- 9 Ekim 2020
- 816
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Sevgilin istemedi ve reddettiyse sorun yok , yaşı varsa ailesi bir an önce yuva kurmasını istediği için göstermiş ve baskı yapmış olabilirlerçocukla neredeyse 1 senddir beraberim babası bankadan kız bulmuş diyormuş onunla tanış konuş fotoğraflarını falan göstermiş.
ilişkimiz olduğunu biliyor sevgilim reddetti tabii ki.
ben napıcam çok sinirlendim
22 yaşında çocukSevgilin istemedi ve reddettiyse sorun yok , yaşı varsa ailesi bir an önce yuva kurmasını istediği için göstermiş ve baskı yapmış olabilirler
Peki babasının gösterdiğine eminsin demi ?kendisi senin nabzını yoklamis olmasın22 yaşında çocuk
Senin yapacağın birşey yokçocukla neredeyse 1 senddir beraberim babası bankadan kız bulmuş diyormuş onunla tanış konuş fotoğraflarını falan göstermiş.
babası kontrolcü birisisizi neden istemiyorlar
Saygısizar demekki seni hiç benimsememişler gelde bu aileye saygı duy hadiçocukla neredeyse 1 senddir beraberim babası bankadan kız bulmuş diyormuş onunla tanış konuş fotoğraflarını falan göstermiş.
Seni oğullarına uygun görmüyorlar veya ilişkinizi ciddi görmüyorlar ve yok sayıyorlar belli ki. Ayrıca böyle bir şeyi gelip sana neden anlatıyor ki sevgilin?çocukla neredeyse 1 senddir beraberim babası bankadan kız bulmuş diyormuş onunla tanış konuş fotoğraflarını falan göstermiş.
anlatmasında bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Seni oğullarına uygun görmüyorlar veya ilişkinizi ciddi görmüyorlar ve yok sayıyorlar belli ki. Ayrıca böyle bir şeyi gelip sana neden anlatıyor ki sevgilin?
Bişey yapman gerekmiyor.çocukla neredeyse 1 senddir beraberim babası bankadan kız bulmuş diyormuş onunla tanış konuş fotoğraflarını falan göstermiş.
demiş ailesiyle yüz yüze tanışmadım sadece ilişkimiz olduğunu biliyorBirde sen bu çocuğun ailesiyle tanismadin mı , ilişkinize nasıl bakıyorlar ki sen varken başka kız gösteriyorlar ? Ne kadar saçma ve kırıcı bir olay , sevgilinde de kafa yokmuş bana böyle bir teklif edilemez görmek bile istemiyorum benim sevgilim Vanessa onunla evleneceğim diyememis mi ?
Peki ciddi mi ilişkiniz? Bunu ailesine net bir şekilde ifade ediyor mu? Yüz yüze tanıştırsın o zaman, benim sevgilim var desin.anlatmasında bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
o da çok sinirlenmişti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?