- 6 Mart 2024
- 12.523
- 11.013
- 218
- 29
- Konu Sahibi onceshapemyhe
-
cocuga gerceği söyleCocuk onu göremez çok uzak yerlerde yaşıyorlar yine de haklısın bende bunun için yardım istiyorum napmam gerek
Tövbe yarabbi abla evli falan değil benimle aynı yaşta ben de bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum çocuğa nasıl anlatacam her şeyiO kadın evliyse eşi sizin yüzünüzden aldatildigini düşünür cinnet geçirirse bu önemli degilmi sizin için peki
O ablayı eşşşekler kovalasin
Bari sevgilim deme senin sevgilin değil adam, fotolarını kullandığın kadının sevgilisi.Onu demedi
Türk dizisi konusu çıkar buradanÇocukla o kız sevgili oluyorlarmis ahahaha
Bu yaptığın büyük bir suç farkında mısın? Kızın haberi olsa sana dava açma hakkı var. Ayrıca sevgiline en başından beri yalan söylüyorsun. Çekirge bir sıçrar,iki sıçrar ama en sonunda yakalanır.Selam. İlk defa bu siteye girdim kayıt olalı 10 dakika bile olmadı. Tiktokta makyaj yapıp buradaki hikayeleri okuyan bir abla var ondan görüp yükledim.
Çok doluyum kötü hissediyorum bu yüzden direkt konuya gireceğim. Sanaldan bir çocukla tanıştım tanıştığımız zaman henüz küçüktük. 16 yaşında falandık. O zamanl telefonum var ama bana ait bir hat yok, babamın WhatsApp'ını ben yüklemiştim kullanıyordum. Bir gün Instagram'dan birisi link attı ama hiç tanımadığım takipleşmediğim birisi. WhatsApp grubunun linkini atmış gelir misin falan diye sormuş hiç sorgulamadan girdim. Gruptaki herkes çok büyüktü bu yüzden bende yaşımı büyük gösterdim. Sonra grupta o çocukla tanıştık. Ona gerçek yaşımı söyledim. O zamanlar çok utangaçtım fotoğrafımı atamadım. Bir kız buldum Instagram'da, arkadaşım takip ediyordu o kızı. Fotoğraflarını aldım. Tabi o zamanlar postegro falan var. Gizli hesapların fotoğraflarını görebiliyordunuz. Neyse attım bu çocuğa konuşmaya başladık falan. Aylar geçti biz konuşmayı kestik. 1 yıl sonra bu bana tekrar yazdı bu sefer çok ciddi şekilde konuşmaya ve bağ kurmaya başladık. Ne zaman görüntülü konuşmak istese utanıyormuşum gibi davranıyordum. Bu sırada artık postegro vs kapandı gizli hesapların fotoğrafını görmek için para ödemek gerekiyordu. Uygulamalara güvenmiyordum bu yüzden hiç bir yere para ödemedim. Henüz reşit değildim bu yüzden papara kartı aldım. Tiktok üzerinden Instagram hesabı çalabildiğini söyleyen bi çocuk vardı ona para attım beni aylarca oyaladı sonra da bu hesap 2 faktörlü ben bunu yapamam falan dedi. Neyse konuya dönüyorum. Bu çocuk yanıma gelmek istedi, sürekli farklı bahane uydurdum. Farklı farklı şeyler yani.. ama hiç benden bağını koparmadı. Şuan çok detaya girip anlatamıyorum çünkü görürse anlar. Nerden görücek dersiniz ama işte bilmiyorum korkuyorum. Şuan hâlâ o kızın fotoğrafını atıyorum ona. Kızın arkadaşlarını, annesini takip ediyorum. Kız çok güzel. Keşke o olsaydım diyorum. Çok çaresizim o kadar masum ki karşımdaki kişi. Napacağım? Açıklayamam asla.. ama Ayrılsakta sürekli barışıyoruz. Yani şimdi diyeceksiniz ki 1 2 yıllık bir şey ama cidden değil çok uzun zaman oldu ve bu çocuk gün geçtikçe yanıma gelmeye çalışıyor ben cok sıkıştım artık yalandan bahaneden bıktım
O kız ona bakmaz işte. Tip olarak değil, kişilik olarakÇocukla o kız sevgili oluyorlarmis ahahaha
Yahu nasıl yediysemiz öyle temizleyecek siniz anlatacaksiniz bugün şikayet etmezler resim için yarın basınız ciddi belaya girer mesela o kız benim kızım olsa yer gök inler bulurdum sizi sonrada çok kötü olurdu.Kiz evli olsun olmasın yarın canı sıkılır bir durum olur şikayet eder yada o çocuk gider kızı tehtit eder benim sevgilimsin bana ümit verdin bilmemne her halt olabilir biran önce doğruyu söyleyip çıkın işin icinden zaten yalancılık yapmışsınız bunun başka adı varmı karşıdakini kandırmak buTövbe yarabbi abla evli falan değil benimle aynı yaşta ben de bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum çocuğa nasıl anlatacam her şeyi
Öncelikle başkasının fotoğrafını kullanmanız bir suçtur ikincisi o çocuk sana değil o fotoğraftakine aşık olmuş üçüncüsü bunu çocuğa net bir şekilde söyle ve seni kandırdığım için özürdilerim bir daha da rahatsız etmiycem demelisin benceSelam. İlk defa bu siteye girdim kayıt olalı 10 dakika bile olmadı. Tiktokta makyaj yapıp buradaki hikayeleri okuyan bir abla var ondan görüp yükledim.
