- Konu Sahibi Senanurr3848
-
Ahlak bekçilerine sordum cevap verdiler. Onlar çok sever infaz etmeyiKonunun namussuzlukla ne alakası var? Kaçırdığım bir yer mi var ben hiçbir şey anlamadım.
Kim?Ahlak bekçileri sordum cevap verdiler
Ailem ve çevrem çok muhafazakar ve beni hayattan bezdirdiler. Kendimden nefret etmemi sağladılar. Ben buyum. Mizacım böyle. Gizlice evlenmek en son seçeneğim tabii ki.
Forumun büyük bir kısmı. Olay gerçek ama amacım ciddi yorum almak değil tabii ki. Ahlak bekçileriyle uğraşmak
Sena sen aileni o şekilde görüyorsun ve bunu böyle kabul etmişsinZaten hayal. Yakın illerde iyi okul yok. Ailem de uzak yere göndermek istemiyorum. Her üniversite aynı kafasındalar.
Ahlak bekçilerine sordum cevap verdiler. Onlar çok sever infaz etmeyi
Siz kendisi nasıl tatmin edeceksiniz. En iyi bilen sizsiniz.sormasaydın o zaman
Sena turşunu kuracak değiller Allah aşkınaAilem ve çevrem çok muhafazakar ve beni hayattan bezdirdiler. Kendimden nefret etmemi sağladılar. Ben buyum. Mizacım böyle. Gizlice evlenmek en son seçeneğim tabii ki.
Gerçekten önyargılısınız. Istediğim okul İstanbul'da ve göndereceklerini hiç sanmıyorum.Hep başkalarını suçlayarak bir yere varamazsınız. E siz busunuz aileniz de bu. Kendiniz değişime bu kadar kapalıyken ailenizin değişmesini nasıl beklersiniz? Üniversiteye bile hayal çevremde iyi okul yok uzağa göndermezler yazmışsınız. Siz önce bir kazanın hala göndermezlerse madem bu kadar iş kaçmaya gelince gözünüz kara kocaya değil okula kaçsanız olmuyor mu? Her küçük şehirin yakınında büyük şehir var nerdeyse siz nerde yaşıyorsunuz orasını anlamadım?
Okul konusu çok muallak. Şimdiden uzak ve büyük şehirlere göndermeyiz diyorlar. Çevre ileerde de iyi okul yok. Şimdi okuldan alsalar başlarına iş açarlar. Ondan almıyorlar. Zaten zorla açığa geçirdiler.Sena turşunu kuracak değiller Allah aşkına
Elbette vaktin geldiğinde evleneceksin
Ailen bilinçli ve bu yaşta evlenmeni istemiyor
Ne istiyorsun okuldan alıp evde tutsalar daha mi iyi?
Gerçekten önyargılısınız. Istediğim okul İstanbul'da ve göndereceklerini hiç sanmıyorum.
Peki teyzeBüyü de gel çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?