- 28 Eylül 2025
- 9
- -1
- 1
- 28
- Konu Sahibi onceshapemyhe
-
Aslında kıza yazdım konuşmaya çalıştım ama kendi adıma değil fakeni kullanıyorlar dedim kullansınlar dediYahu başkasının fotoğraflarını ondan izinsiz nasıl böyle kullanabiliyorsunuz ? Ne cesaret. Umarım kız öğrenir ergen aşkınızı.
Korkutma beni ablabunu yapan bir arkadasım var ama o baska bir kızın değil, cicek böcek fotoğrafı kullanıyordu. evlendi cocukla
ya eninde sonunda söyleyeceksin yani. yüz nakli yaptırma niyetin yoksa söyle gitsin. en kötü engeli yersin. ayrıca çocuktan ziyade kız seni bulur diye korkbir tazminat davası açar sana var yaaa
Benim adıma sevgili edin hatta anamı bacımı takip etsinler de dedi miAslında kıza yazdım konuşmaya çalıştım ama kendi adıma değil fakeni kullanıyorlar dedim kullansınlar dedi
Cezası umrumda değil şuan umrumda olan çocuğun bunu öğrenmemesiİki yıldan 4 yıla kadar hapis cezası varmış yaptığınız suçun resimler kiminse artık bide o çocuk onlara ulaşırsa siz diye mahfoldunuz acil gerçeği söyleyip o resimleri silin.Ay neyse ben sucunuza ortak değilim benim bile basım yanar verdiğim akılla.Fakat özür dileyin ben farklı biriyim deyin o resimleri silin yalnız siber suçların ilgi alanına girer yaptıklarımız kendinizi ifşa ediyorsunuz şu an
Onu demediBenim adıma sevgili edin hatta anamı bacımı takip etsinler de dedi mi
Cezası umrumda değil şuan umrumda olan çocuğun bunu öğrenmemesi
O kadın evliyse eşi sizin yüzünüzden aldatildigini düşünür cinnet geçirirse bu önemli degilmi sizin için pekiCezası umrumda değil şuan umrumda olan çocuğun bunu öğrenmemesi
korkutmuyorum. olanı söylüyorum. çok tehlikeli işler. kendini o kızın yerine koysana bir. cocuk sokakta bir yerde o kızı görse gidip rahatsız etse ne olacak?Korkutma beni abla
Maşallah sende de tam dolandırıcı kapasitesi var, hem yapıp hem uyarıyor musun?Aslında kıza yazdım konuşmaya çalıştım ama kendi adıma değil fakeni kullanıyorlar dedim kullansınlar dedi
Oyle deme abla ya seviyorumAllah o tiktoktaki o ablayı….
Cocuk onu göremez çok uzak yerlerde yaşıyorlar yine de haklısın bende bunun için yardım istiyorum napmam gerekkorkutmuyorum. olanı söylüyorum. çok tehlikeli işler. kendini o kızın yerine koysana bir. cocuk sokakta bir yerde o kızı görse gidip rahatsız etse ne olacak?
tamam yasınız kücük, gencsiniz falan ama bu da zeka isteyen bir sey değil ki. baskasının fotoğrafıyla internet ortamında gezinmek çok büyük yanlış
O ablayı eşşşekler kovalasin. Tiktokta makyaj yapıp buradaki hikayeleri okuyan bir abla var ondan görüp yükledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?