Sevgilimin ağız değiştirmesi

Annenle babanın tatile gitmesini bile hazmedememiş kaldı ki sevgiline laf bile düşmezken birde kalkmış kendi annesinin maduriyetiyle kıyaslamış.Cok itici geldi bana bu cümleleri ,ben olsam bu kıyastan sonra yüzdeyüz soğurdum kendisinden.Annenizle babanızı siz mi göndermiştiniz (maddi anlamda yani )merak ettim.

Sansli oldugunuzu dusundum.
Kendisini cok acik ifade etmis.

Hayatinizi bu kisiyle gecirmek ister misiniz?
Cok iyi dusunun.

Annenle babanın tatile gitmesini bile hazmedememiş kaldı ki sevgiline laf bile düşmezken birde kalkmış kendi annesinin maduriyetiyle kıyaslamış.Cok itici geldi bana bu cümleleri ,ben olsam bu kıyastan sonra yüzdeyüz soğurdum kendisinden.Annenizle babanızı siz mi göndermiştiniz (maddi anlamda yani )merak ettim.
Yok kendi paralarıyla gittiler

Teşekkür ederim cevaplarınız için şu anda çok üzgünüm söylenilen lafları düşünsem de yine de üzülmekten kendimi alamıyorum. Canım yanıyor. Gerçekten güzel bir yola girdiğimizi düşünmüştüm. Hayırlısı böyleymiş.

Teşekkür ederim cevaplarınız için şu anda çok üzgünüm söylenilen lafları düşünsem de yine de üzülmekten kendimi alamıyorum. Canım yanıyor. Gerçekten güzel bir yola girdiğimizi düşünmüştüm. Hayırlısı böyleymiş.
Konuştunuz mu?
Bir karar verdiniz mi?

Merhaba kk, o kadar bunaldım ki kafayı yicem artık. Kesik kesik anlatıyorsam affedin.

3 ay önce evlenme teklifi eden sevgilim, iki hafta önce anneme babama şu şu tarihte nikah yapmayı düşünüyoruz diyen kişi, tatilden döndük döneli ağız değiştirdi. 3 aydır maaş alıyorum cildime bir işlem yaptırdım ona laf etti, paramı nasıl ve nereye harcadığıma karışmaya başladı. Kendi harcadığı parayı şu kadar harcadım bu kadar ettim diye başıma kakmaya başladı. Evlendiğimizde evde bana yardımcı olursun dediğimde sen ne yapacaksın ki demeye başladı. Annemle babam seneler sonra çok istedikleri bir yere bir günlüğüne kalmaya gittiler benim annem senelerdir bir yere gitmedi demeye başladı. Nişan söz ne zaman olacak nikah olsun dediğin tarihe az kaldı dediğimde nişan söz olmayıversin dedi. Sorsan çok seviyor, sorsan çok para harcıyor sorsan her şeyi yapıyor benim için. Nasıl sözler bunlr dediğimde özür bile dilemiyor. Bıktım artık.
Başkasını bulmuştur.

Kendinize yazık etmeyin. Evlenmeyin.
Tam 3 yıl. Dile kolay . Moraliniz bozulmuştur . Ama herkes söylüyor . Kendini belli etmiş.
Evlendikten sonra Parasal sorunlar çıkarak.
Size ev işlerinde yardım etmem falan laflara bak. Kendisi de yetişkin orası onun yaşadığı ev. O da sizin kadar ev işlerinden sorumlu.

valla evlendiğiniz kişiden cacık yapacaksanız bu adamla evlenin yok ben cacık için hıyarı pazardan tazecik alırım birde çenesini çekmem diyorsanız bu adamla evlenmeyin

3 senedir beraberdik çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Herkese söyledim herkes evlenicez diye bekliyor. Annemlerin karşısına güvenip çıkarmıştım. Düşünmekten deli oldum.
Bence yaşadıklarınızı annenize anlatın, 360 derece değiştiğini sizi çok kırdığını aynen Burda bize yazdığınız gibi anlatın. Eğer aileniz ve özellikle anneniz üzüntünüzü ve hayal kırıklığınızın nedenlerini bilirse size hem sağlıklı karar vermenizde yardımcı olurlar hemde kendinizi daha özgüvenli ve iyi hissedersiniz. Üzerinizde ki baskı da bir nebze azalmış olur

Tatile birlikte mı gitmistiniz orda mı birsey yasadiniz ama bir anda değişmesi gerçekten ilginc yine de iyi tarafından bakın en azından evlenmeden göstermiş gerçek yüzünü ve tavsiyem sakın böyle bir kişi ile evlenmeyin derim ben

Sevgilin seni birikim aracı olarak görmüş. Kaçma diyede evlilik teklif etmiş. Bu sıralar o kdr cogaldıki bu tip erkekler.
Bırak gitsin. Evlendikten sonra çok pişman olursun..

Evet bu model erkekler cogalmis.
Son yillarin trendi bu sanirim.

3 senedir beraberdik çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Herkese söyledim herkes evlenicez diye bekliyor. Annemlerin karşısına güvenip çıkarmıştım. Düşünmekten deli oldum.
Mecbur musunuz? Herkes biliyor diye evlenmeye mecbur musunuz?

Nişanlamış nişan atanlar da var ona bakarsanız? Boş verin valla yakışıklılığına boyuna pozuna bakmayın ayrılın gitsin.

Back
X