- 15 Haziran 2017
- 53
- 23
- 3
- 33
- Konu Sahibi helphelphelp
-
yemin ediyorum bu ramazan günü olanlar böyle[/QUOT
inanması zor ama gerçek
Ay buna cok guldum:))daha da bitmedi. çamaşır makinası salonda. yanında kırık bir sebep çamaşırların kimi yerdesobayı kaldırmamışlar sobanın telinde bir adet don sevgilimin odasında üstü çarşaf örtülü yamuk düzensiz bir yığıntı ayy fena oluyorum
trajikomik kesinlikleAy buna cok guldum:))
sevgilim çok titiz bana bile der bazen ellerini yıkamadın falan. annesinden çok şikayet eder düzenli yemek yapmaz temizlik yapmaz işte diyorum kendi yuvamızda sorun olmaz diye. ama aıleler tanışınca özellikle annem beni gibi sessiz kalmazTarziniza uzak bir ailenin ogluyla mutlu olabileceginize emin misiniz peki? Ayni evde yasamayacaksiniz ama goruseceksiniz sonucta. Her seferinde de gozunuze batarsa olmaz ki. Ben olsam istemem boyle pasakli ve umursamaz bir aile.
Trakyalılarmeraktan soruyorum nereliler?
Ben de sessiz kalmam bir anne olaraksevgilim çok titiz bana bile der bazen ellerini yıkamadın falan. annesinden çok şikayet eder düzenli yemek yapmaz temizlik yapmaz işte diyorum kendi yuvamızda sorun olmaz diye. ama aıleler tanışınca özellikle annem beni gibi sessiz kalmaz
işte ben de bunlara takıyorum. şimdiden beni de çağırıyolar ailecek olcak şeylere. sevgilim evlenince pek görüşmeyi düşünmüyor üstelik onlarlaBen de sessiz kalmam bir anne olarakannenize hak veriyorum. Kizimi oglumu boyle insanlara vermek yani ne bileyim uzer beni.
Kendi yuvanizda sorun olmaz tamam,ama gelis gidisler?
daha da bitmedi. çamaşır makinası salonda. yanında kırık bir sebep çamaşırların kimi yerdesobayı kaldırmamışlar sobanın telinde bir adet don sevgilimin odasında üstü çarşaf örtülü yamuk düzensiz bir yığıntı ayy fena oluyorum
O isi gecin. Evlenmeden once oyle soyleyenler genelde evlenince analarinin totosundan ayrilmiyorlar. Pek gorusmeyi dusunmuyorum demesi bile ayri bir sorun zaten. Kendisi istemese bile onlar isteyecek gorusmeyi. Bunun bayrami var, cocuk dogumu var, lohusaligi var,cocuk bakimi var. bu evrelerde mutlaka gorusulecek ve sizin en hassas oldugunuz zamanlar. Ben farkli kulturlerin evliligine karsiyim ne yalan soyleyeyim,esim biz evlenmeden once 10 yildir ailesinden ayriydi buna ragmen sorunlar yasamadim mi yasadim,hem de dibine kadar. Hala cogu seyleri garip geliyor ve rahatsiz oluyorum.işte ben de bunlara takıyorum. şimdiden beni de çağırıyolar ailecek olcak şeylere. sevgilim evlenince pek görüşmeyi düşünmüyor üstelik onlarla
kimseye bahsedemedim size açmakistedim sadece anlaşılır olsun diye. kafam çok karışıkBu kadar detay verip yermeniz de benim sinirime dokundu artık kusura bakmayın. Bu kadar beğenmiyorsanız yollarınızı ayırırsınız öyle değil mi? Sizin kapınıza kadar açan, gayet iyi davranan insanlar hakkında donlarına kadar detay vermeniz ayıp olmuyor mu biraz..
yermek de değil ki olan bu. zaten çok ayıp görseler sermezlerdi misafirin yanınaBu kadar detay verip yermeniz de benim sinirime dokundu artık kusura bakmayın. Bu kadar beğenmiyorsanız yollarınızı ayırırsınız öyle değil mi? Sizin kapınıza kadar açan, gayet iyi davranan insanlar hakkında donlarına kadar detay vermeniz ayıp olmuyor mu biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?