• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi Affedeyimmi

Kadına baktı da noldu yani yoldan geçen insanın yüzüne bende bakıyorum bana bakıyorsa acaba tanıdık biri midir diye
Nasil yani bu normalmi?adam kızın onun gözünun içine baktığını bile görmüş yani
Ben sevmem böyle şeyler.

Diğer yorumlara katılmıyorum valla hak etmiş d.yyus adam gibi dursaymış .. rezillik yapmış tokadı yemiş umarım pabucun pahalı olduğunu anlamıştır.
Hey yavrum heyy devran döndü sonunda. Adamlara artık her gün dayak her gün dayak.

Allahim sana geliyorum.
Tamam canim. Birbirinizi yiyin. Siddete ilk sen basladin sakin kocam beni dövüyor diye konu acma.
Umarimanasayfalara düsmessin.
Öyle deyyuslar benim kocam olamaz şişlerim onu
Ben daha iyisini alicam ve hak ettiği değeri göstericem

Nasil yani bu normalmi?adam kızın onun gözünun içine baktığını bile görmüş yani
Ben sevmem böyle şeyler.
images (1).webp

Öfff senin sevgilin baksin banane.Ben istemiyorum sen rahatsız olmuyosan oda senin sorunun.
Komik olmaya cqlişiyorsun ama değilsin.

Burada normal olmayan adamın millete bakması yalnız iyi okuyun
Bense hak ettiği için yaptım

Saçmalamayın.

Adam acile bir gitse doktor raporuyla kapınıza polis gönderebilir biliyorsunuz değil mi? Karakolda avukatı beklerken ailenize ağlarsınız “ama haketmişti beni niye bırakmıyorlar 😭” diye.

Elinize hakim olun, onun özür dilediği kabahat bırakıp gitmesi lazımdı sizi orada.

Saçmalamayın.

Adam acile bir gitse doktor raporuyla kapınıza polis gönderebilir biliyorsunuz değil mi? Karakolda avukatı beklerken ailenize ağlarsınız “ama haketmişti beni niye bırakmıyorlar 😭” diye.

Elinize hakim olun, onun özür dilediği kabahat bırakıp gitmesi lazımdı sizi orada.
Offf amma savundunuz ha bi karaktersiz.Ha şimdi diycen ki karaktersizse niye sevgili oldun
Alnında yazmadığı için bilemedim.millet 40 senelik kocasini taniyamiyor.
Ağlamam merak etme.O yaptiği pisliğin farkında

Back
X