• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi Dövdüm

Ha ayrıca yeni okudum.
Sevgilinizin dediği gibi ; "annesiyle iyi geçinmek zorundasınız"
Çünkü o eşinizin annesi olacak. Ve bence kadım erkek fark etmez. Kimse kayınvalidesini sevmese de eşinin hatrına iyi geçinmek zorundadır.

canım,namus nedeniyle yada anne baba oldu diye, hiç kimse kimseye şiddet uygulamasın.
kadın adamı aldattıysa yol verir gider. namus diye dayak atılmaz. şiddetin her türlüsü yanlıştır. ebeveynlerinde çocuklarına şiddet uygulaması yanlış.

Yok yok onu demedim Oky'm.
Anne babanın çocuğuna uyguladığı şiddet değil ana baba derken dediğim. Sevgilim anne babama ağır bi laf söylerse ya da herhangi biri ben ona iki tane çakarım .
Namus derken de biri namusuma iftira atarsa nerdeyse bulurum direk kafa atarım valla :1:
Onu demek istedim. Yani anladığını kastetmedim :16:

Sevdiğiniz kişi gerçekten "ADAM" sıfatı taşıyan biriymiş..
Böyle birini bulmuşken kaybetmek istemiyorsanız lütfen "öfke kontrolü" konusunda destek alın.
Anlaşamadığınız ve hem fikir olmadığınız durumlarda tepkinizi şiddetle değil düzgün ve kontrollü bir tartışma ile göstermelisiniz.

Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan... :(
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim..... :(
. Ell kaldirmicak kadar asil bi sevgiliniz varmis ben olsamm yuzune bile bakmaya cesaret edemezdimm ... Annesiyyle iyi gecinmeye bakin , Bi sure sessiz kalin yaptiginizin hata oldugunu her firsatta dile getirin eger annesinden sikayetciyseniz orta yolu bulmasini isteyin ondan.. uzmandan yardim almayi denemelisiniz mutlaka ..

Son düzenleme:
''Ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam'' adammış dövdüğünüz kişi haberiniz yok... :ssz: Başkası olsa sizi saçınızdan sürükler :4: Bence hiç değilse bir özrü hak etmiştir...

Hiç Pişman Olmayın Bence Hatta Sevinmelisiniz Rahatlayın Gevşeyin Relax :9: Hep Adamlar Bizi Dövecek Değil Ya

İnsallah bu ilk ve son siddet olayinizdir ve öylede kalir, ama eger zaten bana el kaldirmiyor deyip her seferinde bu denli krndinizi kaybederseniz, emin olun karsinizdakide nekadar sabirli ve adam gibi adam olsada bigün sabri tasar ve kaldirmam dedigi el fena sekilde kalkar...
Bu arada unutmayin anasi olmasaydi sevgilinizde olmazdi, daha simdiden kayinvalideyi cekemiyorsaniz iliskinizi bi gözden gecirin bence...

çok üzüldüm.. ne kadar yüz göz olunmuş ilişkide.. insanların içinde ne kadar aşağılayıcı bişey yaşatmışsın sevgiline..
onun sana karşılık vermemesi gerçekten düzgün bi davranış ama ertesi gün bişey olmamış gibi devam etmesi de bi o kadar saçma
bunu normal karşılamış gibi.. insan içinde kız arkadaşından dayak yicek ve ertesi gün bişi olmamış gibi devam edicek
şiddetin asla bahanesi olmaz.. kadına erkeğe çocuğa hayvana hiç bi geçerli sebebi bulunmaz..
madem annesini sevmiyon madem adamın ana kuzusu olduğunu düşünüyon ayrıl o zaman..
ya olduğu gibi kabul edeceksin adamı ya da ayrılacaksın..
eşime yanlışlıkla kolum çarpıyo içim gidiyo canı yandı diye
bu adamı sevdiğinden emin misin? insan sevdiğinin canını yakmaya kıyamaz ya hani..

