Sevgilime telefonda pirt yaptim :(

Bizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik
Uyurkende mi hep açık

neyin kafasını yasıyorsunuz siz . çok eneteresan.

Şimdi ne diyeyim diye soruyorsun ya,
Top atıldı orucumu açtım de

Baban falan evdeyse,babam geldi o yüzden kapattim pat diye falan de. Hem pirtta babana kalır. Ciddiyim.

pırtta babana kalır mı offf öldüm gülmekten ya

ahahhahaha

Banyo yaparken,tuvalette iş görürken telefon yanında değildir umarım
Aşkımm bir dakka çişimi yapıp geliyorum demiyorsundur tel açıkken

telefon hep açıksa pırtını içinde tutacak değilsin zaten mecbur dışarıya salıvereceksin

yapabiliyosan içinde öldür ama sakın ha telefonu kapatmayın hep açık kalsın

offf böyle bir konuya takılacagım aklım agelmezdı
yorumları sonuna kadar okudum sayfa sayfa

konu sahibi, ergen değilim demişsin ama , ergensin baya baya......
yasını da hıcbıryerde soylememıssın sırf bunu merak ettıgım için tum sayfaları okudum..

E telefon hep açıksa pırt yapman normal ki
Bunun büyük tuvaleti var, küçük tuvaleti var, geğirmesi var. Pırt en masumu.
Ergen değilim diyorsun çünkü kendini dışardan göremiyorsun, konuşulmasa da telefon açık, uyurken de açık hani sevgili bulamamış bulamamış bulunca da tutmuş telefonunu koparmış cinsindensin
Abartı yaşıyorsun ilerde ayrılık durumu olursa "nefesimizi pırtımızı dinleyerek uyuyorduk" diye konu açarsın artık. Bunun eksikliği büyük olur

Yani konuşulmuyorsa telefon neden açık tutulur ki? Amaç ne yani? Ne işe yarıyor?
Bu şartlarda pırtta yapılır,zortta yapılır doğal olarak.
O telefonu konuşacağınız zaman kullanın bence,

Tey Teyy ben kocamla yarışa giriyorum :) Adam sevgiliyken durmadan pırtlıyodu beni de alıştırdı. Onu geçmek için yumurta yoğurt yiyorum :))

Tey Teyy ben kocamla yarışa giriyorum :) Adam sevgiliyken durmadan pırtlıyodu beni de alıştırdı. Onu geçmek için yumurta yoğurt yiyorum :))

şaka dimi ya

vallahi buraya yumurtanın o kekremsi o pırtla ve yoğurtla karışmış kokusu geldi şu an ekrandan aldım bunu

hem buna gerek yok hamilelikte vücut doğal pırtlatma mekanizması uyguluyor

Sidik yarıştırmak deyimini gerçek hayata osuruk yarıştırmak olarak geçirmişsiniz. Bebek doğunca onun pırtlarıyla yarışırsınız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…