- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
iki günlük sevgili aileden değerli hatta sözünden çıkılmıyoreziklik midir nedir
Duyduğuna göre o pırt değil zort zırt olmuşSevgilimle surekli saatlerce telefonlasiyoruz. Bazen konusmuyoruz ama telefon oyle acik kaliyor. Birseyle mesguldum o an dalginligima geldi unuttum telefonun acik oldugunu o da birseyle mesguldu konusmuyordu. O an seslice pirt yaptim. Yaptiktan sonra ustumden kaynar sular dokuldu sanki. O an aklima geldi telefonun acik oldugu(( elim ayagim dolandi salak gibi hemen telefonu kapattim bide. Is isten gecti zaten. Simdi dahada rezil bir durum oldu. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kapattiktan sonra geri aradi ama acmadim. Ne diyecegimi bilmiyorum lutfen yardim edin. Biliyorum bu her insana olabilir ama utaniyorum. Sessiz olsaydi belki yatak gicirdadi diye dusunurdu ama degil ne yapayim
Telefonu neden kapattin derse neden aramadin derse ne diyim?
Bence sevgiliniz sizlere güvenmiyor. Ya başkasıyla konuşursanız yada dışarı çıkarsınız diye bütün gece açık kalıyor telefon.. Zira başka mantıklı açıklaması yok bunun..Ayy ne güldüm ya :) bunda ne var sanki insanlık hali olabilir annem faln geldi kapatmak zorunda kaldım diyebilirsin anlamamistir anlasada sorcak değil ya aman sanki kendi yapmıyor mu boşver benim ark devamli yapardi boşver alissin simdiden derdi bide :) bizde sevgilim le ayrı sehirdeyiz gündüz çalışıyor zaten aksamlari bi konusuyoruz ondada teli kapattirmiyor sabaha kadar açık uyuyoruz hergün artık aliskanlik oldu demekki yanlız degilmisiz
yeni moda telefonda nefes dinlemek
iyi guldum sabah sabSevgilimle surekli saatlerce telefonlasiyoruz. Bazen konusmuyoruz ama telefon oyle acik kaliyor. Birseyle mesguldum o an dalginligima geldi unuttum telefonun acik oldugunu o da birseyle mesguldu konusmuyordu. O an seslice pirt yaptim. Yaptiktan sonra ustumden kaynar sular dokuldu sanki. O an aklima geldi telefonun acik oldugu(( elim ayagim dolandi salak gibi hemen telefonu kapattim bide. Is isten gecti zaten. Simdi dahada rezil bir durum oldu. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kapattiktan sonra geri aradi ama acmadim. Ne diyecegimi bilmiyorum lutfen yardim edin. Biliyorum bu her insana olabilir ama utaniyorum. Sessiz olsaydi belki yatak gicirdadi diye dusunurdu ama degil ne yapayim
ay iyi guldum sabah sabah yorumlar aldi goturdu beniSevgilimle surekli saatlerce telefonlasiyoruz. Bazen konusmuyoruz ama telefon oyle acik kaliyor. Birseyle mesguldum o an dalginligima geldi unuttum telefonun acik oldugunu o da birseyle mesguldu konusmuyordu. O an seslice pirt yaptim. Yaptiktan sonra ustumden kaynar sular dokuldu sanki. O an aklima geldi telefonun acik oldugu(( elim ayagim dolandi salak gibi hemen telefonu kapattim bide. Is isten gecti zaten. Simdi dahada rezil bir durum oldu. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kapattiktan sonra geri aradi ama acmadim. Ne diyecegimi bilmiyorum lutfen yardim edin. Biliyorum bu her insana olabilir ama utaniyorum. Sessiz olsaydi belki yatak gicirdadi diye dusunurdu ama degil ne yapayim
Ohaa o ses ne ya os.urdun mu deseydin
Yoo ne alaka falan derdi .
Sende e telefondan geldi derdin
Bide üstüne bak ben sevmem böyle şeyleri haa!! Derdin.
Al olduda bitti maşallah.
Ohaa o ses ne ya os.urdun mu deseydin
Yoo ne alaka falan derdi .
Sende e telefondan geldi derdin
Bide üstüne bak ben sevmem böyle şeyleri haa!! Derdin.
Al olduda bitti maşallah.
Bizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik
Bizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?