• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi Dövdüm

Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan... :(
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim..... :(

annesini neden savunmak zorunda kalıyor ?

allah aşkına sanki kız her gün dayak yiyip canına tak etmişte sevgilisini dövmüş gibi adama hiç üzülmedim diyorsunuz anlamış değilim... bayanın yaptığı terbiyesizlikten başka bir şey değil şiddet görmeyen bir kadınla şiddet gören kadını bir tutamazsınız...iyi o zaman başka kadınlar şiddet görüyor diye bizde sevgililerimize eşlerimize kızdığımızda onları dövelim sövelim afferin bize...

bayanın yaptığını savunmadım ama erkeğede üzülmedim :20:

Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan... :(
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....

Ben sevgilinin yerinde olsam senden arkama bakmadan kacardim. :20:

Çok güzel bir şarkı sözü vardı..

''Sapına kadar erkekte olsan kadına el kalkmaz.. '' diye..

Sevgilin, bu hareketlerini büyüklük yapıp alttan almış.Hele annesini savunuyor diye böyle yumruklar tekmeler vs atmanız çok yanlış..

Kendinize istemediğiniz davranışları neden karşı cinsinize veya hemcinsinize uygulayasınız ki ? anlamıyorum..

peki üzülmeme sebebiniz ne saygılı karşılık vermeyen bir erkek olması mı?

hayır değil burdaki bayan manyak değil ki durduk yere oyle bı davranışta bulunsun ya burda yapana değil yaptırana da bakmak lazım her şiddet eğilimi olmayan insan iyimi bu hayatta sankı? banane ben üzülmedim işte ama konu sahıbınıde desteklemedım:19:

hayır değil burdaki bayan manyak değil ki durduk yere oyle bı davranışta bulunsun ya burda yapana değil yaptırana da bakmak lazım her şiddet eğilimi olmayan insan iyimi bu hayatta sankı? banane ben üzülmedim işte ama konu sahıbınıde desteklemedım:19:

gerçi ertesi gün barışmışlar şaşıyorum valla:53:

konu sahibinin tüm açıklamalarını okumadım konu sahibine diyecek laf bulamıyorum zaten ama milletin içinde kendisini rezil eden sevgilisine birşey olmamış gibi dönen bir erkektende ne beklenir bilemiyorum

aaaa ne var bunda annesını savunduysa diyenleride zerre anlamıyorum sankı burda hergun okumuyoruz eşim ailesıne benı ezdırıyo pısırık kocam konularını:19:

Bence arkana bakmadan kaç o adamdan.
Bu adamdan sana koca falan olmaz.
Tepkileri hiç normal değil, söyleyin bi psikologa falan gitsin.

neden. şiddete hani karşıydık. hani hiçbir canlıya yapılmaması gerekiyordu.. yanii sadece erkek olduğu içinmi üzülmüyorsun. suçu sadece erkek olmasımı. yanlışsın.

suçu erkek olması değil oky konuya tam tersi yönden bak bide kızın annesı aynı davranışları yapsaydı kız gıdıp sevgılısıne annemle ıyı gecinmi derdi yoksa aılesıyle sevgılısı arasında orta yol mu bulmaya calısırdı?orta yol bulmaya calısırdı yanı ben erkeklerın bu tıp davranışlarına kızıyorum çok fazla annecı olmalarına hep ben hep ben demelerıne evet şiddete karşıyım ama erkeğe üzülmedim ve evet erkek olduğu için üzülmedim ama keşke dayak yemeseydide ilahi adaletten görseydi görecegini:19:

Ben bu konunun fake olduğunu düşünüyorum.
Ama eğer doğruysa bir psikolağa gitmenizi öneririm.
Kadın ya da erkek eğer bir insanın şiddet eğilimi varsa bu ciddi bir sorundur.

arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan... :(
sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
psikologa gitmen lazım
şiddet gerçekten çok yanlış
ki sadece annesini savunmuş
aldatsa falan demekki öldürceksinn

Öfke kontrolü diye bişey var, ama sizde yok gördüğüm kadarıyla :31:
Daha sevgilisiniz, annesini savunuyor diye ne olaylar çıkarıyosun. Evlendiğinde naparsın acep :31:
Ayrıca savunursa savunsun, ne bekliyosun ki. Bi erkekten annesini savunmamasını bekleyemezsin :51:

aaaa ne var bunda annesını savunduysa diyenleride zerre anlamıyorum sankı burda hergun okumuyoruz eşim ailesıne benı ezdırıyo pısırık kocam konularını:19:

tolincim ama bi de şöyle bak, daha sevgili bunlar :26:
Ben de annesine ezdirmemesi taraftarıyım erkeklerin eşlerini. Ama daha ortada fol yok yumurta yokken bu davranışları yapan, kendi kendine gelin güvey olan kızları da anlamıyorum :8: Sevgiliyken ben hiç eşimle anne baba mevzusu konuşmamıştım. Ne zaman iş ciddiye bindi o zaman tanıştım, o zaman tanıdım ailesini.

Şiddetin kime uygulandığı pek önemli değil benim için, şiddet şiddettir.

Davranışlarınızı çok yanlış buldum. Sakin olmayı öğrenmenizi öneririm.

Back
X