Sevgilimi aldattim. Boguluyorum.

Gerçekten sevseydin böyle bir şey yapmazdın.
Sevgilinin sana olan güvenini sarsmışsın.Bundan sonra sana hep şüpheyle yaklaşacak.
Ayrılın ve herkes kendine yeni bir hayat kursun.
Bu şekilde ikiniz de mutlu olamayacaksınız.

Evet büyük hatalısın , keşke aldatmayı düşündüğün an kafanı suya sokup nefes alsaydın ..

Hatali olabilirsin ama sevgilin manyak .. bir an önce bu ilişkiyi bitirip önüne bakmalı ,olanlardan çıkardığın ders özetini sürekli görebileceğin bir yere asmalisin ..

Cok tesekkur ederim.
Simdiye kadar oyle katlandim ama simdi katlanamiyorum.
Hic iyi degilim. Annem babama kendim anlatacagim ama korkum baska seyler soylemesi.

Cinsel paylasimlarinizi anllatmasindan korkuyorsanız, anlatirken bir de iftira atiyor şeklinde soyleyin. Size inanirlar. Inanmazlarsa da onemli degil, en fazla bu hapis hayatini aileniz uygular. Ama en azindan can güvenliğiniz olur.

Hak ettim ama dayanamiyorum. Unutamiyor unutulmaz hakli. Ben dayanamiyorum her gun agliyorum artik.
Yasadigim muddetce o hatamin golgesinde mi kalacagim.
Evet hep o geçmişin gölgesinde kalacaksınız. Ayrılmanız şart. Ama aynı hatayı artık kimseye yapmayın. Nelere sebebiyet veriyor görmüş oldunuz.

Ben soyle dusunuyorum, biri aldattiysa kesinlikle hatalidir lakin aldatilan affettiyse de o konu orada kapanacak. Affeden onunu ardini dusunerek affedecek o zaman. Aldatmaya kesinlikle karsi biri olarak ben sizi hakli buldum. Madem boyle kafayi yicekti, barismasaydi o zaman. Bence ayrilin. iki ucu kopuklu degnek...

İnsanların hayatlarının ortasına sonuçlarını öngöremeyeceginiz bombalar bırakmanın, kontrol edemeyeceginiz travmalar yaratmanın acı bi örneğisiniz gerçekten.

Yarattığınız enkazdan sizin anlık ego tatmininizin sızısını bi ömür taşıyacak, insanlara güvenini kaybetmiş, hayalkırıklığına ve hatta hakarete uğramış, duygu dünyası çökmüş, zararı kendine kırgın bi insan da çıkabilirdi.

Çıkmamış.

Onun yerine korkunç bi canavar çıkmış. Sizin varlığınız da o canavarı besliyor. Eğer bi an evvel bu hastalıklı bağı koparmazsanız kendi yarattığınız canavarın elinde kalacaksınız.

Zaten adam sizi sevdiği için değil size zarar vermek için, hıncını almanın başka bi yolu kalmadığı için yanınızda. Hem aldatılmayı hem terk edilmeyi hazmedememis. Yaptığınızla çekip gitmenize izin vermekten başka bi şansı yok ama kabul edemiyo, kendi mahvolmuş hissediyo ve eger bi seyler yapmazsanız sizi de mahvetmeden bırakmayacak.

Yaşananlar hasta bi zihnin ürünü, gitmek istemeniz de nankörlük degil yani, ikinizin de iyilesmek icin tek şansı.

Acilen durumu ailenizle ve çevrenizle paylaşın, bi hata yaptıgınızı ve hatanın sonuclarının kontrolden cıktıgını anlatın. Adamın ruh sağlığının yerinde olmadığını, zarar görmekten korktugunuzu söyleyin.

Ve ayrılın.

Hatamın karşılığı bu mu, böyle olacaksan ayrılalım falan gibi ucu açık saçmasapan laflar da etmeyin.

Açık açık bitirin. Net bi şekilde bu işin kurtarılacak bi tarafı kalmadıgını, yaptıgınız için üzgün ve pişman oldugunuzu, suçlu hissettiğinizi ama bu suçun cezasını nefret dolu bi iliskide eziyet görerek çekmeyeceğinizi söyleyin. Sen de beni affetmedin, bi ömür gecse, ben 7/24 gözünün önünde olsam da affetmeyeceksin, bana hayatı zindan ederek mutlu olamayacaksın deyin. İkinizin de mutlu olmasının tek yolunun kendi yolunuza gitmek oldugunu anlatın. Ailenizle de konustugunuzu, arkanızda olduklarını, bu iliskiye devam etmenizi asla istemediklerini söyleyin.

Net ve acımasız olun, çok zorlanacağınızı sanmıyorum.

