• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi Dövdüm

Konuya fake diyenler; diğer konularıma da bakabilirler....
Kaç yıldan beri bu siteye üyeyim, tanıyanlar tanır beni, kimseye bu konuda hesap verecek değilim...

Konuma gelince, herkes bir uzmandan yardım al demiş evet almayı düşünüyorum..
Her zaman böyle bir insan da değilim, tamam sinirliyim, fevriyim..
Ama sevgilim de benim tam tersimdir bu konuda. Çok aşırı sessiz ve sakin biri.
Ama hiçbir zaman böyle bir eğilime düşmedim ona karşı.
Ne konularda tartıştık, neler yaşadık...
Bizim tek sorunumuz annesi değil.
Birçok ayrı noktamız var (mezhep,aile yapısı,çevre baskısı vs.) biz bunlara rağmen ayrılmadık, bırakmadı beni, bırakmadık birbirmizi...
Sanırım tüm bu tekme tokat tüm bu birikmişliklerin bir yansımasıydı; ha kesinlikle tasvip etmiyorum ama kesinlikle...
Zaten ben de buraya oh olsun diye bir tavırla konu açmadım farkındaysanız.
Çok üzgünüm ve bugün özür diledim.
Artık tartışmayalım nolur, uzatmayalım bu konuyu dedi...
Evet, ilişkimizde çok büyük yaralar açtı bu durum ama ben de böyle davranmayacağıma dair söz verdim bugün ona, kendimi suçlu hissediyordum...
Hissediyorum hala da...
Üye olali 2 ay olmamis:27:

Seninle evlenme fikri vardıysa azıcık muhtemelen artık yok.
14 şubatta yaklaşıyo napıcaksın ben bilemedim ki:26:

Ben sizi çok iyi anlıyorum. hayat siyah ve beyazdan ibaret değil. Bazen kaldıramıyor insan. Ayrılamayıp olanı da kaldıramayınca bunlar oluyor. Adam olsun çileden çıkartmasın sizi. Yaptıgınız yanlış olabilir ama böyle sessiz sessiz kızı çileden çıkartıp da sonra bak ne arsız bi kız demekte yanlış. Kimse damarına basılmadan bunları yapmaz.

Tabi canım karısını öldürene kadar döven adamlarında nasıl damarına basmışlarsa artık çileden çıkmışlar demek ki.

Ben sizi çok iyi anlıyorum. hayat siyah ve beyazdan ibaret değil. Bazen kaldıramıyor insan. Ayrılamayıp olanı da kaldıramayınca bunlar oluyor. Adam olsun çileden çıkartmasın sizi. Yaptıgınız yanlış olabilir ama böyle sessiz sessiz kızı çileden çıkartıp da sonra bak ne arsız bi kız demekte yanlış. Kimse damarına basılmadan bunları yapmaz.

umarım birgün damarına basılan! bir erkeğin kurbanı olmazsın..

valla erkek mılletınden canım yandığı için birazda boyle yazıyorum sanırım ama napıyım uzulmedım yanı sızede hayırlı gunler efem:42:

Canınız yanmış olabilir tabi ki ama yinede bu başka bir insana kalbinizi kapatmanıza engel olmasın.

Canınız yanmış olabilir tabi ki ama yinede bu başka bir insana kalbinizi kapatmanıza engel olmasın.

valla sadece kalbımı değil kendımıde 2 senedir eve kapattım desem ınanırmısın bılmıyorum...:ssz: işte bu yuzden az da olsa konu sahıbıne hak verebılıyorum ...

Son düzenleme:
valla sadece kalbımı değil kendımıde 2 senedir eve kapattım desem ınanırmısın bılmıyorum...:ssz: işte bu yuzden az da olsa konu sahıbıne hak verebılıyorum ...

