Sevgilimi aldattim. Boguluyorum.

bir soz vardir,
" güven ruh gibidir, insandan bir gittimi bir daha geri dönmez "
Bu yuzden ayril bence, yada yok ayrilmam diyorsan oyle buyuk zorlu bir çaba bekliyor seni.
Ve sunuda soylemek zorundayim, aldatmak sadece fiziksel değildir. Yani aldatmışsın kardeşim iki kere iki dört eder.
Fakat bunun farkında olman ve pişman olmanda güzel.
Bunu soyluyorum cunku maalesef bazi tipler yaptigin seyi basit gorebilir. Fakat basit degil ve dupeduz aldatmaktir bu. Hatayi inkar etmektense kabul edip yuzlesmek daha erdemlidir.

Evet diyorum ki hataliyim. Adamin ilgisi hosuma gitti ve ben bunu ona soyleyemedim.
Ama siz benim ne yasadigimi bilmeden bana oyle seyler dediniz ki.
Sonradan dedigim arada zaman yok. Dun mesajlastiysam bugun ogrenmesini engellemiyorum. Oyle uzun bir flortte degil. Anlatabiliyor muyum, bana gore onemli olan sure, tarz,fiziksel olup olmadigi degil ama ben her seyini bedelini her gun zaten oduyorum. Siz beni tanimadan nasil cepte tuttun diyorsunuz. Nasil bu kadar yargiliyorsunuz? Ne kadar hakaret ettiginizin farkinda misiniz ?
Karaktersiz,les karakterler. Ben size diyorum ki evet aldattim evet cok uzgunum ama bu size bana karaktersiz deme hakkini vermiyor.

Ya bazı insanlari da anlamiyorum. Tamam hata yapmış ve ayrilmislar. E sonra geri dönmek isteyen adam olmus? Madem bunu kaldiramiyordu, dönmeseydi. Konu sahibi hata yapti diye bu yaşadığı seye mustahak demekle, aldattigi icin fiziksel siddete ugrayan kadina mustahak demek ayni sey. Aldatildiginda bunu affedemiyorsan ayrılırsın bu kadar basit. Bunun nankorlukle filan bir ilgisi yok. Bunu yasamak zorunda degilsiniz. Iskence resmen. Tamam bir seyler olmus bitmis. Eskiye dönülmeyecegi belli. Minnet duygusuyla iliski mi yürütülür? Ayrılın gitsin. Hem kendinize hem de ona iskence bu. Degismez. Guveni zamanla yerine de gelmez. Guveni boyle manyak gibi kontrol ederek de kazanamaz zaten. Guveni sarsilmis insan, eskiyi unutmak istiyorsa hicbir sey sormaz, o konuyu acmaz ama hata yapan da soru sormasina sebebiyet vermez. Zamanla da unutrsun ya da unutamazsin. Ama boyle hic unutamazsin.

Ben de sadece fiziksle oldugunu dusunmuyorum. Sevgilimin oldugunu soylememem dr dahil aldatmaktir bu.
Kendimi kandirmiyorum. Ve pisman olmadan gecirdigim bir gun yok. Sevgilimi kaybettigim icin degil boyle bir durumu kendime yasattigim ve soktugum icin.
Guveni kalmadi, hakli. Yalvariyorum ayrilmak icin bitirmiyor. Sanirim bu onun intikam sekli..

Ay bir de tehdit ediyormuş. Inanamiyorum ya. Yaptığınızin anneniz ve babaniz nazarinda hicbir onemi olmayacak korkmayin. Onlar anne baba. Hata yapmissin derler de sevgilinizi aldatmış olmaniz umurlarinda bile olmaz. Ama tehdit ediliyor olmanız cok umurlarinda olur. Onlara her seyi anlatin ve buna boyun egmeyin. Hata yapinca her sey bize mustahak falan olmuyor.

ya ben kime ne anlatıyorum ki ya gerçekten anlamıyorsunuz daha fazla uğraşmayacağım evet karakter yok buraya gelip ben böyle böyle aldatıldım deseniz hepimiz o erkeğe lanet okuruz sen dahil kadın hemcinsimiz olduğun için ayrıcalığın yok benim gözümde aldatmak karakter meselesi karaktersiz insanlar yapar lafımın arkasındayım ben sizi yoldan çevirip size karaktersiz demiyorum aldatılan bütün insanlar adına diyorum lütfen alıntı yapmayın

Ben sizi tebrik ediyorum, cidden erdemli davraniyorsunuz. Ve Siz pişmansanız bize laf dusmez, Allah ile aranizda bisey.
İmkanı varsa ayrilin, zira olay hastalikli bir seye donusmus durumda. Oteki turlu isiniz cok zor.
Allah yardimciniz olsun.

arkadaşınıza söyleyin msj silinebiliyor bunu da siz biliyorsunuz.
arayanı yazışmaları siler ona da temiz bir sayfa paylaşırsınız siz bunuda söyleyin cezanızı arttırsın.
sanki sözleşmeniz var ayrıl adamdan seni kullanıyor şuanda seni pişman ettirip ayrılacak intikam alıyor sizden.