Çok doluyum kötü hissediyorum bu yüzden direkt konuya gireceğim. Sanaldan bir çocukla tanıştım tanıştığımız zaman henüz küçüktük. 16 yaşında falandık. O zamanl telefonum var ama bana ait bir hat yok, babamın WhatsApp'ını ben yüklemiştim kullanıyordum. Bir gün Instagram'dan birisi link attı ama hiç tanımadığım takipleşmediğim birisi. WhatsApp grubunun linkini atmış gelir misin falan diye sormuş hiç sorgulamadan girdim. Gruptaki herkes çok büyüktü bu yüzden bende yaşımı büyük gösterdim. Sonra grupta o çocukla tanıştık. Ona gerçek yaşımı söyledim. O zamanlar çok utangaçtım fotoğrafımı atamadım. Bir kız buldum Instagram'da, arkadaşım takip ediyordu o kızı. Fotoğraflarını aldım. Tabi o zamanlar postegro falan var. Gizli hesapların fotoğraflarını görebiliyordunuz. Neyse attım bu çocuğa konuşmaya başladık falan. Aylar geçti biz konuşmayı kestik. 1 yıl sonra bu bana tekrar yazdı bu sefer çok ciddi şekilde konuşmaya ve bağ kurmaya başladık. Ne zaman görüntülü konuşmak istese utanıyormuşum gibi davranıyordum. Bu sırada artık postegro vs kapandı gizli hesapların fotoğrafını görmek için para ödemek gerekiyordu. Uygulamalara güvenmiyordum bu yüzden hiç bir yere para ödemedim. Henüz reşit değildim bu yüzden papara kartı aldım. Tiktok üzerinden Instagram hesabı çalabildiğini söyleyen bi çocuk vardı ona para attım beni aylarca oyaladı sonra da bu hesap 2 faktörlü ben bunu yapamam falan dedi. Neyse konuya dönüyorum. Bu çocuk yanıma gelmek istedi, sürekli farklı bahane uydurdum. Farklı farklı şeyler yani.. ama hiç benden bağını koparmadı. Şuan çok detaya girip anlatamıyorum çünkü görürse anlar. Nerden görücek dersiniz ama işte bilmiyorum korkuyorum. Şuan hâlâ o kızın fotoğrafını atıyorum ona. Kızın arkadaşlarını, annesini takip ediyorum. Kız çok güzel. Keşke o olsaydım diyorum. Çok çaresizim o kadar masum ki karşımdaki kişi. Napacağım? Açıklayamam asla.. ama Ayrılsakta sürekli barışıyoruz. Yani şimdi diyeceksiniz ki 1 2 yıllık bir şey ama cidden değil çok uzun zaman oldu ve bu çocuk gün geçtikçe yanıma gelmeye çalışıyor ben cok sıkıştım artık yalandan bahaneden bıktım
İtiraf edeceksin başka yolu yok yoksa bu işin sonu hiç iyi yere gitmiyor.Başını yakacaksın şikayet edilirsen siciline işlenirse görürüm o büyük sözde dandik aşkını ......Hayatını mahvedeceksin ailen çevrende öğrenecek o zaman ne yapacaksın???O kız ona bakmaz işte. Tip olarak değil, kişilik olarak
Ben de çok merak ettimKimmiş bu makyaj yapan abla, yol geçen hanına döndü sayesinde site
Tatli da bi kizsin yaa :))Aslında kıza yazdım konuşmaya çalıştım ama kendi adıma değil fakeni kullanıyorlar dedim kullansınlar dedi
Ecenur aydın diye bir kız görmüştüm videosunuKimmiş bu makyaj yapan abla, yol geçen hanına döndü sayesinde site
Ailesi duyacak kendi çevresi rezil olacak kızın annesi bu üyenin ağzıyla burnunun yerini değiştirecek güçte bir kadın bile olabilir haksız da demem söylüyoruz iyilikle anlarsa anlar ben olsam afettmem kan davasına dondürürdüm çünkü namus meselesi yaptığı anlamıyor.Basit birşey sanıyorİtiraf edeceksin başka yolu yok yoksa bu işin sonu hiç iyi yere gitmiyor.Başını yakacaksın şikayet edilirsen siciline işlenirse görürüm o büyük sözde dandik aşkını ......Hayatını mahvedeceksin ailen çevrende öğrenecek o zaman ne yapacaksın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?