- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.429
- 598
- Konu Sahibi Senanurr3848
-
Ben de verdimAnkete baktim 1 oy namussuz verilmiş.Kahkaha attim.
Evliliğinizde mutluluklar. Eşiniz de aynı süreçlerden geçmesine rağmen bana karşı neden önyargılı ve alaycı bir tutum takındınız?Niye kiz eşimin ailesi de beni sevmiyor ama hiç adam ortalik eglencesi olmadi.
Siz işinizi gucunuzu elinize alin sonra evlenmek istiyorum diyin, yine karsi cikarlarsa evleneceginizi haber verip evlenirsiniz. Benim nikahimda eşimin ailesi bile yoktu.
Hafiften aldıysan paslanmışsın bacanakHafiften bir fake, ortalık karıştırma kokusu almadım desem yalan olur.
Çok küçüksün sena, okulunu okuyup bitirdikten işini bulup kendi ayakları üstünde duran bir genç kadın olduğunda bu tip sorunların kalmayacak.
Ne namussuzluğu?
Sevmek, beğenmek, aşık olmak namussuz duygular mı?
Zaten mantıklı olan sevdiğiniz biri ile evlilik kurmak.
Ben senden sadece 1 yaş büyüğüm. Sevdiğim adamla evlendim. Ailem önceden karşı çıkmıştı ama vazgeçmediğimi görünce kabul ettiler. Ve şuan çok mutluyum. 2 sene önce yaşınızdan dolayı aileniz karşı çıkmış olabilir. Şimdi tekrar sorun bence.
Ever kalmaz ama yine de ailemin de düğüne katılmasını bana destek olmasını isterdim. Aileden destek görmeyince ortalık eğlencesi oluyorsunuz yorumlardaki gibi.
Hahaha bende ona verdim. 3. Kim acepBen de verdimöyle soruya böyle cevap
Kedi çiçeğiHahaha bende ona verdim. 3. Kim acep
Hafiften aldıysan paslanmışsın bacanak
Benim burnum yandı kokudan
Sadece yorBizden ne istiyorsun şu an senasu? Ne yapalım? Gelip annenin babanın kulağını mı çekelim? Mahalledekilerin ağzına torba muamelesi yapıp büzelim mi?
Ortalık eğlencesi.
19 yaş.
1bu olayda absürt ne taraf var?Hafiften aldıysan paslanmışsın bacanak
Benim burnum yandı kokudan
Teşekkürler. Zaten şu an fevri bir çıkış yapacak kadar aklımı kaçırmadım. Ilerde aynı tutumu sergilerlerse üzülerek söylüyorum gizlice evleneceğim.17 yaşında tepki verdiler diye üniversite bitince evlenenmene karşı çıkacak değiller.
Zaman içinde siz ileride birlikte bir ömür geçirip geçiremeyeceğinizi anlar ona göre de, eş adayı gelir ailesi ile ailenizi ikna eder çok karşı çıkarlarsa.
Tabi bu eş adayı doğru bir yapıda olmadığı için mi yoksa yaşınız küçük olduğu için mi tepki gösterdiler siz daha iyi biliyorsunuz.
Gizlice evlenmek falan çok uç düşünceler.
Herşey ve herkes zamanla doğru yol üzerinde hareket eder. Fevri çıkışlar gizli hareketlere gerek yok.
Sad Sizin gibiler beni o kadar hayattan bezdirdi ki en sonunda açıkça sordum. Taşlayın beni.Ben de verdimöyle soruya böyle cevap
Zaten hayal. Yakın illerde iyi okul yok. Ailem de uzak yere göndermek istemiyorum. Her üniversite aynı kafasındalar.Sena anladığım kadarı ile 19 yaşındasın?
Bak öncelikle üniversiteye bir başla
Değişmez dediğin anne baba nasıl da değişiyor
Şu an ailenin yaptığı seni korumak
Eğer ailen bildiğin gibi katı olsaydı
O üniversite planın zaten olmayacaktı
Ve üni seninn için bİr hayel olacaktı
Olay gerçek. Neye inanmadınız?Anket saçma, Anlattığın olay çok Masalsı... Nickin bile sene 2008 Sanalika da kız profili açan erkek nickleri gibi yani kız olsan dahi hikayen olmamış.
3 Hayırla uğurluyoruz seni
Ailem ve çevrem çok muhafazakar ve beni hayattan bezdirdiler. Kendimden nefret etmemi sağladılar. Ben buyum. Mizacım böyle. Gizlice evlenmek en son seçeneğim tabii ki.Siz kendinize böyle bir şeyi yakıştırıyor musunuz? Yakıştırmıyorsanız böyle bir seçeneğin ankette işi ne? Siz kendinize saygı duyun ki bir başkasından saygı bekleyebilesiniz.
Aileniz muhtemelen yaşınız küçük olduğu için erkek arkadaşınıza karşı çıktı. Karşılıklı birbirinizin tek arkadaşı, her şeyi olmanız sağlıklı bir ilişki yaşamadığınızın göstergesi. Önce okuyun mezun olun, iş hayatına atılın, kendi paranızı kazanın sonra ailenize açarsınız evlenmek isteğinizi tabi eğer hala evlenmek istiyor olursanız. O zaman da karşı çıkarlarsa gerekçelerine göre onu o zaman düşünürsünüz. İnanın 18-25 yaş arası dönemde bir yıl bile çok farkediyor insanın iç dünyasında. Ailenizin onayı olmadan evlenmek en en son seçeneğiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?