Sevgilimin ailesi beni istemiyor :(

aaa laflara bak yaa kendiside boşanmamış olsa anlicama yaa canım boşver söylenecek çok şey varda kimsenin seviyesine düşme. ki artı sevdiği için pavyondan kadın alıp evlenmiş insanlar biliyorum ben evlenip boşanmış olmak neymiş ki GERİİ KAFALAR:33:

Bence o da olabilecek bişe. Neden olmasın. Kınamamak lazım. Kınama ki başına gelmesin. Neyse dediğin gibi ben onların seviyesine düşmeyeceğim. Tekrar diyorum Allah herkesin gönlüne göre versin..

Aynen canım ya. Sanki pavyondan çıkmış biriyle evlenecek oğulları. Annesi demiş ki: Sen kendini ikinci el kullanmaya layık mı görüyorsun????. Ne kadar büyük terbiyesizlik. Kendine boşanmış bi kadın üstelik.. Babası ile görüşmüyor ama o da haber göndermiş biriyle. O da demiş ki: Beni oraya getirtmesin. Çok istiyorsa evlendirelim hemen biriyle. Onuda ikinci alsın kendine.... Zihniyete bakar mısınız? Çok terbiyesizlermiş...
Bu zihniyetteki bir aileye ne kendini ne kizini sokma erkek cok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın. Başta nasılsa farklı şehirlerdeyiz ne kadar görüşeceğiz ki diye düşünüyordum. Ama şimdi bakıyorumda hiç öyle kolay değil. Ben gibi bir kadını böyle bi aile haketmiyor.

Back
X