alacağını almış tabi soğur..istediği gibi oynatmış seni..şimdi oyundan çıkarıyor..Eylül ayında başlayan bir ilişkim var.Aynı evde kalıyorduk ilk zamanlar çok güzeldi daha sonra kavga etmeye başladık sevgilim çok kıskanç hiç bir erkekle konuşmamı bırak selamlaşmamı bile istemiyor.Bana çok güven verdi beni hiç bırakmıcağını söyledi benimle birlikte olmak istedi kız olduğuma inanmadığını söyledi daha sonra da doktora gidip bakirelik testi yaptırdım ama devlet hastanesine gittiğim için rapor vermediler daha sonra ilişkiye girdiğimizde benden kan gelmedi ve bana inanmadı daha sonra sürekli bana beni sevmiyosun beni kandırdın deyip durdu ayrıldık sonra ben hastaneden raporu aldım ona göaterdim barıştık ama hala benim onu sevdiğime inanmıyo dün bana nolur aşık ol bana aşık ol deyip durdu bana beni sevdiğini benden vageçemediğini söyledi bana ne yaptın böyle dedi bu arada biz evlenmeyi düşünüyoduk hatta ailesiyle bile tanıştım ilk tanışan kişi benmişim ailesiyle ama şimdi soğuduğunu söylüyo onun beni eskisi gibi sevmesi için ne yapmalıyım yardım edin ben onu çok seviyorum
Ama biz şuan birlikteyiz ve benden birlikte olmayı istemesi ve ayrı olduğumuz dönemde kimseyle görüşmedi ben nasıl tekrar bağlarım diye sordumalacağını almış tabi soğur..istediği gibi oynatmış seni..şimdi oyundan çıkarıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?