Asil ben kime ne anlatiyorum ki insanlari futursuzca yargilayarak ayni kefeyi koyup hakaret eden bir insana.
Siz benim aldatmama igrenc diyebilirsiniz , tiksindirici bulabilirsiniz ama bana karaktersiz diyemezsiniz. Cunku ben karakterim oldugu icin pismanlik duyuyorum. Onu yitirmedim evet cok hata yaptim ama bi yerden tutunuyorum.
Siz bana hem sevgilinizi hem onu cepte tuttunuz dediniz. Tamam boyle dusunulur diye size bunun boyle olmadigini acikladim hala dalga gecer gibi siz boylesiniz diye yargiliyorsunuz ?

Lutfen alintilamami istemiyorsaniz yazmayin. Zira dilediginizce bana karaktersiz diyebildiginiz bu yerde benim de bunun karsiliginda size soyleyecek iki cifr lafim oluyor.

Inanin hic bisey silmiyorum.
Cunku ben kalpten pismanim. Saklayacak bir seyim yok ama yapmak istesem bu kadar baskiya ragmen yapaz miyim
Intikam aliyor beni bitirdi tuketti
Ayrilmiyor da ben de ayrilamiyorum korkumdan

Cok tesekkur ederim.
Cok pismanim. Allah affetsin beni ne kadar zor.
Ayrilmak istiyorum. Bitsin bu eziyet istiyorum

Cok tesekkur ederim.
Simdiye kadar oyle katlandim ama simdi katlanamiyorum.
Hic iyi degilim. Annem babama kendim anlatacagim ama korkum baska seyler soylemesi.

Bu sizin 3. üyeliğiniz olabilir mi? Başka bir konuya benzettim de 2. üyelikle açılmıştı. Merak ettim.

Inanin hic bisey silmiyorum.
Cunku ben kalpten pismanim. Saklayacak bir seyim yok ama yapmak istesem bu kadar baskiya ragmen yapaz miyim
Intikam aliyor beni bitirdi tuketti
Ayrilmiyor da ben de ayrilamiyorum korkumdan
son kez bu yoldan size fayda yok.
vazgeçin yapacakları nelerse hepsini yapsın ama bunu ona yapmaya sizin
sizede bunları yapmaya onun hakkı yok.
yazık ki saygısız seviyesiz insanlara dönüşüyorsunuz.
hattınızı degiştirin uzaklaşın görmeyin duymayın gitsin hayatınızdan

Keske. Ya ben nasil pismanim size anlatamam. Keske birakip gitseydim her seyi. Cok uzgunum.
Affetmedi her gun cehennemi yasatiyor.
Ayrılacaksın en iyisi bu olur çünkü hep şüpheyle sürecek onun hayatı ve sen hep mahçup olacaksın ona karşı
Olan olmuş artık ama böylelikle sadakati öğrenmiş oldun
Çok kıymetli birşey birdaha yapacağını sanmıyorum zaten dersini almış görünüyorsun
En iyisi ayrılmak

Gidin suç duyurusunda bulunun.
Uzaklaştırma falan çıkarın. Yaklaşamasın size.
Böyle saçmalık mı olur?
Aldattıysan aldattın yahu. Hayatını onun yoluna adamak zorunda mısın?
En baştan hatayı tekrar başlayarak yapmışsınız...

Dua edin de hayatına birileri girsin. En azından başka birinden falan hoşlansın.

Aldatmanız yanlış .yinede suan içinde bulundugunuz duruma üzüldüm.bogulmamak mümkün degil.sevgiliniz sizden bu sekilde intikam alıyor.normal insan davranısı degil.umarım yakanızı kurtarırsınız bu insandan.siz zaten hatanızın farkındasınız oda magdurdu o sekilde kalsaydı.suan durumu cok cirkinleştirmiş.ailenize bahsetseniz de bunla tehdit edemese en dogrusu olcak gbi geldi.iş yerinize gelip orda ileri geri konusurmu acaba ayrılırsanız.ne yapacagı belli dgl gbi duruyor

Yahu ne tuhaf insanlarsınız ne meraklısınız yargilamaya.
Her şey insanlar için hata yapmakta öyle aldatmış konu sahibi hatalıyım da diyor zaten ee daha ne ?
Sensiz olmuyor deyip geri dönen de karşı taraf ayrıca konu sahibi yalvarmamış bana dön diye.

Konu sahibi bu adamda yakanı kurtar bela olacak başına bak demedi deme.
Elinde sana karşı kullanacağı koz var mı bunu hazmedemedi muhtemelen senden intikam alacak en beklemediğin zamanda.
Bence hayatına girmesine musade etme daha fazla o bitirmiyorsa sen bitir engelle her yerden değiştir sosyal medya şifrelerini de gerekirse kapat.

Her ne yapmış olursan ol kimsenin sana böyle davranmaya hakkı yok ayrılır olur biter kim oluyor ki o ?

Cok tesekkur ederim.

Cok tesekkur ederim.
İnan tavsiye vermek zor. Dedigim gibi güven ruh misali, gittimi geri donmuyor.
Sevgilinide suçlayamiyorum cunku ortada kul hakkıda var. Ve ihanet dedigimiz sey oyle lanet biseyki insani insanliktan boyle çıkarır, ayni sevgilinize olan gibi.
Tek care ayrilmak. sığın Allah'a gerisini O halleder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…