Sonrasında da hicbi sekilde iletisim kurmayın, tenha sayılabilecek yerlerde buluşmayın, son kez görüselim rahat bırakıcam gibi laflara aldanmayın. Konu icerisindeki mesajlarınızdan durumun tekin olmadıgını anlıyorum. Önce fiziksel ve ruhsal saglıgınız, sonra yediginiz haltların insani ve vicdani yönü.

Ilgi gormemeniz sizi bu yanlisa itmis. Hatanizi kabul etmissiniz. Ikinci defa yapmak isteyen icin bu artik bir hata degil tercih olur. Sevgilinizin guvenini kazanmak yerine gunluk olarak onu ikna etmek bosuna. Guvenini kazanamayacaksaniz bu supheyle yasanmaz

Eşiniz mi bu? Değil. Her ne kadar hoş olmasa da yapmışsıniz ve olay bitmiş. Erkek arkadaşıniz vahim derecede takıntılı ve enteresan bir tip?Bu tehlike demektir.
Ailene söylese ne olacak? Ileri derecede bir şeyler yasadinizda tehdit ediyorsa bilemem.

Is yerine gelse ne olacak? Kavga cikartip ortalığı ayağa mı kaldiracak, rezil mi edecek? Diyelim ki yaptı kendi ayıbı, kendi terbiyesizligidir.

Eğer olay anlattiginiz kadarsa, boğulacak, ben bittim diyecek kadar vahim bir durum ben göremedim. Evli olursunuz, çocuğunuz olur, hayatınız alt üst olacaktir bu denli cikmaza girmenizi anlarim da, bu durumda kendinizi böyle bir kaosa hapsetmeniz sadece kendinize eziyet ve karsidakine prim vermekten başka bir sey degil.

Net tavrinizi koyun; evet bilerek yaptım, senden başka türlü ayrilamiyordum bu durumu kullandim deyin( saniyorum biraz da öyle nir durum var zaten) Halen sizi bırakmayıp manevi işkenceye devam ederse anlayin ki, gurursuz, psikopat eğilimli, arızalı biri. Oyle ise de legal ya da illegal gereğini yaparsiniz.

Son düzenleme:
Sen birak onu bence.. bu sekil ikinizede zor hayat.. herkes kendi yoluna gitsin.. ilk aldatilan degil sonda olmiycak

Eslerbile bi sure ilgi gormeyince baskasina gidebiliyor.. sadakat guzel birsey ama herkes beceremior yazikki

Canım ayrıl, korkma ailene kendin anlat eğer bir şeyler yaşadıysan seni sindirmesine izin verme

O güven bi kere sarsıldı asla toplayamazsın. Ayrılmak en iyisi gibi...

Bence hemen ayrıl böyle hayat geçmez şuan o seni böyle cezalandırıyor ama ilersinde daha kötü olacak nankörsün diyor sana yakında senin haklı olarak yapacagın yapmak istediğin birsey olsada hiç bişeye hakkın olmayacak bu artarak devam edecek hatta senden ayrılacagını bile sanmıyorum sen ayrılsan bunu başka biri var diye yorumlayacak hakaret küfür tehdit bile edebilir büyük takıntı yapmış kontrol manyagı bi tip

Benim esim daha nisanliyken bir kere hesap sormaya kalkti neymis is yerinde ben neden mesajina gec cevap vermisim de neden 5 dakika gec cikmisim.
Inanirmisin anlatmaya calistim anlamak istemedi bende ayrildim telefonumu kapattim
Aksam teyzeme mesaj yazmis ben isten sonra gelicem zarifinci kapiya cikabilir mi diye
Özür diledi benden ve o gün bu gün hic öyle bir sey yapmadi cok sükür.

Pardon ama "onu severken ..." Okumayi orda durdurdum...Sevseydiniz yapmazdiniz basta kendinize sonra ne yazikki sozde sevdiginiz sevgilinize buyuk saygisizlik

Y
Yapacak birşey yok. Olan olmuş herkes hata yapabilir.Bu kadar kötülüğe gerek yok ayrıl bence demesi kolay biliyorum ama ayrıl bence.Artık iyice çıldırmış resmen bir şey falan yapar aman

Bence de yolun başındayken dön. İleride çok daha fazlası olur eksiği olmaz buna emin ol.

taviz tavizi doğurur! siz ne yapmışsınız öyle! o kadar kontrol etmesine müsaade etmeyin. işine gelirse diyin. ayrılın gitsin. zihnen, kalben siz onunla değilsiniz artık. cinnet getirmek mi istiyorsunuz karşılıklı ?

Evet bunun karşılığı bu maalesef sevgilinizi çok iyi anlıyorum. O güven gittikten sonra bir daha asla gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…