• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi Dövdüm

canlıya şiddete hayır'' oh iyi olmuş vs denilmiş ne acı,evet binlerce kadın şiddet mağduru ama onları mağdur eden bu çocuk değil ne bu öfke??hepimiz biliyoruz ki '' eğer karşılık verseydi'' çok feci şeyler olurdu,nasıl bir annesi var bilemem ama hiçbir koşulda bayana el kalkmayacağını oğluna öğretmiş bir anne olduğu aşikar ;)

Konuyu takip ediyorum, hic bu acidan dusunmemistim. Konu sahibi, bence annesine sayacagina git kadina tesekkurlerini ilet ve minnet duy, dua et. Zira baskasi olsa senin agzinin burnunun yerini degistirirdi. Kolay mi oyle sudan sebepten tekme tokat dalmak birine... Kadinin sayesinde cocuk sana dokunmamis bile, tabii mayasinda da varmis.

Cocuga acidim ben sanki bütün siddet gören kadinlar onun yüzünden siddet görmüs. siddete hic bir zaman da aferim diyem, isterse dünyanin en anneci insani olsun, ayril o zaman dövmekde ne demek oluyor :19:
acil yardim almalisiniz.

simdi burda gelinler kötü kvden sikayet edip duruyorlar, kimbilir arada ne masum kvlerde gelinleri tarafindan bi güzel eziliyordur, samanyolunda cikiyorlar ya aynen öyle

ilk etapta INSAN olmayi ögrenelim!!
gerisi gelir zaten..

Bu nasıl bi mantık yahu şoka girdim sabah sabah asabım bozuldu. Bir insana tokat atma, kaburgasina tekme atma, vurma hakkını kendinde nasıl bulabilirsin? Kendini ne saniyorsun? Bu arada aferin iyi olmuş diyenlere de pes diyorum. Şiddet bu yahu kadina, erkeğe, çocuğa uygulanmış ne fark eder. Fevri bi insanim bahanesiyle ilerde çocuğunu da mı doveceksin?
Kayinvalide adayını begenmediysen bırak o zaman kadının oğlunu. Nikahli kocan değil çok kolay olur ayrilman.
Bu arada herkes erkek arkadaşı tebrik etmiş ama ben farklı baktım olaya. Elbette bu şiddete karşılık vermemesi takdir edilecek bi davranış ama kendisini resmen döven bi kızla ertesi gün barışması bana hiç normal gelmedi. Aklı başında psikolojisi düzgün bi insan kendisine bunları yapan birinin bir daha yüzüne bakmamali bence.

Bende dövmüştüm. Herkesin icinde hem de. Utanç verici ötesi birsey bir kadın icin bu konuda hem fikirim.
Ama o zamanlarımı hatırlıyorum da oyle kotuydum ki psikolojik olarak. Onun sayesinde bunları yasıyorum bana nasıl boyle yapar diye çıldırmış bir haldeydim.
Benim karşımdaki kisi de karşılık vermedi. Iliskimiz devamda etti o zamanlar. Bir gün yine sınır krizinde bu sefer arabasının on camına elimde ki cam meşrubat şişesini patlattım. O zaman bile arabadan indirmedi. Küfür etmedi.
Zaten en buyuk sorunumuz yaşadıklarımı rahatça karşılamasıydi. Surekli rahat sekilde davranması bilerek gözümün icine bakarak yapma dediklerimi yapmasiydi.
Kızlar yazmış ya hani "karşılık vermemiş terbiyeliymis" diye. Ama ben biliyorum karşılık verse bu kadar canımı yakacak seyler yapmasa daha iyiydi diyorum. En azından kestirip atardim bitiş noktası olurdu diyorum.
Sonrasında ayrıldık. Ama hala yazar hala eder. Onun yaşattıkları yuzunden hala geleceğe dair korkularım var hala atlatamadigim seyler var ve yarası kapanmayacak maddi manevi cok acım mevcut.
Karşılık vermedi. Dövdüm. Ne savunuyorum ne helal diyorum kendime. Iyi halt ettin kızım diyorum. Dövdüm yine kendime ettim cunku.
Terbiyeliymis bilmemneymis karşılık vermemişmiş bırak bunları. Sen o hale yalnız gelmedin. Sanmıyorum normal hayatında boyle eğilimler gösterdiğini. Her insanın biriktirip patlama noktası baska oluyor. Demem su ki canını bu kadar acıtan kişiyi bence hayatında fazla tutma.

Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan... :(
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim..... :(

öncelikle erkek arkadaşını beyefendiliğinden dolayı tebrik ediyorum sen ne yapmalısın? bence bi hastaneye yatıp tedavi olmalısın

Hic hos olmamis bu yaptiginiz,bence ozurdileyin ve bidaha asla boyle birsey yapmayin.eger cekemiyorsaniz da ayrilirsiniz.ustelik aldatma vb icin degil de annesi yuzunden mi??siddet siddettir ve bir insana yakismaz.

eğer olur da evlenirseniz, sen dövdüğünde annesine çeker gider... :27: (annesine düşkün demişsin ya)

bu tür davranışlar telafisi mümkün olmayan yaralar açar dikkat et, bence ilişkinizi annesi değil sen bitireceksin...

tabi önce saygı bitecek...

