- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
uyurkende acik oluyor
lutfen yapmayın cok basınız agrır sonra. hem su an gercekten bas agrısı yapar surekli ve ileride kanser riskini %100 arttıran bir etken.Onu hic dusunmedim
Tesekkur ederim dusunceniz icinlutfen yapmayın cok basınız agrır sonra. hem su an gercekten bas agrısı yapar surekli ve ileride kanser riskini %100 arttıran bir etken.
bol bol su icin vucuttan o radyasyonu atmak icin.
Evet bazen nettende konusuyoruz
Hattın ne nasıl paran ve şarjın yetiyor ? Netten mi konuşuyorsunuz çok merak ettim
Bizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik
Vallahi,derslerinle ilgili bişey olsa bu kadar önemsemezsin
Hahaha aklıma yaşadıgım bir olay geldi . Bir akşam arkadaşïm eşi ve ben bir yere gidiyorduk arabadan indik yürümeye başladïk bir taraftan sohpet ediyoruz birden bir gök gürültüsü gibi bir ses zooorrrtttttt diye hepimiz susup kaldık tabi ne gülebiliyorum nede konuşabiliyorum dondum . Arkadaşım ve eşide aynı tabi ki zort yapan ben dilim ama kim bilmiyorum aklıma geldikçe gülerim ben bu olaya .bu arada yürüdügümüz yolda üçümüzden başka kimsede yok .
Geçmiş olsun arkadaşım
evlenince noluyor yahu daha hiç gaz çıkarmadım eşimin yanındaÇocukluğumda 'Sabrina' vardı. Küçük cadı :))
O da benzer birşey yapmıştı. Sonuçta ' cadının da insani ihtiyacları' var değil mi?
İnsanız olabilir, üzülme canım. Evlenince neler neler olacak da, utanmanın u' sunu yaşamayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?