Sevgilimi nasıl bağlıcam kendime tekrar

Yok ben anlamıyorum bu kafadaki kadınları. Sonra çıkıp "vay ben neden dayak yedim" derler. Mal gibi davranırsanız onun bunun malı olursunuz. Ne demek bekaret raporu? Nesiniz ki siz ambalajınız daha önce açılmış mı açılmamış mı diye belge istiyor?

Yahu çocuk hem bana asik ol ne yaptin boyle bana diyor. Sonrada sogudum senden diyor. Sende nasil kendime baglicam diye konu aciyorsun. Üfürükçü nosu adresi falan bilen varsa versin.

-Pardon antibiyotik mi bu gidip küt diye rapor aldınız ha keza antibiyotik bile reçete ile satılıyor.

-Şu erkeklerin kızları aileleri ile tanıştırmasını pek de ciddiye almayın lütfen. Erkekler için her aileyle tanıştırılan kız evleneceği kızdır anlamına gelmiyor malesef.

-Yerinizde olsam nasıl kendime bağlarım diye düşünmek yerine nasıl kurtulurum bu bana saygısı olmayan adamdan diye düşünürdüm.

bu bekaret testini nasıl yaptırıyorsunuz Allah aşkına. gidip "sevgilim bana inanmadı bi bakıverin" mi diyosunuz anlamadım ki ben

bekaret testi bu kadar kolay alınıyor mu ya ben bunu anlamadım gitti.bugünlerde herkes bi bakaret raporudur gidiyor.bakıyorumda rapor almayada hemen meraklısınız ne diye kendinizle oynatmayı seviyorsunuz bu kadar.siz böyle yaptıkça o daha çok soğur barışır sizle bu kadar kendinizi ezdirmek niye

Kaç kurtul bu adamdan..Hem kıskanç,hem sana ve bekaretine güvenmiyor..Hem de istediği zaman seni bırakıp gidebiliyor..Ayrıca bekaret testi niye ya?Kendini niye ezdiriyorsun ki böyle?Hanımlar azıcık değer verin kendinize yaa!!!

Bir daha asla evlenmeden seninle birlikte olmam de. Ben bozdum demeyecek, kız değilsin olmaz diyecek. Demezse senindir, mutluluklar dilerim

ya rapor almak bu kadar kolay mı ben bu sebepten dr a gıtmeye bıle utanırım ne dıyecen kı dr a ay çok tuhaf vallahı . çocuk senı oynatmış sen kurtulacağına ondan nasıl bağlarım derdındesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…