Son düzenleme:
bence tedavi olmalısın.hiç hoş olmayan tavırlar.sen bir bayansan tekme tokat nedir yaaa?bir yaşıma daha girdim.o çocukta sende ne buluyor anlamış değilim?en neticesi o bir erkekse bir bayan tarafından şiddete mağruz kalması ve buna tepki göstermeden birgün sonra buluşmak istemesi bence saçma.yoksa senin bilinç altında böyle bir kişilik varda hayali şeylermi anlatıyorsun bize?hiçbir erkek buna izin vermeeeeeeezzzz.

Daha önce hiç böyle olmamıştım....
Aslında benim tek hassas noktam onun annesi.
Konularımdan da bilirsiniz belki, annesi çocuğuna çok düşkün bir kadın...
Sevgilim tek çocuk, bana ''annemle iyi geçinmek zorundasın'' dedi...
Ben mi? dedim.
Evet dedi o çok iyi biri, seni de çok seviyor, laf söyleme bi daha dedi.
Ben tabii çıldırdım, benim onun annesiyle iyi geçinmek gibi bi zorunluluğum yok.....
Erkek arkadaşımın da ana kuzusu olduğu ortaya çıktı artık, daha önce kendini belli etmemişti....
bunu dedi ve dayak yedi sizden.hemde dışarda,insanların içinde.
ayrıca iyi yapmışsın diyenler bir tokat yediğinde konu sahiplerine şiddet olmaz,ayrıl ,deyip sayıp döküyorlardı. noldu. çifte standartamı girdiniz.
valla o çocuk sizle nasıl barışmış ve devam etmiş anlayamıyorum. kendine saygısı kalmamış demek

yahu kadıncağız oğlunun müstakbel gelin adayının yanında biraz şımarmak nazlanmak istemiş hepsi bu. kadının hanımefendiliğine yakışır mı tekme tokat dalmak?? ne farkımız kalır o zaman şiddet yanlısı psikopat erkeklerden?? varsın şımarsın biraz aman canım oğlum desin, hayır ne olur yani :ssz:

Son düzenleme:
Güzel bakan,güzel görür.Sen kayınvalidene kötü elektrik veriyorsun,ondan sana canım cicimli davrnamasını bekliyorsun.Yani şimdi,senin yanında oğluna canım oğlum dediği için,sana gelmeseydin kızım dediği için mi kötü.Belki sen farkında olmadan bir kaç kez kötü bir elektirkle midem bulandı demişsindir.O da sonunda gelmeseydin demiştir.Hep birşeyleri karşı taraftan bekliyorsunuz.Sebep her ne olursa olsun,eşim,kocam diyeceğin insana el kaldıracak kadar kendini kaybetmek ne demek.Ana avrat sövdü mü;namusuna dil mi uzattı ne yaptı bu kadar kontrolden çıktın.Valla sokak ortasında kendisine bu derece aşağılayıcı hareketlerde bulunan erkeğinde hala o kızla evlenmeyi düşünüyor olması,hala görüşüyor olması da bu hareketlere daha çok maruz kalır anlamına gelir.Tepesine çıkarmak deriz biz buna.Annesini sevmek zorunda değilsin,ama evet iyi geçinmek zorundasın.Bu da mesafeli ve saygılı olmayla olur.Hır gür,eşini dolayısıyla evliliğini mutsuz eder.Annesi ya,annesi.Senin annen yok mu.Senin annenle sevgi ölçütün farklıdır onların ki farklıdır.Zaten kız anneleriyle erkek anneleri farklıdır.
Annesiyle ilgili bu derece sıkıntıların varsa ayrılmalısın.Nihayetinde onun annesi.

şimdi cadı kaynana diyeceğim,ortada kaynana durumu yok:31:

neyse sevgilinin annesi cadı,nasıl senin yanında oğlum da oğlum canım oğlum der,ne hakla annesi günde 3 sefer arar.en fecisi de sevgilin annesini sana karşı nasıl korur,yazık çok yazık o sevgiliye,hemen hemen ayrıl.ne haddine anasını savunmak:52:

ayrıca sevgilim ailesinden çok farklı diyorsun ama asıl bunda yanılırsın,armut dibine düşer eninde sonunda özüne döner:51:

Ben eşime şakayla bile azcıcık vursam içim acıyor, nasıl hem sevip hem bunu yapabiliyosunuz ? Ben hiç hoşlanmıyorum böyle davranışlardan, bayan biraz naif biraz kırılgan olmalı. Böyle kro'ca hareketlerde bulunmamalı :20: Sevgilinizin sabrınada hayran kaldım, yerinde olsam dayanamazdım sanıyorum bırakın sizinle barışmayı yüzünüzü dahi görmek istemezdim. Madem pişmansınız bundan sonra bu davranışınızı telafi edin derim. Hoş değil ne adap olarak ne de başka hiç bir yönden savunulacak tarafı yok.

Şiddeti ne bir erkeğe ne bir kadına yakıştıramam.
Erkek kadını dövünce ne düşünüyorsam,kadın erkeği dövünce sadece hemcinsim diye "bravo" diyemem.
Hiç bir canlı şiddeti hak etmiyor.

annesi hassas noktanız mı ilginç. annesini savunacak tabi ki annesi diyoruz canı, kanı yıllarca besleyip büyütmüş, üstelik evli bile değilsiniz.
sevgilinize birşey olsa siz bir yıl, annesi bir ömür ağlar.

Back
X