı
Ve ben henüz 25 yaşındayım.
Sizin bu bomboş bir hayat yaşayan kazık kadar adamla ne işiniz var. Hem de onca yalana rağmen "uzak" ilişkiye?
Lütfen destek alın. Bu bağımlılık artık.

Gerçekleri yüzüme vurduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar Hepsinin zaten farkındayım ben bu başlığı açmamın tek sebebi bir yolu olup olmadığını öğrenmekti ki tahmin ettiğim gibi yokmuş bie yolu giden güven geri gelmiyormuş tek yolu da ayrılmak evet haklisiniz bunu yapabilecek gücü umarım kendimde bulurum çünkü o olmazsa bir daha kimse olmayacak hayatımda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…