Sevgilimi yıllardır kandırıyorum

O kadın evliyse eşi sizin yüzünüzden aldatildigini düşünür cinnet geçirirse bu önemli degilmi sizin için peki
Tövbe yarabbi abla evli falan değil benimle aynı yaşta ben de bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum çocuğa nasıl anlatacam her şeyi

Bu yaptığın büyük bir suç farkında mısın? Kızın haberi olsa sana dava açma hakkı var. Ayrıca sevgiline en başından beri yalan söylüyorsun. Çekirge bir sıçrar,iki sıçrar ama en sonunda yakalanır.

Tövbe yarabbi abla evli falan değil benimle aynı yaşta ben de bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum çocuğa nasıl anlatacam her şeyi
Yahu nasıl yediysemiz öyle temizleyecek siniz anlatacaksiniz bugün şikayet etmezler resim için yarın basınız ciddi belaya girer mesela o kız benim kızım olsa yer gök inler bulurdum sizi sonrada çok kötü olurdu.Kiz evli olsun olmasın yarın canı sıkılır bir durum olur şikayet eder yada o çocuk gider kızı tehtit eder benim sevgilimsin bana ümit verdin bilmemne her halt olabilir biran önce doğruyu söyleyip çıkın işin icinden zaten yalancılık yapmışsınız bunun başka adı varmı karşıdakini kandırmak bu

Öncelikle başkasının fotoğrafını kullanmanız bir suçtur ikincisi o çocuk sana değil o fotoğraftakine aşık olmuş üçüncüsü bunu çocuğa net bir şekilde söyle ve seni kandırdığım için özürdilerim bir daha da rahatsız etmiycem demelisin bence

Bu yaptığın çok büyük suç! Hiç bir şeyden haberi olmayan birinin fotoğraflarını ne olduğu belirsiz bi adama yolluyorsun bu yaptığın ne vicdana sığar ne ahlaka
Hesap calmaktan falan bahsediyorsun halen kurduğun bu sahte dünya bir gün çok fena kafanda patlar haberin olsun basit şeyler değil bunlar

O kız ona bakmaz işte. Tip olarak değil, kişilik olarak
İtiraf edeceksin başka yolu yok yoksa bu işin sonu hiç iyi yere gitmiyor.Başını yakacaksın şikayet edilirsen siciline işlenirse görürüm o büyük sözde dandik aşkını ......Hayatını mahvedeceksin ailen çevrende öğrenecek o zaman ne yapacaksın???

O kızın kişilik haklarını ihlal ettiğin gibi bir de sevdiğin adama başka bir kızın fotoğraflarını atiyorsun. Yaptığın hem suç hem de iğrenç. Saçma sapan durumlar yaratacağına dışarı çık gerçek bir ilişki yaşa. Ayrıca sen de belki 50 yasinda keltos bir herifle mesajlasiyorsundur

Ailesi duyacak kendi çevresi rezil olacak kızın annesi bu üyenin ağzıyla burnunun yerini değiştirecek güçte bir kadın bile olabilir haksız da demem söylüyoruz iyilikle anlarsa anlar ben olsam afettmem kan davasına dondürürdüm çünkü namus meselesi yaptığı anlamıyor.Basit birşey sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…