Sevgilimi Aldatiyorum evet igrencim ama çözüm yolu nolur

Peki bu halti yiyorsun niye sevgilinden ayrilmiyorsun?? Cok mu zor ayrilmak istiyorum diyip bir bahaneyle uzaklasmak sonrada ne zikkim yiyorsan devam etmek..

Seven insanın gözü başkasına kördür ister iki yıl ister 20 yıl...
Bunun haricinde arkadaşınız olmasaydı o kişi sanıyorum zaten ayrılıp diğer şahısla devam edecektiniz..
Sizi tutan şuan bu
Bence insan önce kendine saygı duymalı ve kendine böyle sıfatlar yakıştırmamalı..
Kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yok ki siz kendinizi de aldatıyorsunuz.
Biran önce birlikte olduğunuz kişiyle ayrılın diğerinede olan hislerinizi tartıp biçin..
Gerçek bir aşk sa sahip çıkın arkadaşınız hali hazırda zaten onunla birlikte değilmiş değilse yolunuza devam edin aldatmadan aldanmadan

Çok sevdiğim bir söz vardır.

Eğer bir gün iki kişi arasında kalacak olursan ikincisini seçeceksin. Çünkü; birincisini gerçekten sevseydin, ikincisi olmazdı.

Sen zaten ilkini tam olarak sevseydin ikinciyle görüşmezdin. En başta yapman gereken ayrılmaktı. Geç kalmışsınız. Sizin gelgitleriniz yüzünden başkasının gururunu onurunu ayaklar altına almışsınız.

Yuh diyorum ya
Sizin gibi insanlar....
Neyse
Daha hangi yüzle aldatılan adama ilgilenmiyo diyosunuz
Bu şekilde mi rahatlıyo vicdanınız

kendinize saygınız kalmamış yazık çok yazık...kendinize ş... ve o..... gibi ithamlarda bulunuyorsunuz. Sevgiliniz varken bir başkası neden madem diğerinde gözün var önce adam gibi ayrıl sonra ne yapacaksanız yapın gerçekten aldatma olayını normalleştirmeniz ciddi anlamda eğrelti duruyor...Sevmek duygusu bu kadar basitmi oldu ya nasıl bir hale geldik, rica edeceğim hiçbirşeyden haberi olmayan sevgilinizden ayrılın önce yazık çok yazık....sevgili yada evlilik durumu olsun aldatan erkek veya kadın aslında kendini aldatmış oluyor başka bişey değil...çok ağır konuşmak istiyorum ancak siz kendinizi yeterince alçaltmışsınız... çok üzücü ve korkunç ne olursa olsun

Hayir yok, ama bu bir heves mi degil mi diye onu birakamiyorum ve hayatta boyle biseyi soylememem.. ayrilsam bile onunla Da olamam arkadasim var nolursa olsunn...
Neden "onu birakamiyosun" yedekte biri durmasi hosuna mi gidiyo? Bosta durmak korkutuyormu seni?

Ayrıl ve zamana bırak kafanı topla ikisine de yazık etme en çok ta kendine
Belkide sevgilin seni sevmediğinden değil kendini kötü hissetme diye öpmüyodur ve bi erkek bi kadını daha hiçbişeyi değilken öpüyosa güvenme sonrada sevgiliyiz der başka şey bekler
Öpmek öpüşmek özeldir karşılıklı olmalı tamam ikinci karşılıklıydı demişsin ama sendeki karşılığı aşk mı belki bi anlık hormon patlaması kendine dikkat et tahminimce yaşın küçük hormonlarına sahip ol bi anlık hormonal bişeyle 5dakikalık zevk için kendini harcama
Seni kınamak kırmak için söylemiyorum bunları teyzekızım yaşadı bunları 18den küçükken kimseye söyleyememiş 18inden sonra ailesi affetse bile terketti ailesini haber alamıyoruz hiç birimizle görüşmüyo son konuştuğumuzda ise pişmandı ama hiçbirşey olmamış gibi olamaz abla bardak bile kırılınca yapışıp eskisi gibi olmuyo dedi ve birini sevemiyorum suçluluk eksiklik hissediyorum dedi herşeyi unutmak için gittiğini söyledi ve bu olay yeni sayılır şimdi 19 yaşında diyeyim sen anla öldümü bilmeden yaşıyoruz zaten uzaktık ama severdim

Yani kendine yakıştırmadığın ve pişman olacağın keşkelerle başını taşlara vuracağın şeyler yapma dediğim gibi düşün taşın karar ver bi an önce kendine de asla o gibi kötü kelimeler kullanma kullandığına göre hatanın farkındasın demektir öyle insanlar 10 tane sevgilisi olsada bişeyler de yaşasa öyle oo olmadığını idda ederler anladın sen be konu sahibesi

Kendine iyi bak kendine değer ver umarım mutlu olursun doğru insanla

Son düzenleme:
Tatlım heves mi diyorsun da heves olmadığını varsay , sevgilinin hakkına girmişsin.Böyle bir ilişki er geç biter,sevgilinin hakkına daha fazla girme.Kendine hakaret ediyorsun ya bence asıl sevgilinden ayrılmazsan kendine o tarz kelimeleri yakıştır.
Çocuğu boynuzladığını söyleme hayatını mahveder rezil eder seni.Sessizce ayrıl.Diğeriyle de istersen devam ettir hayatını.
Acilen yapman gereken şey sevgilinden ayrılmak.

ya okumaya çok üşendim. aldatıyosun ve biraz ihtiraslı galiba. çözüm değil de sonuç var bir tane. o da şöyleki; bu çocuklardan hangisini seçersen seç o da seni aldatıp terk edecek

Evet zaten bende bunun bir heves oldugunu dusundugun icin 2 yillik sevgilimi birakmak istemiyorum..

Şu mesajınızdan tek bir şey anlıyorum: cidden bencil birisiniz. Eğer bunun bir heves olduğuna karar verirseniz hiçbir şey olmamış gibi devam etmeyi planlıyorsunuz. Ama zaman size acı bir şekilde gösterecek ki bunlar çok ucuz planlar. Karlı çıkayım derken öyle bir yara alırsınız ki inanamazsınız. Madem böyle bir işe kalkıştınız, iyisiyle kötüsüyle yaptıklarınızın sorumluluğunu alın, sevgilinizden ayrılın. Sonrası sizin bileceğiniz artık.

bildiğin 15 yaşında biri yazmış konuyu ..
o bunla çıkmış bu bunla çıkmış..

oldum olası nefret ederim o kelimeden . nereye çıkıyorsunuz anlamıyorum..

onunla bununla çıka çıka zaten koca bir nesil çöplüğe döndü ..
boynuz yakışmış canım güle güle kullan ..

şimdiki kızların derdi ne anlamıyorum.
gencecik kızlar cinayete kurban gidiyor duymuyor musunuz. hiç ibret almıyor musunuz .
nasıl bu kadar rahat davranabiliyorsunuz..

hayat bundan mı ibaret .
tek dert sorun bu mu . sevgili yapıyım geziyim tozayım .

aklınızı başınıza toplayın kızlar . sizi türlü zorluklarla dünyaya getiren annenize haksızlık etmeyin.
elin adamı bu gözü döner gücün yetmez.
bi kadın cinayeti daha işlenir .
olan anana babana olur..

akıl istemişsin
aklını başına topla ve ailen için iyi bir evlat olmaya bak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…