Sevgilime telefonda pirt yaptim :(

lutfen yapmayın cok basınız agrır sonra. hem su an gercekten bas agrısı yapar surekli ve ileride kanser riskini %100 arttıran bir etken.
bol bol su icin vucuttan o radyasyonu atmak icin.
Tesekkur ederim dusunceniz icin
Coguvzaman sarja takili kaliyor yoksa dayanmaz :)

Bizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik

Ohoo, sizin sezon hep açık desenize o zaman
Ya bunu normal görüp eşinin /sevgilisinin yabında rahatça salan bir sürü insan okudum ben burda ki bana hala garip geliyor bu durum, siz yanlışlıkla bi pırt yapmışsanız noolmuş yani, kasmayın bu kadar ben olsam gülerek "bi pırt sesi duydum sanki" der onun tepkisini ölçerdim

Aslinda gaz cikarttim deseydiniz aranizdami bag dahada buyurdu :) daha yazacak birsey bulamadim ben

Hahaha aklıma yaşadıgım bir olay geldi . Bir akşam arkadaşïm eşi ve ben bir yere gidiyorduk arabadan indik yürümeye başladïk bir taraftan sohpet ediyoruz birden bir gök gürültüsü gibi bir ses zooorrrtttttt diye hepimiz susup kaldık tabi ne gülebiliyorum nede konuşabiliyorum dondum . Arkadaşım ve eşide aynı tabi ki zort yapan ben dilim ama kim bilmiyorum aklıma geldikçe gülerim ben bu olaya . bu arada yürüdügümüz yolda üçümüzden başka kimsede yok .

Geçmiş olsun arkadaşım

tesekkur ederim

Çocukluğumda 'Sabrina' vardı. Küçük cadı :))
O da benzer birşey yapmıştı. Sonuçta ' cadının da insani ihtiyacları' var değil mi?

İnsanız olabilir, üzülme canım. Evlenince neler neler olacak da, utanmanın u' sunu yaşamayacaksın.

Konusmuyorsunuz ama telefon acik
İlgincmis. Su konusma mesaj paketleri kaldirilirsa artik duvarlari tirmalayacak bu insanlar. Beynimiz uyustu halk olarak yeminle

Annem geldi babam geldi diyiverin gitsin. Belki anlamamistir bile

Ay ne guldum demek pirt yaptin:))) inan herkes yapiyor:) erkekler sakasini yapiyor bunun hatta kadinlarin pirt yapmasini "sessiz ama oldurucu" diye tanimliyorlar:)) seninki tam aksi olmus:))

Uzulme ayrica, duymamistir:))

İliskinizde bir gizem olsun yaa ne kadar sıkıcı bir iliski her an ne yaptiginizi biliyorsunuz...

Konuyu açmazsa sizde hiç bilmiyormuş gibi yapın. Bu durumlarda yüz göz olmak yerine en iyisi budur.
Dünya başınıza yıkılmış gibide stres yapmayın. İnsanlık hali herkesin başına gelebilecek bir durum.

bazi yorumlar beni benden aldı

evlenince noluyor yahu daha hiç gaz çıkarmadım eşimin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…