Sevgilimi Affedeyimmi

Onlarda öyle kadınların hayatına girip sonra şerefsizlik yapmaya kalkmasın ödetirler sonra.
İşte ben de diyorum ki vurduğunuz kişi de tokadın bedelini ödetmeye kalkarsa ne yapacaksınız?
Şimdi doğruya doğru, biri bana vursa ilk refleksim benim de ona vurmak istemem olur. Bir de erkek kuvveti denen bir gerçek var. Ortalama bir erkekten sağlam iki tokat yemek size feleğinizi şaşırtabilir, farkında mısınız?

Bence siz evlenin ya. Gercekten evlenin cok uygun bi ciftsiniz. Ayrilip ne edip baska insanlarin basina bela olmayin. O suclu iken sen patlat birtane, sen sucluykene o da sana indirsin birtane. Ne güzel degilmi? (ironie off)

Bol entrikalı bir aşk. Tabi ki barışın. Başkalarının hayatını karartacağınıza birbirinizinkini karartın

Evette işte o tokatlar anlık sinirle oldu ama sonrasindada pişman olmadim yani ne yalan soyleyeyim

Kız allah canını almasın. Ciddi misin yazdıklarında

Affetme tabi ki,kafasını gözünü de dağıt ırz düşmanının.

İki tokat attım dudağı mı patladı?
Gangster misiniz?
Kadına baktı diye dudak patlatıyorsanız evlenince bulaşık yıkamadı diye şişlersiniz de.
Bence bi psikologla görüşün normal değilsiniz

Yav haksiz olacagin konular da olacak. Insansin neticede. Tabiki hatalarin olacak. Ee iyi ozaman kocan da sana ucan tekme atsin olacak is mi?
Tamam da bu ihanet normal bisey diil.Ben kendi sadakatime güveniyorum eğer yaparsam oda çaksın kabul.

Tamam da bu ihanet normal bisey diil.Ben kendi sadakatime güveniyorum eğer yaparsam oda çaksın kabul.
Kadına baktı da noldu yani yoldan geçen insanın yüzüne bende bakıyorum bana bakıyorsa acaba tanıdık biri midir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…