- Konu Sahibi uzgunkurabiye
-
+1Evet hatalısınız , o konuya girmeyeyim ama ayrılmanız lazım. Bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak çünkü.
Ayrılmak istemiyormu anlamadım ki. Amacı çektirmek sana. Yeterince çekmişsin hatanı sanırım. Bi yolunu bul ayrıl mutlaka. Psikolojiler bitmiş sizde.Yok calismiyor. Benim ruh sagligim kalmadi. Bittim tukendim. Olmek istiyorum artik.
Dediklerini yapmayın mesela?Ben ne yapacagimi bilemiyorum. Sadece artik tukendim. Bittim. Benim icin cozum yok
birini aldatmak hata değildir bir şeyi düşürür kırarsın hata olur sınavda kaydırırsın hata olur birini üzersin hata olur yanlış meslek seçersin hata olur ama bu karaktersizlik kız erkek fark etmez hepsiniz karaktersizsiniz çok zor değil ya başkasını beğendiyseniz sevgilinizden ayrılmak ama yok illa cepte durması lazım çünkü o leş karaktere katlanan biri var çünkü
Ayrılmak istemiyormu anlamadım ki. Amacı çektirmek sana. Yeterince çekmişsin hatanı sanırım. Bi yolunu bul ayrıl mutlaka. Psikolojiler bitmiş sizde.
Ben hınç çıkarmıyorum nasıl ki erkek aldatıp gelip pişmanım dediğinde tiksiniyorsam şu anda da aynı şeyi hissediyorum aldatmak için illa sevgili olmak yakınlaşmak gerekmez flört olmuş işte madem sevmediğinin farkındasın ayrıl saydın olup bitseydi bu kadar basit kılıf ayarlamaya gerek yokHayir cepte var diye dusunmedim.
Ne fiziksel ne de baska turlu bisey oldu.
Sadece ilgisi hosuma gitti onunu kesmek istemedim. O mesajlari da bilerek silmedim. Cunku ben sunu biliyorum. Birine bunu yapabiliyorsan onu sevmiyorsun demektir.
Gordugunde ne kadar yikildiysam o kadar da rahatladim. Ben bunu surekli tasiyamazdim.
Daha nasil hincinizi cikaracaksiniz benden
Sandiginiz gibi de olmayabilir siz benim karakterimi bilmiyorsunuz. Ben zaten yaptiklarimin bedelini odedim oduyorum. Lutfen konusurken bu kadar acimasiz olmayin. Herkes ayni olmayabilir.
Ben hınç çıkarmıyorum nasıl ki erkek aldatıp gelip pişmanım dediğinde tiksiniyorsam şu anda da aynı şeyi hissediyorum aldatmak için illa sevgili olmak yakınlaşmak gerekmez flört olmuş işte madem sevmediğinin farkındasın ayrıl saydın olup bitseydi bu kadar basit kılıf ayarlamaya gerek yok
Insan beser sasar, hata yapmissiniz fakat bedelini omur boyu odemek zorunda degilsiniz.
Bitti ayriliyorum diyin, neden gonlunu etmeye calisiyorsunuz?
Dediklerini yapmayın mesela?
Hesap vermeyin.
Ses kaydı görüntü gibi ispatlara girmeyin.
Ne yaparsa yapsın
Birakmiyor ve korkuyorum. Simdiye kadar hatamdan sustum simdi korkumdan
Aklinca sizi hatanizla kendine kole yapmaya calisiyor.
Tehdit mi ediyor neden korkuyorsunuz?
Ben anlatamıyorum galiba gördükten sonra tabi ayrılırsin diyorum ki madem başkasının ilgisi hosuna gitti o gün sevgilinden ayrılacaktın bunun nesini anlamıyorsun ya da ben anlatamıyorum e birinden vazgeçip diğerine gidemiyorsan hem karnım doysun hemde pastam dursundur buEvet oyle oldu zaten. Ayrildik.
Mesajlari gordu ve ayrildik. Cunku bunu ona ben soyleyemezdim.
Siz benim onunla devam edip bu olayi kapatacagimi zannediyor olabilirsiniz.
Ama oyle degil.
Ben de tiksindim. Cok uzgunum. Keske bunu hissettigim an ayrilsaydim.
Gercekten igrenc bisey. Yeterince acisini cektim ama siz beni anlamadan yargiladiniz.
kilif uydurmakla sucluyorsunuz.
Ben kendime zaten cok kizginim. Ama gerceklerim de bunlar.
Zaten sandiginiz gibi sevgilim dursun o da devam etsin deseydim bu boyutlarda yasamazdim pismanligimi.bu kadar katlanmazdim.
Gercekten sizin sandiginiz gibi olmayabilir.
Savundugumdan degil ama siz bilmeden yargiliyorsunuz. Aldattim ve bu igrenc bisey haklisiniz ama kimseyi cepte tutma derdim olmadi. Burda haksizsiniz.
Ben anlatamıyorum galiba gördükten sonra tabi ayrılırsin diyorum ki madem başkasının ilgisi hosuna gitti o gün sevgilinden ayrılacaktın bunun nesini anlamıyorsun ya da ben anlatamıyorum e birinden vazgeçip diğerine gidemiyorsan hem karnım doysun hemde pastam dursundur bu
Affetmese rahat olacaktın
Ama kimilerine göre en güzel ceza affetmektir böyle konularda
Oda bunu biliyor
Ve sen hep vicdan azabı çrkeceksin
Keşke hiç bulaşmadaydın başka birine
Olan olmuş artık
Etmiyor ama bir kez konusmadigimizda isime kadar gelmisti. Konusmayinca evimin onune kadar geldi.
Onda ds cikmasaydim eve kadar girip aileme anlatacakti.
Tek dedigi sey sus sus.
Ben seni affettim sen de sus.
Boyle bi cehennemde yasiyorum.
bende zaten aldattın mı aldatmadın mi bunun tartışmasını yapmıyorum eğer ben bu gün biriyle flört ediyo ve sevgilimden ayrılmıyorsam sevgilimi cepte tutuyorumdur bunun başka açıklaması yok al açık bir platform sor herkese var mı diye? Sonradan öğrenmesini engellemedim diyorsun demekki vicdan yapmışsın sırf bunu yaptın diye onu cepte gördüğün gerçeği değişmiyor bu adam kalsın benim sevgilim ama ilgi de istiyorum o zaman flörte karşılık vereyim olay bu işteHayir ben anlatamadim galiba.
Ben aldatmadim demiyorum. Aldattim gordu. Gormemesi icin bisey yapmadim. Teli eline aldiginda almaya cabalamadim.
Ama kendim de soyleyemedim.orda
Ogrenmeseydi de ben bununla yasayamazdim.
Ayrılmaktan başka çaren yok. İlişki böyle sürer mi sence? Sürse nereye kadar dayanacaksın? İkinizin de iyiliği için bitirin. Bari birbirinize karşı az da olsa saygınız kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?