Sevgilimi nasıl bağlıcam kendime tekrar

yardım edelim adresi ver tımarhaneden iki adam göndereceğim

O raporu sana nasıl verdiler pardon da..
Artıkkk kolay kolay vermiyorlar o raporu..
Off yine senaryoooooooooooooooo

sen soğuk davran sıkılmış gibi yukarı kalkan poposunu ilk önce bir indir umursamıyormuş gibi yap

Bence evlenilecek kadın diye rapor bul bir yerden kesin evlenir.
Tövbe yarabbim yaa!! Ne gurursuz, ezik kadınlar var, ne karaktersiz, beyin yoksunu herifler var..

Bir şey soracağım; seviştikten sonra tekrar nasıl aldınız raporu? Sevdiğin adamla sevişince bekaret bozulmuyor muymuş?

Üyelik yeni mesaj sayısı 2 olay belli beyefendi burası gırgır geçme yeri degil gidin başka yere...

4 aylık ilişki - Beraber kalma - Bekaret raporu isteme- devlet vermiyor - adam güvenmiyor - sevişiyorsunuz ama temiz raporu geliyor lütfennnnnn kurgusu daha mantıklı masallar bekliyoruz sizden..

Abi birlikte olduktan sonra gidip nasıl rapor aldın allasen Bi git yaa

ya bi de rapor filan almaya gidiyosunuz ya..... ne diyeyim.. sinir oluyorum sizin gibi insanlara....

Ay tiksindim, ikna etmek icin bakirelik testi yaptirmak nedir... Gercekten kendinizi bu kadar kucuk dusururken ne vardi aklinizda ?

bunu nası baglarım degıl nasıl kacarım dıye konu acman lazımdı..ikincisi Eylulden berı berabersın aynı ewde kalmıssın aferın cok hızlısın tabı ınanmaz kanıt ıster..

Tabii ki ilişkiye girmeden önce kontrole gittim doktora doktorun normalde rapor vermesi yasakmış o yüzden ilk kontrole gittiğimde raporu alamadım sonra birlikte olduğumuzda kan gelmeyince inanmadı bende doktora gidip kontrol olduğuma dair belge istedim ve belgeyi almak için çok uğraştım ama başardım ve alsım şimdi bu yaptığından pişman olsun istiyorum ama nunu nasıl yapıcağımı bilmiyorum

Senin kafandan tutup duvarlara vurmak lazım,nerede senin gururun,koparıp attın değilmi...

Savcılıktan izin aldım durum bildirir raporu niye senaryo yazayım ki

Yani bence de neden senaryo yazasınız,

Bu kadar belge odaklı bir yaklaşım içindeyken, gönülün ferman dinlemediğini gözden kaçırmışsınız tabi, o laf sadece seven insan için değil, sevmeyen insanı da kapsar, herhangi bir yolu yoktur eskisi gibi sevdirebilmek için. Sevmiyorsa sevmeyecektir, soğumuşsa ısınmaz. Sizi hiç bırakmayacağını söylerken bir de imza alsaydınız keşke, şimdi kanıt da olurdu. Ama malesef boş vaade kanan son lafı tam idrak edene kadar debelenir gönül işlerinde.

Pişman falan olmayacak, o kısmı unutun. Taviz vermeyip noktayı koyabilen insanın arkasından pişmanlık duyulur, güçlü karakteri var vs. diye. Her lafını emir kabul edip kendinden ödün vererek yapmış insana neden herhangi bir gönül borcu hisseder ki bir insan? Neden pişman olsun yani? Sevdim-soğudum-bitti. Bu kadar kolay mı diye sorarsanız, evet; bu kadar kolay artık sevmeyen biri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…