- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Ne alaka yaaBarışın, güreş tutarsınız
Şiddet normal mi sizce?Ne alaka yaa
Burada normal olmayan adamın millete bakması yalnız iyi okuyunGerçekten bunu ne kadar normal birşeymiş gibi yazıyorsunuz.Tedavi olun.
Ne alaka yaa
Peki, siz ne yaparsanız sevgiliniz sizin dudağınızı patlatabilir?Burada normal olmayan adamın millete bakması yalnız iyi okuyun
Bense hak ettiği için yaptım
Yapsaydı haksız olduğunu biliyor tabiiÇocuk darp raporu alıp şikayetçi olmamış, şükredin.
Daha adamı dövme peşindesiniz, pes!
Siz onun dudağını patlatmışken o da size iki yumruk patlatsaydı ne yapacaktınız?
Eee dudağını patlatmışsınız, daha ne yapacaksınız? Cinayet mi?Yapsaydı haksız olduğunu biliyor tabii
E hak etmesini yani anlamiyorum bence az bile yaptım
Böyle bir adamla sevgili olmasaydınız.Hak ne demek ya?Kimse şiddeti hak etmez.Burada normal olmayan adamın millete bakması yalnız iyi okuyun
Bense hak ettiği için yaptım
Tamam doğruda hak etmedimi yani ne yapsaydım sussamiydim o pis göz millete bakarkenE bildiğin dövüşüyorsunuz, bunun bir tık üstü kadın/erkek cinayeti.
Siz haberlerdeki kadın cinayetleri bir anda mı oluyor sanıyorsunuz?
Ben ne bileyim böyle olduğunu her zaman böyle değildi ki 1 senede yakalasaydim daha erken davranırdımBöyle bir adamla sevgili olmasaydınız.Hak ne demek ya?Kimse şiddeti hak etmez.
Tamam doğruda hak etmedimi yani ne yapsaydım sussamiydim o pis göz millete bakarken
Dua etsin sadece tokatla kaldı
Ayrılın,affetmeyin tamam.Ama şiddeti normalleştirmeyin.Ben ne bileyim böyle olduğunu her zaman böyle değildi ki 1 senede yakalasaydim daha erken davranırdım
Bence hak ediyor hemde fazlasını bi kadının hayatına girip bunlari yapmak o kadar kolay olmamalı
Ben böyle şeyleri hazmedemiyorum bu erkekler çok fazla olmaya başladı artık hayatıma girene kadar köpek oldu kapımda şimdide ne yapıyor kolaymı yani benim hayatıma girip bana bunu yapmak.bi bedeli olmalı bununKonuya nerden cevap vermeye başlasam şaştım.
Erkeklerin bu aşağılık tavrını bende nefret ve tiksinti ile karşılıyorum. Çiftleşme zamanı gelmiş, köpek gibi gözü sağda solda olan erkekler! Nefret edilesi canlılar bana göre. Ama maalesef çok az bir kısmı kalitesini koruyor. Hatta bı örnek vereyim, bı tanıdığımin eşi gözlük kullanıyor, mini etekli biri kadraja girerse gözlüğünü cikartiyormuş. Çok hoşuma gitmişti.
Diğer konu sizin şiddet meyilli olmanız, adamın gurusuz olması.
İkiside sıkıntılı ve kişisel gelişim gerektiren durumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?