yardım edelim adresi ver tımarhaneden iki adam göndereceğimEylül ayında başlayan bir ilişkim var.Aynı evde kalıyorduk ilk zamanlar çok güzeldi daha sonra kavga etmeye başladık sevgilim çok kıskanç hiç bir erkekle konuşmamı bırak selamlaşmamı bile istemiyor.Bana çok güven verdi beni hiç bırakmıcağını söyledi benimle birlikte olmak istedi kız olduğuma inanmadığını söyledi daha sonra da doktora gidip bakirelik testi yaptırdım ama devlet hastanesine gittiğim için rapor vermediler daha sonra ilişkiye girdiğimizde benden kan gelmedi ve bana inanmadı daha sonra sürekli bana beni sevmiyosun beni kandırdın deyip durdu ayrıldık sonra ben hastaneden raporu aldım ona göaterdim barıştık ama hala benim onu sevdiğime inanmıyo dün bana nolur aşık ol bana aşık ol deyip durdu bana beni sevdiğini benden vageçemediğini söyledi bana ne yaptın böyle dedi bu arada biz evlenmeyi düşünüyoduk hatta ailesiyle bile tanıştım ilk tanışan kişi benmişim ailesiyle ama şimdi soğuduğunu söylüyo onun beni eskisi gibi sevmesi için ne yapmalıyım yardım edin ben onu çok seviyorum
ehliyet için falan sağlık raporunu bile binbir zahmetle veriyorlarO raporu sana nasıl verdiler pardon da..
Artıkkk kolay kolay vermiyorlar o raporu..
Off yine senaryoooooooooooooooo
yalan yalanya bi de rapor filan almaya gidiyosunuz ya..... ne diyeyim.. sinir oluyorum sizin gibi insanlara....
ay insallahyalan yalan
Savcılıktan izin aldım durum bildirir raporu niye senaryo yazayım kiO raporu sana nasıl verdiler pardon da..
Artıkkk kolay kolay vermiyorlar o raporu..
Off yine senaryoooooooooooooooo
Tabii ki ilişkiye girmeden önce kontrole gittim doktora doktorun normalde rapor vermesi yasakmış o yüzden ilk kontrole gittiğimde raporu alamadım sonra birlikte olduğumuzda kan gelmeyince inanmadı bende doktora gidip kontrol olduğuma dair belge istedim ve belgeyi almak için çok uğraştım ama başardım ve alsım şimdi bu yaptığından pişman olsun istiyorum ama nunu nasıl yapıcağımı bilmiyorum
Savcılıktan izin aldım durum bildirir raporu niye senaryo yazayım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?