sevgilimin ailesi nolur bakın

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
816
1.080
63
çocukla neredeyse 1 senddir beraberim babası bankadan kız bulmuş diyormuş onunla tanış konuş fotoğraflarını falan göstermiş.
ilişkimiz olduğunu biliyor sevgilim reddetti tabii ki.
ben napıcam çok sinirlendim

Sevgilin istemedi ve reddettiyse sorun yok , yaşı varsa ailesi bir an önce yuva kurmasını istediği için göstermiş ve baskı yapmış olabilirler

Senin yapacağın birşey yok
Olur da evlenirseniz zaten açılır bir şekilde konusu

Saygısizar demekki seni hiç benimsememişler gelde bu aileye saygı duy hadi

Seni oğullarına uygun görmüyorlar veya ilişkinizi ciddi görmüyorlar ve yok sayıyorlar belli ki. Ayrıca böyle bir şeyi gelip sana neden anlatıyor ki sevgilin?

Birde sen bu çocuğun ailesiyle tanismadin mı , ilişkinize nasıl bakıyorlar ki sen varken başka kız gösteriyorlar ? Ne kadar saçma ve kırıcı bir olay , sevgilinde de kafa yokmuş bana böyle bir şey teklif edilemez görmek bile istemiyorum benim sevgilim Vanessa onunla evleneceğim diyememis mi ?

Bişey yapman gerekmiyor.

demiş ailesiyle yüz yüze tanışmadım sadece ilişkimiz olduğunu biliyor

Sorun burda sevgilinizde. Gelip bunu size anlatmasındaki amacı anlamadım. Şimdiden babasına bilendiniz işte. Aklı başında bir insan olsa gelip size bahsetmez neticede kafasına silah dayayıp evliliğe zorlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…