- 25 Haziran 2020
- 33
- 40
- 3
- 25
- Konu Sahibi Senanurr3848
-
Maalesef insanlar had nedir bilmiyor. Bu forumda bile öyle çoklar ki.sana namussuz demek kimsenin haddine değil. bu nasıl anket
Çocuk kafası değil ciddi düşünüyorum. Reşit bir insan biriyle evlenmek isterse bu kanunen suç teşkil etmez değil mi,? Toplumun mahkemesinden kurtulamayız ama. Kimi akılsız der kimi namussuz. Ailemin haberi olur tabii ama karşı tutumlarını sürdürürlerse evleneceğim.2 sene once karsi ciktilar diye gizlice evlenmen gerekmiyor. Okulun bitmiş, mezun olmuşsun bir işe gir sonra ailene tekrar açil bakalim bir ne diyecekler bak. Hala coluk cocuk kafasiyla dusunuyorsunuz, aileniz neden size guvenmiyor belli oluyor.
Ankete baktim 1 oy namussuz verilmiş.Kahkaha attim.
Ever kalmaz ama yine de ailemin de düğüne katılmasını bana destek olmasını isterdim. Aileden destek görmeyince ortalık eğlencesi oluyorsunuz yorumlardaki gibi.Hafiften bir fake, ortalık karıştırma kokusu almadım desem yalan olur.
Çok küçüksün sena, okulunu okuyup bitirdikten işini bulup kendi ayakları üstünde duran bir genç kadın olduğunda bu tip sorunların kalmayacak.
Ailemi tanımıyorsunuz.Bunun namussuzluk ile ne ilgisi var
Üniversiteye gittiğinde herşey daha farklı olacak
Şu anda ailen,yaşının küçük olmasından dolayı seni kolluyorlar
Üniversite bitiminde zaten onlar tanışmak isteyecektir hayatındaki kişiyle
Ever kalmaz ama yine de ailemin de düğüne katılmasını bana destek olmasını isterdim. Aileden destek görmeyince ortalık eğlencesi oluyorsunuz yorumlardaki gibi.
Saçma gelebilir ama gerçek.Yorumsuz kalıyorum bazen.
Hani sansasyonel bir şey yok ama gerçek olamayacak kadar da saçma.
Bi okusanız, iş bulsanız da öyle mi düşünseniz veya?
Yaşınız kaçAilemi tanımıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?