Sevgilimi nasıl bağlıcam kendime tekrar

Iple bağlayabilirsin

Gebelik testimi bu az idrarla bekaret testi yapasın bide devlet hastanesinde yaşın 16 üstü değil sanırım başka birşey kurgula bu tutmadı

Sevgilinden hamile kal, en yakin zamanda,
Sonra adam seni birakip gitsin
He bu arada gitmeden de seni epey bi tehdit etsin, siddet falan ...
Sonra ailene soyleyeme, kurtaj dusun, ayi gecsin aldiraayacak kadar buyusun
Ailen bi sekilde duysun, abin baban seni olumle tehdit etsin
Bu arada baska bi adam bul , o sana kucak acsin, sonra ondan da dilin yansin
.............
........
..........
Yine bir kadin cinayeti yada intihari
Muge anli olayi cozsun

Deveye diken insana ....... Yararmis

Sen oyle adami kendine baglamak icin ugras daha

Hiç sanmıyorum eskisi gibi olacağını...

Ne b.ktan bi konu bu böyle. . Sizin ilişkiniz de öyle. . Kusura da bak.

Olaylar olaylar.Rüzgar gibi geçti.Eylüden bu yana amma olay.Aşık olmak,bakire olmak ama bir erkekle aynı evde kalmak.Rapor almak,ailesiyle tabışmak kıskanmak,bağlamak soğumak....eylül,ekim kasım aralık.4 ay da peeehhh

Hemen kağıdı kalemi al veriyorum planı.

Kuş tüyü terliklerini giyeceksin, aynı renkten geceliğini… Saçını başını yapacaksın, karşısına çıkacaksın… Adam da bir şey var sanacak, sen hazırladığın uyku ilaçlı gazozu vereceksin ona. Sonra yanına sokulacaksın neden hala uyumadı diye tedirgin olmuşken, “acaba işe mi yaramıyor diyeceksin”. Sonra adam tam atak yapacakken sızıp kalacak. Sen de koltuk minderinin altında olan çelik ipinle bir güzel bağlayacaksın adamı hiçbir yere kaçmasın diye..

Formül budur.

Yoksa diğer bağlama teknikleri seni kafasında bitiren adam için işe yaramaz.

gemici düğümü öğrenip daha sıkı bağlasak daha faydalı olur bu tarif sanırım

sevgilinn karaktersiz tatlim. Ama isin dahada ilginc tarafi sen bu karaktersizlige asik olmussunn
Su saatten sonra bu cocuk sana hrrseyi yaptırır sen bu hale getirmissi sen en basindan ona bu hakki vermissin.
sevgiyi aski baglanmayi kopek olmayi hepsini geciyorum sizde saygi yokk saygisiz bi iliskininde sonu malesef yokk.
dun asik ol bana diyen adam bugun soguyor hicmi aklin basmiyor. Ailesiyle tanistirarak gozunu boyamis senin simdi o kadarda onemli degil bu tanistirmalar en azndan belirli bi evredye kadar ...
Bence sirkelen kendine gel yeni hayatinda karakterine sahip cik kimseyede kendinden ödün verme.
bence burda bekaretinden once bi cok seyini kaybetmissin bekaretin gitmis bi sekilde seni isteyen bi adam bulabilirsin ama bu kisilikle cok zorr
senin adina cok üzüldüm cokk kbakma

tüm bu yaşadıklarınızdan sonra, sevgilinizin sizden değil ; sizin ondan soğumanız gerekirdi..

Şu kısma takıldım: testi yaptırıyor ama raporu alamıyor. Sonra çocukla beraber oluyor, gidip raporu alıyor. Nasıl yani? Anlayan varsa anlatsın.
Bu hikayede birbirini tutmayan bir sürü şey var.

Şu kısma takıldım: testi yaptırıyor ama raporu alamıyor. Sonra çocukla beraber oluyor, gidip raporu alıyor. Nasıl yani? Anlayan varsa anlatsın.
Bu hikayede birbirini tutmayan bir sürü şey var.

tatlim rapor vs kisi sahsen alamiyor zaten.
test derken muayene yaptiriyor doktor o bolgeye bakiyor.
16 yasindayken kucuk kardesimle oyun oynarken yanlislikla ayagini o bolgeme vurdu ve kan geldi.
Annemle doktora gittik doktor "bi zedelenme yok ama bunla ilgili bi rapor vermem " diyip aciklama yapti. Annemde " ben onun annesiyim rapor isteyen yok bakirelik raporu icin gelmedik kan gelince nerden geldigini anlayamadik " diye cikismisti. Doktorda yanlis anladigini belirtmisti
Ve sunu soyleyebilirim ki bakirelik kontrolu olmamasina ragmen o muayene berbat bisi helede evli değilsen

siz de adamlık testi isteseydiniz. evlenmeden sizinle yaşamasaydı mesela.
yazık etmişsiniz kendinize karşınızda fikri ve zikri bir olmayan biri varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…