Sevgilimi aldattim. Boguluyorum.

ayrılın bu hep böyle gider

Artık bu ilişkiden hayır gelmez ayrıl seni zorla mi tutuyor allasen tel engelle her şeyden bak yoluna belki de sen ayrılmak istemiyorsun bir düşün

Hak ettim ama dayanamiyorum. Unutamiyor unutulmaz hakli. Ben dayanamiyorum her gun agliyorum artik.
Yasadigim muddetce o hatamin golgesinde mi kalacagim.
Evet kalcaksin insan sevdigi sinavla ugrasyo diye ilgi goremedi diye hemen gidip baskasini bulurmu ya siz hicbizaman sevmemissiniz bu insani seven insan aldatmaz aldatamaz ya varmi bole bisey ayip ya nasil eliniz gitti o tuslara nasil yurek varda aldatirken akliniza gelmedi o kisi diyorum sevdiginiz degil olmamista.bu saatten snra hicbisey eskisi gibi olmaz ilerde evlenseniz belli olmaz yine aldatirsiniz birde her ilgi duyunca donuveriyorsaniz Allah korusun kimse istemez siz gbi bi insan guven olmaz bu saaten sonra ayrilin ne kendi hayatinizi ne onun hayatini mahvedin madem aldattiginiz kisiyle devam etseydiniz ne donuyon siz aldatrken akliniza gelmemista sonrami akliniza geldi bi sevgiliniz oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…