- 15 Nisan 2017
- 215
- 377
- 33
- 30
- Konu Sahibi uzgunkurabiye
-
Seni tehdit mi ediyor?Bu bir iliski bile degil. Birakmiyor.
Nasil ayrilacagimi bilmiyorum. Aileme isime kadar gelip govde gosterisi yapiyor.
bende zaten aldattın mı aldatmadın mi bunun tartışmasını yapmıyorum eğer ben bu gün biriyle flört ediyo ve sevgilimden ayrılmıyorsam sevgilimi cepte tutuyorumdur bunun başka açıklaması yok al açık bir platform sor herkese var mı diye? Sonradan öğrenmesini engellemedim diyorsun demekki vicdan yapmışsın sırf bunu yaptın diye onu cepte gördüğün gerçeği değişmiyor bu adam kalsın benim sevgilim ama ilgi de istiyorum o zaman flörte karşılık vereyim olay bu işte
bir soz vardir,
" güven ruh gibidir, insandan bir gittimi bir daha geri dönmez "
Bu yuzden ayril bence, yada yok ayrilmam diyorsan oyle buyuk zorlu bir çaba bekliyor seni.
Ve sunuda soylemek zorundayim, aldatmak sadece fiziksel değildir. Yani aldatmışsın kardeşim iki kere iki dört eder.
Fakat bunun farkında olman ve pişman olmanda güzel.
Bunu soyluyorum cunku maalesef bazi tipler yaptigin seyi basit gorebilir. Fakat basit degil ve dupeduz aldatmaktir bu. Hatayi inkar etmektense kabul edip yuzlesmek daha erdemlidir.
ya ben kime ne anlatıyorum ki ya gerçekten anlamıyorsunuz daha fazla uğraşmayacağım evet karakter yok buraya gelip ben böyle böyle aldatıldım deseniz hepimiz o erkeğe lanet okuruz sen dahil kadın hemcinsimiz olduğun için ayrıcalığın yok benim gözümde aldatmak karakter meselesi karaktersiz insanlar yapar lafımın arkasındayım ben sizi yoldan çevirip size karaktersiz demiyorum aldatılan bütün insanlar adına diyorum lütfen alıntı yapmayınEvet diyorum ki hataliyim. Adamin ilgisi hosuma gitti ve ben bunu ona soyleyemedim.
Ama siz benim ne yasadigimi bilmeden bana oyle seyler dediniz ki.
Sonradan dedigim arada zaman yok. Dun mesajlastiysam bugun ogrenmesini engellemiyorum. Oyle uzun bir flortte degil. Anlatabiliyor muyum, bana gore onemli olan sure, tarz,fiziksel olup olmadigi degil ama ben her seyini bedelini her gun zaten oduyorum. Siz beni tanimadan nasil cepte tuttun diyorsunuz. Nasil bu kadar yargiliyorsunuz? Ne kadar hakaret ettiginizin farkinda misiniz ?
Karaktersiz,les karakterler. Ben size diyorum ki evet aldattim evet cok uzgunum ama bu size bana karaktersiz deme hakkini vermiyor.
Ben sizi tebrik ediyorum, cidden erdemli davraniyorsunuz. Ve Siz pişmansanız bize laf dusmez, Allah ile aranizda bisey.Ben de sadece fiziksle oldugunu dusunmuyorum. Sevgilimin oldugunu soylememem dr dahil aldatmaktir bu.
Kendimi kandirmiyorum. Ve pisman olmadan gecirdigim bir gun yok. Sevgilimi kaybettigim icin degil boyle bir durumu kendime yasattigim ve soktugum icin.
Guveni kalmadi, hakli. Yalvariyorum ayrilmak icin bitirmiyor. Sanirim bu onun intikam sekli..
ya ben kime ne anlatıyorum ki ya gerçekten anlamıyorsunuz daha fazla uğraşmayacağım evet karakter yok buraya gelip ben böyle böyle aldatıldım deseniz hepimiz o erkeğe lanet okuruz sen dahil kadın hemcinsimiz olduğun için ayrıcalığın yok benim gözümde aldatmak karakter meselesi karaktersiz insanlar yapar lafımın arkasındayım ben sizi yoldan çevirip size karaktersiz demiyorum aldatılan bütün insanlar adına diyorum lütfen alıntı yapmayın
arkadaşınıza söyleyin msj silinebiliyor bunu da siz biliyorsunuz.
arayanı yazışmaları siler ona da temiz bir sayfa paylaşırsınız siz bunuda söyleyin cezanızı arttırsın.
sanki sözleşmeniz var ayrıl adamdan seni kullanıyor şuanda seni pişman ettirip ayrılacak intikam alıyor sizden.
Ben sizi tebrik ediyorum, cidden erdemli davraniyorsunuz. Ve Siz pişmansanız bize laf dusmez, Allah ile aranizda bisey.
İmkanı varsa ayrilin, zira olay hastalikli bir seye donusmus durumda. Oteki turlu isiniz cok zor.
Allah yardimciniz olsun.
Ay bir de tehdit ediyormuş. Inanamiyorum ya. Yaptığınızin anneniz ve babaniz nazarinda hicbir onemi olmayacak korkmayin. Onlar anne baba. Hata yapmissin derler de sevgilinizi aldatmış olmaniz umurlarinda bile olmaz. Ama tehdit ediliyor olmanız cok umurlarinda olur. Onlara her seyi anlatin ve buna boyun egmeyin. Hata yapinca her sey bize mustahak falan olmuyor.
son kez bu yoldan size fayda yok.Inanin hic bisey silmiyorum.
Cunku ben kalpten pismanim. Saklayacak bir seyim yok ama yapmak istesem bu kadar baskiya ragmen yapaz miyim
Intikam aliyor beni bitirdi tuketti
Ayrilmiyor da ben de ayrilamiyorum korkumdan
Ayrılacaksın en iyisi bu olur çünkü hep şüpheyle sürecek onun hayatı ve sen hep mahçup olacaksın ona karşıKeske. Ya ben nasil pismanim size anlatamam. Keske birakip gitseydim her seyi. Cok uzgunum.
Affetmedi her gun cehennemi yasatiyor.
Cok tesekkur ederim.
Cok pismanim. Allah affetsin beni ne kadar zor.
Ayrilmak istiyorum. Bitsin bu eziyet istiyorum
İnan tavsiye vermek zor. Dedigim gibi güven ruh misali, gittimi geri donmuyor.Cok tesekkur ederim.
Cok pismanim. Allah affetsin beni ne kadar zor.
Ayrilmak istiyorum. Bitsin bu eziyet istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?