Sevgilimi yıllardır kandırıyorum

Ah Ece ahh.. Tiktok ekibini sardı başımıza :)
Yapacak tek bir şey var. Açık açık söylemek. Nereye kadar bu yalanı sürdürebilirsin ki? Adam senden değil o fotoğrafını gönderdiğin kişiden hoşlanıyor. Ayrıca ola ki o kıza instagramda falan denk gelir ve söylerse, seni ifşa ederse o kıza mahkeme mahkeme uğraşır durursun. Bırak artık bu çocukça hareketleri. Kendine de güven azıcık. Seni seven olduğu gibi sevsin. Yaşından büyük kişilerle de takılma. Ayrıca saçma sapan uygulamalarda, saçma insanlarla da konuşup para yedirme. Başına iş açarsın haberin olsun.

Evet benim kızımın resmini alıp itin tekiyle( karşıdaki adamda sağlam ayakkabı değil kim hiç görüşmediği sadece fotoğrafını gördüğü kamerada bile görüşmeyi reddeden birini yıllarca bekler takıntılı biri bence) fingirdeyen o kızı parçalar tüm Türkiye ye rezil ederim.....

Aynen öyle

Bizim gibilere denk gelmesin hayatı kayar haberi yok anlamıyor mevzu benim için genç cahil kız değil böyle bakmam olaya mahkeme mahallesini basma Allah ne verdiyse artık kızın babası duyarsa oooo valla durdur durdurabilir sen akrabakari sülaleyi anlamıyor inşallah anlar da siler dogruyu söyleyip

4 yıl anonim sekılde sevgılılık mı yasadınız pırıl pırıl kafalar. O kadar asosyal, beyın emanet yasıyorsunuz kii anlatamamm
Keske o kızı bulsak da sana guzel bı dava acsa. 4 yıl surdurmussun utanmadan soyluyorsun. Yaa o kızın başına bır iş gelse? Ortalık takıntılı manyak dolu???

Bizim aşkına hürmet edip ahh canım nasıl büyük aşk diyeceğimizi zannetti... Resmi kullanılan kız ve ailesine empati yapacağımızı düşünemedi.Nasıl büyük vebal ,suç işlediğinin farkında değil

O çocuk bir yerde dek gelse fotoğraftaki kıza, kızın yanında sevgilisi orada bir arbede yaşansa ne olacak???Gerçekten pırıl pırıl hiç kullanılmamış kafayla yaşıyorlar hadi bela gelip bunları bulsun iyi olur ,masum insanların başını yakacak....

Mecburen söyleyeceksin. Şu an utanıyorum diyip geçiştiriyorsun ama çocuk bi noktadan sonra eeh yeter ya buluşalım ya konuşmayı keselim diyecek. Sonsuza dek mesajlaşmaz kimse öyle. Gerçeği söyle ya kabullenir ya ayrılır.

Ayrıca sevgiline başka bir kızın fotoğraflarını atıyorsun, o kızı ne fotoğraflarına bakıp yükseliyor, beğeniyor ve o kızla hayaller kuruyor farkında mısın? Ne kadar iğrenç bir şey bu. Miden alıyor mu? Onu kendi ellerinde başka birine aşık etmişsin resmen inanılmazsın.

Şimdi aşkı hakkındaki fikirlerimi yazmayayım bir ay ban alırım o derece hürmet ediyorum uçsun gitsin aşkına daha açık yazmiycam

Belkide sapik birini sardı kızın başına düşünsenize ne kadar korkunç birşey yaptığı yok kıza söylemiş kız kullan resmimi demiş nerden bilelim kim der bunu
bir foroğrafa 4 yıl sevgiliymiş gibi takılan adamdan her şey beklenir.

Yaptığınız şey suç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…