Sevgilin böyle bir saygısızlık karşısında hala seninle görüşmeye devam ediyorsa, ondan da bir şey beklememek lazım.
İnsanda biraz gurur olur. Ne erkekler var, hayret ediyor insan. :ssz:

Son düzenleme:
birgün siz annenizi savundunuz diye dayak yersiniz ödeşirsiniz... üstelik erkek eli daha ağırdır ağır darbeler alırsınız...
annenizi savunursunuz bir tokat yersiniz susmazsınız tekrar bir tokat yersiniz yerden kalkmak istersiniz kaburgalarınıza vurur kollarınızı cimdikler ve kafanıza vurur.
sonra çok pişman olur ama elden ne gelir...
siz ise hiç bir tepki veremezsiniz tek diyeceğiniz şey erkek kuvvetiyle başa çıkamıyorum olur...
ardından bir çok kere daha vurur size çığrından çıkmıştır artık çünkü kendi annenizi savunmanız onu delirtiyordur...

bilmem anlatabildim mi..

önemli olan sevgilinizi dövmeniz değil, öfkelendiğinizde şiddet göstermeniz.
tedavi olmanız gerekir.
öncelikle öfkeyle ilgili kitaplar tespit ederek, kendi üzerinizde çalışmanızı öneririm.
etkili olmazsa uzmana başvurabilirsiniz.

Öncelikle bir kadının bir erkeği dövmesine sevindim diyebilirim.
Ama ne olursa olsun şu da var ki, şiddete başvuran insan aciz insandır. Kendisini konuşarak anlatabilse şiddete başvurmayacak, ama düşünce gücü konuşmaya kendini anlatmaya yetmiyor bence bu insanların. Tedavi görseniz başta sizin için sonra da sizinle buna rağmen devam eden pısırık sevgiliniz için iyi olur.

Bu nasıl bir yaklaşım :O Sevgilinizi kutluyorum o durumdaki bir erkeğin bir şey yapmaması takdire şayan.. Nasıl kadına şiddet tiksindirici bir durumsa erkeğe şiddette aynı şey, hepimiz bireyiz ve kimse kimseyi dövme hakkına sahip değil-konu her ne olursa olsun- ki siz bir bayansınız , kesinlikle bayanlardan beklenmiyecek bir hareket, konuşup halletmek varken dövmek kaburgasına vurmak tokat atmak vs. nedir yahu ? İnsanlar konuşarak br şeyleri halledebilirler, hayvan değilsiniz. Ki erkek arkadaşınız sizin davranışınıza gayet asilce cevap vermiş tepki göstermeyerek , size saygısını koruyarak.Yazık. Biz de erkek arkadaşımla kavga ettiğimizde kolumuza falan çimdik atıyoruz böyle ama en fazla odur yani, ki bu bile olmamalı, çok yanlıs bir hareket.

-Sizi kınıyorum. Erkek arkadaşınızdan bir an önce özür dileyip kendinizi affettirmelisiniz.

Son düzenleme:
valla adama ben heeeeççç üzülmedim:ssz:
allah aşkına sanki kız her gün dayak yiyip canına tak etmişte sevgilisini dövmüş gibi adama hiç üzülmedim diyorsunuz anlamış değilim... bayanın yaptığı terbiyesizlikten başka bir şey değil şiddet görmeyen bir kadınla şiddet gören kadını bir tutamazsınız...iyi o zaman başka kadınlar şiddet görüyor diye bizde sevgililerimize eşlerimize kızdığımızda onları dövelim sövelim afferin bize...

acaba bu bayanı destekleyenler, adama karaktersiz pısırık diyenler
yarın bir gün kendi annelerini savundukları için dayak yerlerse, haklıydı hak ettim diyebilecekler mi çok merak ediyorum
burada sorun olan bu bayan. kayınvalidesini sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda
illa bir şeyleri desteklemek istiyorsanız şiddeti desteklemeyin bence..

Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan... :(
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim..... :(

Acil psikolojik destek alın:ssz:

Back
X