:50: kendiniz için doğru bişey yapmıyorsunuz.
Bu sizi daha tahammülsüz hayata karşı daha negatif biri yapar.
Kötü insanlar var evet ama iyi insanlarda var buna inanın ve kendinize daha fazla ezziyet etmekten vazgeçin :)

Bence de.
Sevgilisi çok sakin biri galiba
Ben olsam konu sahibini sevemem, şimdiden tokat cimcik atan bi kızla hayatımı birleştiremem

sevmeyi geçtim, insan can güvenliğinden emin olamaz ki..
anacığını savundu diye milletin içinde tekme tokat girişen 4 duvar arasında adamı lime lime doğrar valla.:53:

sevmeyi geçtim, insan can güvenliğinden emin olamaz ki..
anacığını savundu diye milletin içinde tekme tokat girişen 4 duvar arasında adamı lime lime doğrar valla.:53:

Şiddete karşıyım ama böylesine anladığı dilden konuşmak lazım diye ben olsam bi anda bende ona patlatır, sonra ayrılırdım

Şiddete karşıyım ama böylesine anladığı dilden konuşmak lazım diye ben olsam bi anda bende ona patlatır, sonra ayrılırdım

diğer şiddet içerikli konuya da yazdım. karşısındaki mazlum diye eziyorlar. sıkıysa maço birine kalksın o el ayak..
ama şimdi bu olaya rağmen devam edecek adama da ne denir ki:50::50:

Konuya fake diyenler; diğer konularıma da bakabilirler....
Kaç yıldan beri bu siteye üyeyim, tanıyanlar tanır beni, kimseye bu konuda hesap verecek değilim...

Konuma gelince, herkes bir uzmandan yardım al demiş evet almayı düşünüyorum..
Her zaman böyle bir insan da değilim, tamam sinirliyim, fevriyim..
Ama sevgilim de benim tam tersimdir bu konuda. Çok aşırı sessiz ve sakin biri.
Ama hiçbir zaman böyle bir eğilime düşmedim ona karşı.
Ne konularda tartıştık, neler yaşadık...
Bizim tek sorunumuz annesi değil.
Birçok ayrı noktamız var (mezhep,aile yapısı,çevre baskısı vs.) biz bunlara rağmen ayrılmadık, bırakmadı beni, bırakmadık birbirmizi...
Sanırım tüm bu tekme tokat tüm bu birikmişliklerin bir yansımasıydı; ha kesinlikle tasvip etmiyorum ama kesinlikle...
Zaten ben de buraya oh olsun diye bir tavırla konu açmadım farkındaysanız.
Çok üzgünüm ve bugün özür diledim.
Artık tartışmayalım nolur, uzatmayalım bu konuyu dedi...
Evet, ilişkimizde çok büyük yaralar açtı bu durum ama ben de böyle davranmayacağıma dair söz verdim bugün ona, kendimi suçlu hissediyordum...
Hissediyorum hala da...

Allah o çocukla annesinin yüzüne baksın da sizden kurtulsunlar.

diğer şiddet içerikli konuya da yazdım. karşısındaki mazlum diye eziyorlar. sıkıysa maço birine kalksın o el ayak..
ama şimdi bu olaya rağmen devam edecek adama da ne denir ki:50::50:

Aşktan gözüne perde inmiş demek
Ama saygı yoksa hiç bişey olmaz

Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan... :(
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim..... :(

senin derdin sevgilinle değil kendinle, sinirlerine hakim olamıyorsun...

Sevdiğine kıyan iflah olmaz diye bir laf vardır..
Sevdiğin affetmiş olabiliir ama asla unutamaz..

Bazı hataların geri dönüşü olmaz, ilişkinizin tekrar sağlık kazanabileceğini düşünmüyorum :50:
Umarım tekrarlamazsınız :50:

Ben kendimi koydum sizin yerinize bağırır,çağırır,edepsizlik yaparım belki ama vuramam yaa,kendinizi öyle durumlarda bi süre odaya falan kapatıp sakinleşmeyi deneyin..Nefes egzersizini öneririm..
Zaten benim eşim benim 2 katım üflese duvara yapışırım herhalde :9:

hay ağzına sağlık arkadaşım:42:

peki bu cümleyi dayak yiyen kadınlara da söyleyebilecek misiniz.kadın olsun adamı çileden çıkartmasın,diye:ssz:

yani dayak yiyen kadınlarımız hakediyor size göre.erkeklerin de damarına basılmadan yapmayacağını düşünelim o zaman:31:

Back
X